Gravidutze care asteapta al treilea copil

Gravidutze care asteapta al treilea copil | Autor: anis

Link direct la acest mesaj

Buna...am zis ca poate ar fi bine sa ne adunam cateva viitoare mamici de 3 copilasi sa ne impartasim temerile ,bucuriile,greutatile si asa mai departe.

Eu am doua fete, INgrid Alexia rezultata din FIV , 2.08.2005 si Iarina Elisa sarcina spontana 11.01.2007 si acum tot sarcina spontana UM 12.01.2008 , DPN 16.10.2008.

Daca ne adunam facem si o listuta ..

va astept!

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

nimeni...vai sunt singura???

*** AniS ** 6+ ***

Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

hei, anis! nu esti singura, sunt si eu aici deocamdata racita cobza, dar si in 6 sapt. DPN 12 (30) oct, mai vedem. mai am o fetita de 8 ani si 4 luni si un baietel de 2 ani si 4 luni. dupa cum vezi amindoi in octombrie, al treilea tot in oct.
tu cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Abia azi am vazut subiectul si nu mi-a venit sa cred, desi nu cred ca sintem multe, din pacate.
Exista un subiect drag mie, pe care l-am deschis mai demult cind inca doar cochetam cu ideea de a mai avea un bebe dar s-a strins un grup frumos la "Mamici fericite cu mai multi copilasi ". Acum subiectul e la "Prieteni dintotdeauna"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115451

Anis, eu te stiu de pe cind erai o aspiranta si te luptai cu infertilitatea, m-am bucurat foarte mult cind am vazut ca ai reusit prin FIV si apoi natural sa ai doua fetita minunate. Te-am admirat mereu !! ( cind am vazut ca esti gravida din nou mi-am zis ca esti si mai de admirat, si cu fetele tale Ingrid si Iarina, daca urmeaza inca o fetita eu i-as spune Iris, mi s-a parut ca suna superb, 3 fete, Ingrid, Iarina si Iris !!)

Despre mine, am doi copii, un baiat de 8 ani, Matei si o fetita de 3 ani Romana. De mai mult de un an am inceput sa simt ca parca 2 nu sint de ajuns desi niciodata nu mi-am dorit mai mult de 2 copii. N-am avut insa curaj sa zic "gata, ne apucam de treaba",cu toate ca ma gindeam numai la asta, luna de luna ...si uite asa, cineva de sus a zis ca hotaraste el pentru noi si ne-a trimis o surpriza . Iar noi am fost foarte fericiti si am hotarit sa fie o surpriza pina la capat si sa nu aflam sexul lui bebe...

DPN la mine este 24.08.08 dar cum eu nasc mereu la 41+ de sapt va fi probabil in august...

fericita, 19 sapt cu bebe3 surpriza

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Unde sinteti mamicilor ???? Nu sintem multe dar macar cite sintem sa mai povestim !!

Si mie mi-e uneori teama cind ma gindesc la 3, ma consolez cu ideea ca in principal o sa fie foarte frumos ( sint mai idealista si optimista
)iar greutatile vor trece si vor fi uitate repede si vor prima clipele fericite !!

Noi vrem sa pastram surpriza ce este bebe 3, sa fie cit mai interesant pentru toata familia

Anis, cred ca la tine la odisee mai sint vreo 2 gravidute care il asteapta pe al 3-lea !!

fericita , 20 sapt cu bebe 3 surpriza

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ce ma bucur ca au aparut mamici de bb3...

Asa, chiar voi cum va descurcati? Cine va ajuta?

Pe mine doar mama, mama care nu sie inca ca vine bb3...

Aseara ma apucasera niste frici, gen daca fetele mele o sa ma urasca pentru ca o sa mai apara un nou membru cu care va trebuii sa imparta dragostea de mama si de tata.Prostii? Sau va trec si voua de astea prin cap?

Marimar, si eu te stiu si chiar ma bucur ca ne revedem aici..cum e viata asta..

*** AniS ** 8+ ***

Mergi la inceput

Incerc sa aduc subiectul in actualitate...poate il vad mai multe mamici...

Cum ne vom descurca?? Noi intotdeauna ne-am descurcat singuri si a fost bine, dar de aceea nici nu am avut curaj sa fac copiii la diferente mici de virsta pt ca mi-a fost teama ca n-o sa ne descurcam si nu voi putea sa ma bucur de ei ....
Daca te ajuta mama esti norocoasa !

In Noua Zeelanda vezi frecvent mamici cu 3 copilasi de virste apropiate si se descurca, singure si cu ajutorul sotului ! Dar sincer, mi se pare viata mai usoara ca in Europa, de ex acum, ca ne-am mutat la Viena, ma intreb cum o sa ma desurc cu scarile de la apartament, cum o sa car carutul pe scari, pina la lift, cum o sa-l scot , unde o sa-l tin ? Daca mai am si ceva cumparaturi de facut ce ma fac??? Unde scot copiii iarna ?
Uffff....am si eu probleme , nu ???

fericita cu bebe 3 surpriza

-------

Mergi la inceput