Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(107)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Helau!
Ne-am trezit, am papacit si am vazut poze frumoase cu patut de Delphinas! Superb!
Mamicule, eu mai fac legume(dovlecel, ardei gras rosu, morcov si ceapa- taiate feliute mai mari dar foarte subtiri), trase la tigaie, puiut fasiute tras si el, in f. putin ulei si apoi pus un sos uncle bens dulce. Zici ca sunt de la restaurantul chinezesc!!
Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Simo27 spune:
Delphin,tare frumos coltul bebelusului...mi-a placut mult patutul!!!si cate lucruri ai luat acolo...mai trebuie sa vina,nu?!
Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL
AMR 14 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mihutza11 spune:
Buna dragele mele!
mai vad ca v-a apucat melancolia...si m-am emotionat si eu, of course... Doamne cum a mai trecut vremea..
Olgutza ce frumos ai scris! si sa ai o nastere usoara si intalnirea cu bebelina de vis ca altfel nu e cum!
Cory super dedicatia!! mi-a placut
Roxana bb Robert e clar al lui mami!! bucatica rupta!! sa va traiasca si sa fie sanatos!
Gudinde chiar nasoala babeta!! brrr... Doamne sper sa nu ajung o baba sclerozata din asta! si nu te supara din cauza la toate babele!
Clau iti urez si tie o nastere usoara si recuperare rapida! si abia astept impresii de Razvanel de la intalnirea cu Rebecca!
naty si la mai mare la puiutza Iulia!!
Delphin ff dragutz coltisorul lui bebe!
sa bag si majoretele in functiune ca doar nu le platim degeaba
HAI OLGUTZA!!
HAI CLAU!!
HAI MARIA!!
acum ce vreau sa spun e ca burtica mea s-a coborat... si fac si eu ca Zoze, daca stau in picioare mai mult cam incepe sa ma intepe... se cunoaste ca vine si la mine momentul incetul cu incetul... uff..
va pupic!
Mihaela 36+ cu Andra
Pozici
Bebitza
natynic spune:
M-am intors de la Ikea...am gasit mai multe chestii de luat, printre care si obsesia mea, dulap de baie in care sa pot carabani multe obiecte care zac acum in diverse locuri; am vazut si salteluta de infasat din musama, care se umfla ca un colac de inot, bine ca n-am comandat din aia cu material (care e si de vreo 4 ori mai scumpa) ca in asta poate bebica sa si dea drumul la pipi..."mama nu se supara" . dar...dintr-o defectiune nu se putea plati cu cardul asa ca a ramas sa fac eu lista pe hartie si sa revenim altadata dupa toate. Oricum, acolo e intotdeauna placut, chiar daca acum era enorm de multa lume.
DEEECI:
HAI CLAU!
HAI OLGUTZA!
??HAI UNDERQUEEN??????
Zi mare maine, ce mai...sa fim pe faza...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
underqueen spune:
buna seara! tot 2 in 1! sper sa treaca repede noaptea asta si sa ajung cu bine maine dimineata la spital! deja sunt cu nervii la pamant...cu cat se apropie noaptea cu atat ma afund mai tare in butoi...ma duc sa pap o supita si ma bag (iar) in pat, poate reusesc sa adorm si astfel sa treaca mai repede noaptea...
si pastrati galeria pt. maine
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 39+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 1 saptamana??!!
natynic spune:
Delphin, suuuuperbbb coltul de bebe. De-as fi gasit si eu asa un...nu stiu cum sa-i zic...ca nu e patut dar nici Moses basket...dar m-a topit. sa va dea Dumnezeu tie si baietilor tai dupa inima ta mare!
Underqueen, CURAJ! Bebe Tudor tot trebuie sa iasa! Si va fi, asa cum ii spune si numele, un "dar de la Dumnezeu" (cred ca stii ca daca aveam baiat asa s-ar fi numit...)
Mami, nu pot vedea linkul pus de tine cu povestea voastra...imi cere sa "sign in"
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
bubu05 spune:
Maria, eu ma rog si visez sa ma apuce noaptea
Eu sunt stresata de traficul din Buc si ma gandesc mereu ca n-am timp sa ajung la spital
Plus ca e mai liniste la spital noaptea si mai bine e-asa!
Ma duc sa fac neste chiftelute
Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
numeioana spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari si sfaturi. E adevarat, prietenul la nevoie se cunoaste si voi stiti sa fiti alaturi de oricare dintre noi si la bine si la rau. Totul a trecut acum...ma simt bine si am lasat la o parte supararea... Avem prea multe lucruri pentru care ar trebui sa fim si chiar suntem fericiti!!
Olgutz, sa stii ca m-am suparat ca m-ai bagat la "si altii", printre fetele "de care nu ai stiut sa te apropii"... Banuiesc ca m-ai omis din greseala...
Naty, ma bucur muuuult pt inca 50 de gr in plus! Bravo, Iulia!!
Clau, Olgutz, Underqueen, si eu va tin pumnii pentru ziua de maine!!
Roxa, ti-am vazut puiul! Ce serios e! Si ce incruntat E un blondutz dulce! Pare-mi-se ca iti seamana! Sa fie sanatos si tu sa te refaci repede dupa epiziotomie. Si mie tot de aia mi-e frica, mai mult decat de nastere!
Nu mai stiu cine ma intreba cum am lipit bordura drept... Ei bine, am masurat parca 1 m de jos in sus si am facut niste semne pe perete si apoi, cu ajutorul unei prietene am reusit s-o lipim... Bineinteles ca nu ne-a iesit din prima...dar a mers pana la urma.
Bebe David a fost f activ si ieri si azi. Inca imi trage niste suturi in coaste. David Beckham il face mama lui!!
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
Salut!
Am intrat doar un minut, sa le incurajez pe fetele noastre, fericitele care maine au intalnire cu bebeii, si sa le spun ca ma gandesc la ele si le tin pumnii!!
HAI CLAU!!
HAI OLGUTZA!!
HAI MARIA!!
am citit si din urma, dar sunt prea trista ca sa imi amintesc ceva...stiu doar ca sunt in aceeasi oala ca si Ioana, un week-end dezastruos,plin de cearta urata cu al meu...pe stupide probleme legate de parinti, socrii, cretinitati d-astea!...va pup pe toate si intru cand o sa fiu mai ok...acum sunt deprimata, trista, dezamagita, singura...de kkt e tot!!
LUNY, in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
Vai Naty, nu ma zapaci, ma bagi si pe mine maine, inca nu m-am pregatit cu totul la cerebel, mai am de lucrat. Inca mi-e frica rau, chiar daca sentimentul de frica se combina cu cel de nerabdare sa-mi vad comoara, deci...nu-mi vine sa cred ca in curand voi fi MAMA.
Mami, nu merje mei linku'
Delphin, foarte dragut coltul bebe-ului, imi place foarte mult cum arata cosul lui bebe, asa ca in povesti!!!
Oana, de unde ai atata de chef de gateala tot timpul???
Livi +38Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe