teste pozitive

teste pozitive | Autor: diana_25

Link direct la acest mesaj

neatza fetelor, nu stiu daca sa ma bucur sau nu, dar mi-am facut 3 teste diferite de sarcina acum dimineatza si sunt insarcinata toate au iesit cu 2 liniute pronuntate.Aceasta sarcina reiese din urma Este posibil sa fie adevarat, sa ma bucur sau sa mai astept?Nu stiu ce sa zic, am m-ai avut o sarcina si s-a oprit din evolutie la 3 luni, ultimul ciclu l-am avut pe 23 ian. 2008, asta ar insemna ca am 5 sapt de sarcina.sSper sa fiu.Va iubesc pe toti, la cate sapt sa ma duc la ecografie?raspunde-ti va rog,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_25 spune:

vroiam sa spun ca acesta sarcina reiese din urma unei stimulari ovariene care a fost o luna si cu monitorizari, va pup si bafta tuturor. Nu-mi doresc decat sa fie adevarat si sa sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna Diana,

Am inceput saptamana cu o veste buna.

Felicitari pentru sarcina,daca toate testele iti arata doua liniute inseamna ca esti insarcinata.Daca crezi ca mai poti astepta cateva zile-o saptamana pana ajungi la ecograf e ok,daca nu poti sa faci si mai repede o ecografie.

Felicitari inca o data,iti doresc o sarcina usoara si un copil sanatos.
Ai incredere ca o sa fie bine.

Ada

Mergi la inceput

iti multumesc din suflet, nci acum nu stiu ce sa cred, stau si ma uit la ele, nu am vazut atata claritate la liniute decat in poze.sper sa fie bine, te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Felicitari diana
! Daca ai atatea teste pozitive, sigur esti insarcinata! Mergi fuguta la dr. sa vezi ce zice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

buna la toata lumea.eu sunt carmen sunt noua printre voi.in legatura cu subiectul "testul de sarcina pozitiv" mi-am facut si eu test acum o sap si mi-a iesit pozitiv.dupa doctori si doctori in cautarea sarcinii am reusit sunt foarte fericita dar imi este frica sa nu-mi zica doctorul iar ca nu sunt gravide.ultima menstruatie am avuto pe 27dec. de cand nu mi-a mai venit ciclul mi-am facut 2 testuri care au fost negative iar sap trecuta mi-am facut altul si a iesit pozitiv.ultima oara cand am fost la doctor mi-a spus ca nu sunt insarcinata asta a fost acum 3 sap. a-si dorii daca se poate raspunsul la intrebarea cate sap de sarcina am??????????

burgalassi

Mergi la inceput

multumesc din suflet RalMar, inca nu pot sa ma bucur cum trebuie, vreau sa-i aud inima si apoi cred ca ma bucur cu adevarat, iti doresc aceeiasi bafta ca a mea, daca pot spune asa, te pup

Mergi la inceput

cami cam 8-9 sapt ai acum, bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

multumesc din suflet pt incurajare te pup

burgalassi

Mergi la inceput