Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mai,Mami, ce m-ai emotionat, toate s-au ridicat pe mine (a se citi parul), foooooooaret frumos filmuletul!!!

Alina, asta-i viata, si eu am peste 2 zile 39 sapt, si mai merg din cand in cand la servici sa vad care-i miscarea, si tot timpul ma intorc cu nervi si contractii, si imi promit ca nu mai merg, dar... Tu cand poti sa-ti iei prenatalul???

Livi +38Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Hai Clau!

Hai Olgutza!

Hai Maria!

Ioana am spus ca sunt impresii bune si mai putin bune.
Medicul meu ar fi venit sa ma asisite, planul era sa ii dea telefon rezidenta dupa ce ma consulta ea, dar cum travaliul nu a progresat deloc, nu avea rost sa il mai trezeasca la 4 dimineata, l-au sunat la o ora decenta si i-au spus ce si cum s-a intamplat.

Cred ca pretentiile mele sunt exagerate in legatura cu spitalele, nu stiu.. nimeni nu avea ecuson cu numele, nu stiai cine e cine, toata lumea dormea cand am ajuns, ceea ce iar nu mi se pare normal... desi am aflat ca medicii au garzi de 24h, ceea iar nu mi se pare normal, nu poate cineva sa dea randament 24h, mai ales ca jobul lor nu e sa coasa goblenuri.. Eu am lucrat in ture ani de zile, si de ori am atipit pe scaun, iar a doua oara a facut intamplarea sa intre directorul general pe usa, si m-am ales cu o mustruluiala zdravana, dar conform regulamentului intern, poti sa fii fat si afara daca adormi in timpul serviciului.

In privinta saloanelor, practic sunt 2 paliere, un rand cu baie si dus comun- mi s-a paut mizerie, dusul nu avea cabina, nu era para la dus, un furtun care atarna din perete, 2 toalete murdare si cu cosuri de gunoi arhipline, un frigier si niste canapele pe hol. Mai sunt si saloanele la intrarea in maternitate, care sunt grupate cate doua, cred ca alea au baie separata, ca nu e nici o baie pe hol.. nu stiu daca sunt celebrele "garsoniere", eu l=am intrebat pe medicul meu de rezerve, si mi-a spus ca ar fi numai cele prin CMU, dat infirmiera mi-a spus ca ar mai fi si unele cu 100E/noapte. In fine, medicul meu mi=a spus ca sunt saloane cu 2 locuri, infirmiera mi=a spus de maxim 4, evident ca nu am putut sa dau buzna pe acolo sa vad efectiv ce si cum. Erau 20 de bebelusi in maternitate, dar nu se poate intra acolo decat daca esti mamica, in schimb am vazut camera de alaptat unde erau vreo 6-7 mamici pe la 5 dimineata.

Sala de travaliu ok, 2 sali de nastere, curatenie, ordine, personalul in general amabil, dar nu exagerat . FOARTE CALD- patul in care trebuia sa stau eu in sala de travaliu era langa calorifer, si m-am copt... Cand am ajuns mi s-a cerut o rola de hartie igienica si un pachet de vata si o sticla de apa- le aveam la mine. Deasemenea recomand servetele umede dezinfectante pt WC (parca kleenex sunt prin supermaket). Toaleta de langa sala de travaliu era f curata, dar celelalte nu.

Nu mi-au zis textual ca sunt "grasa", ci ca sunt "mare" si cate kg am luat in sarcina? (27 btw ), si de aia ma chinuie asa de tare la controlul pe masa . In fine, de la injectia aia cu scobutil ma doare fundul de abia ma intorc de pe o parte pe alta... am stat aseara cu gheata pe ea si parca azi e mai suportabil.

O chestie oarecum ingrijoratoare este legata de vizite- infirmiera mi-a spus ca vizitele nu sunt permise, k in week-end se mai poate dar in timpul saptamanii e body-guard la usa. Cica la "garsoniere" sunt permise mai multe vizie. De aia am presupus ca "garsonierele" sunt cele de pe palierul de la intrare. Celebrele rezerve CMU nu stiu care sunt.. poate in alta aripa pe care nu am vazut-o eu. S-au poate chiar cele de la intrare sunt.. habar n-am.

Am aflat si cate ceva despre "scoruri", daca te intereseaza, desi sursa nu e sigura 100%, intreaba-ma si iti dau PM cu ce si cum am auzit eu.

