Zodia Gemenilor (20)
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
Sunt un lider 

![]()
O faza tare de acum cativa ani. Cumnata mea care este cu aprox7 ani mai mare zice intr-un final (a vazut ca nu mai poate cu mine) : "pai asa niciodata nu o sa pot sa ajung sefa ta " ![]()
![]()
![]()
![]()
, dar eu nu stiam ca asta e intentia 

Eu asa am fost mereu , nu imi place sa ma prefac , daca ma plac ma plac asa directa chit ca le convine sau nu. Mi se pare mai corect asa.
So , eu sunt sefa 

![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
blackgirl0 spune:
Aida, total de acord cu tine! 

Da' vezi ca sunt si fiinte gen maica-mea ce-mi dau peste bot (la figurat) ca nu voi ajunge departe cu "directa" asta a mea, ca uneori mai trebuie diplomatie, miere pe limba etc. etc. Si imi spune asta, fix in momentele in care nu sunt de acord cu ea!
Dar si ea cand o comite, o comite in stil maaare! Insa aici numai vorbim de zodie, ci de trasatura de familie!
Si DAAAAAA, sunt bossy! ![]()
![]()
aidaciolac spune:
blackgirl0 este foarte corect ce spui. Dar directa mai depinde si de cum este spusa ...
corect?
Dar decat ca ea sa stea si sa inghita ani in sir ...
noroc cu mine ca am mai dezmortit-o ca altfel ... sluga o viata
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Cristina_A spune:
May I join the club?![]()
Desi nu prea cred in zodiac. Demonstratie: nu am reusit vreodata sa ghicesc zodia unei persoane. Asa, dupa ce aflu in ce zodie este, mi se pare ca da, i se potriveste, dar inainte de a afla n-as banui zodia. Cred ca toata povestea cu zodiile este mai degraba un proces de autosugestie.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
*
ralnied1 spune:
Cristina, bun venit langa noi!
Black, stai linistita, ca inca nu am intrat in panica. Un traseu cu masina pana in Braila, am gasit, cu localitatile prin care se trece, kilometri etc... Da' de la intrarea in Braila mai departe? Sau de la gara din Braila mai departe? Asta e urgenta... da' inca nu asa urgenta
Pe la 1 aprilie ma intereseaza... Deci, cand poti...
In rest, salutari si pupaturi pentru toata gasca!
Bunicele horoscoapele de azi. Da' practic, nu vad nicio schimbare, nu simt nimic. E un fel de zi de aia neutra. Nici buna, nici rea. Poate si din cauza vremii? Un vant puternic, de dimineata incontinuu...
Eu fac clatite si o fripturica la punga magica, cu legume. Oua umplute, salata de vinete.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
Tzuni spune:
Sunteti nervos si aveti tendinta sa-i criticati pe toti cei din jur. Va sfatuim sa va temperati, ca sa nu va indepartati prietenii.
Aflati ca veti primi vizita unei rude din alta localitate.
S-ar putea sa incepeti pregatirile pentru concediu.
O zi buna,gemanutze dragi! 
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
blackgirl0 spune:
Azi:
Vei fi prizoniera unei dispozitii austere, cu accese de frustrare si chiar cu atitudini negative fata de viata.
Restrictiile din domeniul profesional te vor afecta. Astrele iti recomanda prudenta si sa fii temperamentala. Beneficiezi de originalitate si forta de concentrare. Vei avea multa incredere in fortele proprii si nu vei permite nimanui sa te intimideze. Te vei simti coplesita de multitudinea situatiilor carora trebuie sa le faci fata.
Aida, tocmai ca mama nu a fost niciodata "sluga". Mereu a fost mai voluntara, ea era cu organizarea, cine-ce-sa-faca, cum sa stea, ce sa spuna. Si ne-a obosit pe toti cu stilul ei... Iar acum mi se spune mie ca am trasaturile astea.
Si parca numai sunt asa mandra de mostenirea asta genetica ![]()
Raluca, am inteles, da, sa traiti!
Oficial, sunt in Braila din 20 pana in 26 luna asta! Merg sa-mi iau sotul de la mama-soacra, ca prea alipsit de acas'! ![]()
Cristina, bine ai venit printre noi! Te-am mai citit pe forum, dar n-as fi zis ca esti gemanutza! Cine stie? Poate te regasesti si tu printre noi! 
In rest, o zi frumoasa!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
nu am fost suficient de perseverenta sa imi termin scoala de sofat!
poti incepe chiar acum...nimic nu se compara cu libertatea de a sofa

pe mine ma relaxeaz foarte mult chiar daca aici e iadul pe pamant in ceea ce priveste nr.de accidente
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Raluca, am inteles, da, sa traiti!Oficial, sunt in Braila din 20 pana in 26 luna asta! Merg sa-mi iau sotul de la mama-soacra, ca prea alipsit de acas'!
da' de ce iti trebuie asa mult ca sa il iei acasa? O saptamana intreaga? 
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu