Gravida dupa tratament apicol

Gravida dupa tratament apicol | Autor: ridiche

Link direct la acest mesaj

Buna fetele

As vrea sa incep un tratament de apiterapie a lui A.
As dori sa stiu daca cineva a urmat acest tratment si daca a dat rezultat?

Eu sunt intr-o situatie dificila. Am facut 3 FIV si 3 Inseminatii fara nici un succes. Deci ma intorc spre mama natura si as vrea sa stiu daca se merita incercat.

Multumesc pentru raspuns

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Buna! Eu am facut acum vreo 3 ani tratamentul d-lui Andritoiu, si n-am ramas insarcinata. Dar nu-mi pare rau ca l-am facut, sunt sigura ca niste chestii tot s-au imbunatatit in organismul meu atunci. Si ce-i mai sanatos ca produsele albinutelor? Si mai sunt si yummy!...

Oricum, sunt convinsa ca celebrul lui tratament a facut fericite multe cupluri...

Bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Hello.

Eu acum aud de acest tratament, am dat search pe forum si mi-au iesit 8 rezultate, insa generaliste, in topicuri de 'jde pagini.

Cum oricum sunt mare fan miere &conexe, va rog mult, daca puteti - faceti un copy&paste aici cu acest tratament. Multumesc. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Am urmat si eu acest tratament inainte de FIV(chiar mi-a spus D-l Andritoiu la telefon ca n-as avea nici o sansa sa iasa fiv-ul daca nu fac acest tratament),dar minunea nu s-a intamplat.
Si,sincer,mi s-a parut suuuperstresant acel tratament:o sumedenie de sticlute cu otet de miere,zeci de borcanele cu tipuri de miere,propolis si alte minuni.Nu mai spun ca pe langa astea ce le trimite d-lui,trebuie sa tii si un oarece regim alimentar,trebuie sa faci baie cu ceaiuri(in cada),trebuie sa bei ceaiuri...deci,e o intreaga filozofie,care pe mine m-a stresat rau.Si a durat 3 luni...
Se pare ca au fost si persoane care au reusit in urma acestui tratamnet,noi,din pacate,nu ne numaram printre ei....

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Luca - tratamentele d-lui Andritoiu sunt diferite, in functie de probleme...

Pt mine l-a sunat mama si el i-a pus niste intrebari, si apoi a hotarat ce sa-mi trimita. Au fost vreo 2 produse miere+ceva, 1 crema de aplicat pe abdomen, 1 otet de miere si mere, 1 tinctura...

Daca intri pe site-ul Formulei As, la "cauta in site" poti sa dai un search dupa Andritoiu si vei gasi articole, interviuri cu el, marturii etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by flori76

Am urmat si eu acest tratament inainte de FIV(chiar mi-a spus D-l Andritoiu la telefon ca n-as avea nici o sansa sa iasa fiv-ul daca nu fac acest tratament),dar minunea nu s-a intamplat.




Ce faza de kko! Cum isi permite acest domn sa emita astfel de opinii? Si inca telefonic, fara sa cunoasca fizic persoana si fara sa i se uite-n abisu' ontologic! Vorba lu' Parizianu, pe ce se bazeaza?!
Girls, stiu prea bine ca dorinta de a avea un copil te poate determina sa incerci aproape orice, dar va rog mult sa nu va lasati orbite si manipulate. OK, am zis, mierea e minunata, are indubitabile efecte pozitive, vivat albinele, traiasca-n veci farmecu' lor, hai un gand bun de la mine si pentru trāntori, dar nu lasati pe diversi domni din diverse reviste sa emita opinii telefonice despre sansele vostre de reusita prin FIV. Auzi la el, "nu ai avea nici o sansa fara tratamentul meu", ce santaj josnic. Intuitia mea imi spune ca respectivele produse apicole nu se pot lua din orice plafar, ci sunt "preparate" de acest domn si se cumpara musai de la el. Ma insel? Hai ca ma enervez. Fivettes, puneti toate sansele de partea voastra, sigur, dar nu va lasati influentate de astfel de indivizi. Mergeti pe mana medicilor, si chiar si pe aia alegeti-i cu grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ridiche spune:

La noi situatia este destul de grava. Am facut pina acum 1 FIV si 2 FIV IMSI. La ultima nu am avut nici macar un embrion. Iar la prima FIV am avut 4 dar nu de super calitate.

Suntem intr-o clinica buna cu specialisti mari. Dar nu au reusit nimic pina acum. Suntem chiar dezamagiti. Deci am decis in supararea noastra sa apelam la altceva, natural.

Eu m-am saturat de anestezii si de hormoni.
Sotul meu are totusi o problema destul de delicata. Problema de spermatogeneza. Si se zicea ca FIV IMSi este singura solutie. Dar nu a dat nici un rezultat. Si timpul trece.

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ridiche spune:

Merci pentru raspunsuri fetele

Dar totusi daca exista cineva care a reusit cu acest tratament...as vrea sa stiu ca macar citeva fete au reusit.

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Asa este, el personal prepara produsele, care pot fi luate numai de la el, si mai e si scump tratamentul, dar rau nu cred ca s-a simtit nimeni luandu-l...

Nu-i deloc ok ca atunci cand iti pui toate sperantele intr-o procedura, sa vina cineva sa-ti tranteasca o doza de negativitate, asta-i drept! Oricum, Flori nu cred ca s-a "impiedicat" de opinia lui referitoare la IVF...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ridiche spune:

fancy_face

tu ai urmat acest tratament acum 3 ani. I-ti aduci aminte ce ai luat?
Care era problema la cuplul vostru?

AI mai facut altceva dupa acest tratament? FIV sau inseminatii?

AU am inteles ca nu trimite produsele decit daca a vazut toate analizele.

M-am uiat pe Formula AS si se pare ca merge , multe fete au reusit.



Eu oricum nu mai cred in FIV IMSI caci am facut si degeaba. Iar daca spermatogeneza nu se amelioreaza nu avem nici o sansa.

Merci fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:



Am gasit foaia care a insotit tratamentul apicol. Ca titlu are diagnosticul dedus de el, din ceea ce i-a zis mama: Sterilitate primara/chist ovarian/anexita/trompe infundate/deficit de ovulatie/ciclu neregulat/anemie/circulatie periferica deficitara

...asta raspunde si la intrebarea "Care era problema la cuplul vostru?"

Am primit 7 borcanele cu miere Centaur, 6 borcanele cu miere Ares (diferenta dintre ele - plantele sau ce mai amestecase in miere), 250ml tinctura de propolis, 8 sticlute de otet de mere si miere, 1 cutie crema cu propolis si 1flacon cu o solutie de Untul Pamantului.

Pe langa astea a trebuit sa mai iau si laptisor de matca liofilizat, polen, vreo 9 feluri de plante - unele pt ceai, altele pt irigatii si bai - , sare incalzita pe trompite, reflexoterapie, alimente recomandate, altele interzise...

Mergi la inceput