un pahar de vin, o problema?

un pahar de vin, o problema? | Autor: ille

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ma ajuta si pe mine cineva cu o lamurire?
Mi se spusese ca voi ramane f greu insarcinata si totusi, in 2 luni de cand nu ne-am mai protejat s-a intamplat minunea. Nu ne asteptam!!
Ultima menstruatie am avut-o in 2 ian 2008.

dar...in aceasta perioada, nu m-am gandit nici o clipa ca exista sanse si seara mai beam cate un pahar de vin.

Este o problema f grava??
Am citit multe pe site despre consumul de alcool in timpul sarcinii, dar oare cate un pahar de vin la 2 zile a fost o problema in primele 4-5 sapt? stie cineva?

de o saptamana, am facut testul si l-am gasit pozitiv. De atunci sunt fff cuminte, respect cu strictete reguluile sarcinii.

Va multumesc din suflet anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu zic sa nu te mai stresezi degeaba, bebele e bine merci. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.

_
Vicky 22+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu e absolut nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sarcina usoara si stai calma! stresul e cel ce face rau, nu paharul de vin:))) cand am ramas insarcinata prima data si medicul mi-a confirmat asta, ramasesem muta de uimire. atunci, eram la el in cabinet, a desfacut o sticla de gin din dotare, una de apa tonica si a preparat un gin tonic, cu care m-a servit si mi-a zis "felicitari, mami!".....iar eu shocata l-am intrebat daca nu-mi da si o tzigara, tot cu sfatul medicului:))). s-a pus pe un ras!!! si mi-a zis ca din cand in cand o guritza nu are nimic. sa nu fie doar din ora in ora, hehehhee

alexutza aproape 5 ani + si 33+ Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ille-stai linistita ca nu are nimic,cite cosuma droguri si fac copii sanatosi
sarcina usoara si un bebe sanatos

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ille spune:

va multumeasc din suflet pt raspunsuri!!

sarcina usoara si voua, care sunteti in situatia mea iar mamicilor le doresc numai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nu e nici o problema daca bei cand ti-e pofta un pahar de vin sau unul de bere. totul e sa te limitezi la un pahar. mie asa mi-a spus doctorul.

eu in sarcina am poftit bere. beam un pahar de bere cu alcool si apoi bagam din aia fara alcool, ca-mi placea gustul berii.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

asta este o pb foarte mare ptr mine! Pe 14 feb am facut-o lata cu al meu sot si o sticla de whiskey, iar pe 18 mi-a iesit testul pozitiv!
ma streseaza ingrozitor, mai ales ca am asezonat cu tigari din belsug si ca sa fie tacamul complet!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicic, n-ai stiut ca esti insarcinata, nu-i un capat de tara, dar de acum inainte incearca sa limitezi alcoolul la un paharel cand si cand, si fara tigari. E pacat sa "afumi" copilul , cred ca poti face un efort 9 luni. Sarcina usoara in continuare.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cand mi s-a confirmat ca sunt insarcinata (dupa ani de incercari si chiar FIV) asistenta care mi-a dat telefon de la spital mi-a zis : Pune sampania la rece!!!

Poti sa bei un pahar de vin la masa, din cand in cand, sau unul de bere. Sa nu faci excese. La fel si cu cafeaua, discuta cu medicul si vezi ce zice. Eu am baut cate o cafea/zi la ambele sarcini (am tensiunea mica). Daca ti-e pofta de o tigara, trage un fum la cateva zile... (eu sunt nefumatoare, asa ca nu ma pot da exemplu). Ideea e ca excesele deranjeaza. Traieste in urmatoarele luni ca o persoana perfect sanatoasa, fii fericita - e una din cele mai frumoase perioade din viata. Sarcina usoara si bb perfect!!

Mergi la inceput