Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(107)
Raspunsuri - Pagina 9
delphin spune:
Naty, ar mai fii de la Ikea, practice babetzicile...bavoirs...nu stiu cum le mai poti spune in ro plus niste prosopele micutze albe, se vand cate 10 la pachet, super practice si pt. spalat la funduletz si pt. pus pe umar ca sa nu regurgiteze pe hainele tale.
Ar mai fii bune, cosuleze de plastic sa pui toate cosmeticalele Iuliei la un loc si le ai la indemana.
Voila la capitolul sfaturi ikea! Eu am luat de la ei si caditze si cosulete pt. cosmetice, saltelutza nu caci vroiam o alta mai grosutza dar tot cu plastic( mushama) pe deasupra...poate ai vazut prin carrefour sau cora.Plus ca am masa de infasat tot de la ei...cea simpla de tot si relativ ieftina...inca o folosesc la seb si sunt foarte multzumita...stiu ca la tine nu e loc...dar doar ziceam ce am mai luat eu
si mai vin caci sunt prin zona, randunoiul e de permanentza.
pozici
bb2
burticutza
ariel_7000 spune:
hahahha, ma distrez copios citind in urma statisticile noastre privind partea pe care s-a prins bebe si sexul lui:))). vad ca la multe fete s-a potrivit, inclusiv la mine:)....dar pana nu vad eu cu ochii mei putzulica, nu cred 100 %ca e baietzel, ca am o prietena care si-a facut echo 3-4 d, de o gramada de ori, i-au zis ca e baietzel si....shoc, s-a nascut cristina!!! tatal se uita pe peretzi de teama sa nu fie la camera ascunsa:)
alexutza aproape 5 ani + si 33+ Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
natynic spune:
quote:
Originally posted by delphin
Naty, ar mai fii de la Ikea, practice babetzicile...bavoirs...nu stiu cum le mai poti spune in ro plus niste prosopele micutze albe, se vand cate 10 la pachet, super practice si pt. spalat la funduletz si pt. pus pe umar ca sa nu regurgiteze pe hainele tale.
Ar mai fii bune, cosuleze de plastic sa pui toate cosmeticalele Iuliei la un loc si le ai la indemana.
Le-am vazut si le-am ochit...ma rog, cand ajunsesem la "raionul" de copii deja hotarasem ca mai venim odata ca acum nu puteam cumpara, asa ca voi mai da oricum o roata pe la lucrusoarele mai mici, n-avea rost acum sa fi stat la cozi uriase pt 2-3 chestii mici-ce mai, nu e de mers in week-end la Ikea ca e omor!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
natynic spune:
Delphin, pupa Naty pe tine
Ariel, n-am recitit (eu inca mai am de citit perioada cat am fost la spital!)inceputurile, dar imi amintesc bine de primele mele dialoguri "medicale" cu tine, de primirea calda pe care mi-au facut-o fetele, mai ales Simonette (cand inca ma simteam nebagata in seama, cunoasteti cu toatele...); mai era o fata, Danoana-de care apoi n-am mai auzit nimic!?, de fapt mai multe fete au disparut. Dar spre norocul nostru am ramas un nucleu, la care s-au adaugat pe parcurs si alte randunici, ce ne-am pastrat fidele una celorlalte. Si, in atatea momente grele (sau fals grele) ne-am fost DE MARE ajutor...si nu cred ca vom uita asta prea curand,chiar daca poate, nu peste mult timp, odiseea se va incheia si la "clubul scutecelor" nu vom putea fi asa active pt ca...vom fi active cu scutecele!
Naty
mamica Iuliei Elena
bubu05 spune:
Naty, nu ti-ai luat gemuri bune, de la magazinasul de acolo?
Vreau si eu sa ajung saptamana asta, mai mult pt. gemul de merisor , creveti ieftini si o lenjerie de pat pt. Vlad.
Ce liniste in seara asta pe crenguta...
Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Ce gemuri, bre Bubule?? Uitasi ca io-s diabetika?
Naty
mamica Iuliei Elena
bubu05 spune:
Nici nu m-am gandit....eu ma gandeam la pofta mea din cap
Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
nu-i bai...Stiu ca erai bine intentionata...
Naty
mamica Iuliei Elena
natynic spune:
Da unde o fi cuscra mea verde? Dar Zoze, esti bine?! Stela,ce faci, joci remy cu baieti? Unde ati disparut fetelor?! Vad ca doar Bubulina-gospodina mai e in zona....
Naty
mamica Iuliei Elena
ariel_7000 spune:
da naty, mi-am amintit de "abordarea mea" pe teme medicale....cu tensiunea mea care sarise la 16 cu 11, de am lesinat in seara aia pe strada si am nimrit pe mana a 2 "medici" de la sf.pantelimon care m-au tzinut 3 ore la camera de garda sa se convinga ca sunt gravidutza, uffff.
imi amintesc cum eram "colega" cu kya la aspirante, aveam acelashi UM si nu ne-a luat mult si am ajuns amandoua colege de odisee:). tzin minte sia cum cum faceam pe furish teste de ovulatzie, la toaleta de la servici, hehehhee. calculatorul de ovulatzie imi spunea ca "momentul" va fi peste vreo 5 zile, feelingul meu spunea ca a 2 a zi trebuie sa actzionez. si mi-am luat dimineatza in drum spre munca testul de ovulatzie, l-am facut la servici si a iesit negativ..., dar mai aveam inca 2...a 2 a zie era sambata, am mai facut unul si a ieshit aproape pozitiv....si am zis "barbate, ai treaba in we!", iar duminica era clar pozitiv!!!! si eu sunt sigura ca atunci ne-a ales teo pe noi sa-i fim parintzi:duminica 22 iulie, orele 15-16 :))). apoi a 2 a zi am plecat la mare si imi tare teama sa nu "stric" retzeta de bebe cu ceva apa de mare si soare prea mult, dar uite ca lui teo i-a placut la mare si ....au trecut putzin peste 30 de saptamani de atunci :)
alexutza aproape 5 ani + si 33+ Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!