Hai ca dau send si imi schimb semnatura, k vad ca am ramas rau in urma.

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
38+ cu CLARA

AMR 10 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata, uff, iar m-am trezit tarziu, sunt o putoare!
Olgutza mi-a dat sms, operatia e la 12, la fel ca a lui Clau!! Teoretic si Maria va fi fiind in plina actiune la 12 asa ca hai la ora 12 sa ne rugam pt ele si bebeii lor!
HAI OLGUTZA!
HAI CLAU!
HAI MARIA!
...si se pregatesc de luat startul: Ioana, Mary-lou si...mai era cineva ...aaa, da, Simo de Samuel, dar ea, ca tot s-a temut de nastere prematura, va ajunge sigur pe la sapt 41, la fel ca Stela si Pucca, ca numai Naty a fost atat de originala incat sa strice toata socoteala randunicilor!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Pai eu as vrea sa mai merg toata luna martie...doar ca acum mi-e greu pt ca am stat acasa. Pot sa-mi iau prenatal de maine .
Sa vad cat mai rezist, atat stau.

Alina 31+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 9 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, ce bine ca poti dormi pana mai tarziu!!!Eu nici acum , si nici inainte de sarcina n-am putut sa dorm dimineata mai mult de 7.30, indiferent de serviciu, week-end, sarbatori sau altceva, cred ca sunt defecta la setari, si chiar mi-as dori sa pot dormi mai mult, dar pur si simplu nu pot.
Cred ca pentru tine, avand in vedere meseria, e mana cereasca somnul pana mai tarziu !!!

Livi +38Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mami , ai si de la mine un VOT
A mai trecut inca o saptamana si la mine, mai am 7
toate randunicile

..........

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mami,super filmuletul...vai,ce m-am emotionat!...poate nasc acum...ce bine ar fi!
Naty,nu ajung eu 41 de saptamani..nu mai am col deloc,am contractii...si nici nu vreau...vreau sa scap ,ca sunt sresata!

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 13 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Trebuie musai sa plec (nu inainte de a-i spune Arielului ca n-am uitat-o cu precizarile despre cezariana, doar sa ma astepte...)
Dar ma mananca limbutza sa-i fac cateva precizari lui Mary-lou, ca n-are de unde sa stie:
-ecusoane in spital: da, Mary, de acord, dar crezi ca in spitalele de stat primim cumva uniforme gratis? Fiecare isi ia halat de unde si cum poate-medic, asistenta (ca infirmierele cred ca primesc ), asa ca cine mai sta sa faca si ecusoane?!
-cu dormitul: garda e de 24 de ore daca...urmeaza weekend si pleci acasa! Caci daca esti de garda in timpul saptamanii, stai la munca (minim) 36 de ore, deci a doua zi dupa garda esti la programul de lucru normal, la care chiar si colegii (ce sa mai vorbim de pacienti) se asteapta sa fii fresh, prompt la orice necesitate, eventual zambitor cand tie iti vine sa versi de oboseala. Mi s-a intamplat odata ca dupa o garda f grea sa ajung a doua zi acasa la ora 16!! (deci, repet, eram plecata de miercuri sa zicem la ora 8 si am revenit acasa joi la 16) ca...atunci mi-am terminat treaba; nemancata, m-am trantit in pat si am adormit si m-am trezit a doua zi la 6; nu mancasem, nu facusem dus, nu ma schimbasem de haine, nimic! In garzi am invatat sa pretuiesc in aur 15 minute de somn. Asa ca...pt tine ca pacienta important e sa se scoale si sa te ajute, dar te rog, nu critica faptul ca dormeau ca uite, le sare avocata in aparare!
-cu conditiile din spital e alta treaba, si aici nu ma refer sa puna mai multe termopane sau stiu eu ce marmura, lucruri pt care trebuie fonduri; ma refer la bunul simt de a elibera un cos de gunoi sau a repara un dus stricat. dar intram deja pe fagasul Romanicai eterne si discutia e...eterna!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Hai Clau!

Hai Olgutza!

Hai Maria!

Hai Ioana!

Am intrat doar sa fac galerie la fete, scuze ca nu am citit inca din urma...dar stiti cum e lunea la mine...ma duc la piatza+ ca voi fii acompaniata de leutzul meu drag( Seb). si o saptaman asa cum va doriti!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Alina 31+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 9 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput