Strumfi de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
Timi07 spune:
Luna ne scapam de boala pana in weekend? Eu sper ca da. Sophie ar mai fi papat azi dar din cauza nasului infundat se enerva si nu mai voia. Daca incepeam prin ai-i curata nasul era deja super nervoasa, maraita si nu-i mai trebuia san, daca ii dadeam san nu putea respira si iar se enerva. Dar tot am reusit sa o alaptez cat de cat, cu enorm de multa rabdare, ma mir de unde am si avut atata rabdare ... M-am chinuit sa-i dau si apa cu o lingurita miiiiica, cu care luam doar putina apa si din aia mai mult mergea pe bluza dar i-am dat si a avut fata si scutecele cu pipi (zilele trecute era mai mult No2)A mai vomat dar nu asa rau ca zilele trecute, diaree mai are da nu asa de rau ca zilele trecute. Acum face nanica si eu ma simt de parca am impins vagoane. Tocmai am devorat niste biscuiti cu cioco ca nu cumva sa slabesc Seara dulciuri
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi07 spune:
quote:
Originally posted by ALEXIA2007
Salutare fetelor! Acum am intrat sa mai vad ce mai faceti,Alexia tocmai a terminat cu viroza si este mai in forma fara mucusori dar am avut o peroada foarte grea credeam ca nu se mai termina eu folosesc batista bebelusului pt. nasuc si desi tagea foarte bine dupa 5 min. iar curgea azin sa ameliorat si deabea asteptam sa o scot afara ca vremea este superba.
Sanatate multa bebicilor bolnaviori!
La multi ani! sarbatoritilor
Mirela mamik de ingeras Alexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/
Ce bine e sa citesti ca s-a insanatosit un strumfel. Sanatate multa va doresc in continuare si sa va bucurati de vremea frumoasa.
ALEXIA2007 spune:
Timi mie mia fost de mare ajutor batista bebelusului si colargol,asa putea mititica sa respire bine,
Sa auzim numai de bine,sanatate multa!
Timi07 spune:
quote:
Originally posted by ALEXIA2007
Timi mie mia fost de mare ajutor batista bebelusului si colargol,asa putea mititica sa respire bine,
Sa auzim numai de bine,sanatate multa!
Mirela mamik de ingeras Alexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/
Multumim.
ddanagh spune:
Va dau si eu o cafea la filtru lunga si slaba, cu lapte ca asa beau eu.
EEEEEE, ce ziceti?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
DAria sta in sufragerie pe jos, pe covor, si rupe un caiet. La facut ferfelitze. E tare ocupata.
Editez mesajul asta ca sa nu umplu capitolul ca nu stiu sa-l schimb.
Ieri, a mea fata, a reusit performanta de a se ridica singura in fundulet din pozitia 'de-a busilea'. Chiar de 2 ori. Apoi statea asa tzeapana in fund ca un cocos. Stia ea ca e o realizare.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
Vivela spune:
Neata.
Dana, multumim de cafea.
N-am citit nimic din urma, o sa citesc si revin.
E miercuri azi, nu? 52 kg , un pic mai bine ca saptamana trecuta. Se pare ca slabesc orice as face...Slava Cerului.
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
liadorian spune:
Buna dimi!
Dana, pupa pe Daria de la noi!
Vivela, pe unde ne-ai umblat, fata draga? Ce mai mesteresti frumos pentru Davidush?
Eu ca si saptamana trecuta - 56.5 kg.
Va salut pe toate si va urez o zi buna! O sterg la bucatarie sa pregatesc niste morcovei pentru Miruna si imediat ce se trezeste plecam la plimbarica.