Strumfi de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna seara

Of Luna, chiar speram sa o ocoleasca boala pe scumpetea ta mica.
Mai nou imi dau lacrimile imediat cum aud ca e un copilas bolnav...

Am adimrat copilasi frumosi de raton,ioanaiub,cafera,ddanagh,brazuca25 , frumosi si strumfii si fratiorii/surioarele.

Ioanascuze, nu-mi amintesc daca ti-am multumit ca mi-ai raspuns la intrebarea mea cu detergentii daca da...a tunci iti mai multumesc o data N-am vazut poze noi la voi, acum ca tot a venit primavara la voi nu-i asa ca o sa faceti mai multe poze? Au fetele tale 2 fani aici care tot scotocesc dupa poze.

lorinaoo1 i-ai facut poze la Lorina cu aparatele tatalui tau? sau nici nu se mai gasesc filme....
Si off topic rau de tot: mai exista tabara de la Bucium?

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

SI-acum am vazut frumoii de Nonna careia ii ures multi ani fericiti alaturi de cei dragi. Mi-a placut si tortul si florile dar cu freziile m-ai terminat, tata ne cumpara tot timpul (mie si la mama) si ghiocei si frezii de cum apareau primele cand eram la Timisoara...si ai chiar galbene... favoritele mele.

Raport despre SOPHIE:
-febra n-a mai urcat peste 38 dar nici n-a scazut sub 37,5
-desi am zis ca o sa mergem pe la pranz la dr nostru, a mers tati cu ea la prima ora dimineata. Pe langa toate belelele febra, varsaturi, diaree, muci si ochisori care curg i-a gait si o infectie la ureche de care nu era sigura dar i-a dat antibiotic sa nu se complice lucrurile mai rau. tati a primit concediu medical sa stea cu fata acasa pana inclusiv miercuri (sa-mi dau cu capul de pereti ca n-am mers eu mai ales ca Soph e tzatzo-dependenta) dar am vorbit cu seful meu sa facem schimb sa stau eu acasa si sa fac ce pot de pe compu personal si sa mearga sotul la lucru. Asa ca maine si poimaine lucrez de acasa, chestia e ca mare lucru nu pot face da na ...
-dr a recomandat sa o alaptez doar, sa nu-i dau solide, sa nu ne facem probleme de diaree si voma ca va trece de la sine dar sa o hidratam bine.
Toti mi-au zis sa nu-mi fac probleme ca trece da zau ca mai rau ma calca pe nervi cand imi zic asa si eu o vad cat sufera...

Mergi la inceput

Luna cum mai sunteti? Faci nanica, sper ca da, sa nu ajungi ca mine azi ca aveam genunchi de gelatina, ochii imi atarna de oboseaal apana la brau si de obo nici nu pot sa dorm. Sotul si el e cam tot ca mine de epuizat in plus parca raceste si el....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumesc Timi pentru urari si multa sanatate lui Sophie sa te poti odihni si tu.
Tare rau e sa-ti vezi copilul bolnav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Nonna76 frumoase pozele, daca zambeai si tu putin erau perfecte. pupici la baietii tai frumosi.
Anya20 ce faceti voi excursionistii? Ce iti fac fetele tale frumoase?
Luna1 sanatate la printesa ta frumoasa.
Asa copii frumosi sunt aici ca i-as lua pe toti acasa la mine.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi si hai la cafea! Moaaaaamaaaa, cata cafea am dat lately! hihihi
Lorina, multumesc, sper sa fie doar o faza, sa nu se intzarce de pe acum ca innebunesc!
Offffff, de cate ori colectez laptik pt bb ma simt atat de inutila!!
Alina/anya, mi-era tare dor de tine!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am intrat si noi putin sa va salutam si apoi mami pleaca la scoala.
Pe bebele meu l-au piscat asta noapte tintarii.Ieri am tinut aproape toata ziua geamurile deschise si nu mi-a trecut prin cap sa cobor si plasele de tzintzari.

Cind l-am vazut pe finutzul meu cit e de mic mi-am dat seama ce mult a crescut copilul meu.Nu mai e un bebelus.

si vorbim mai tirziu.Adica mai pe seara caci cind vin de la scoala ies afara cu baietii.Chiar daca ma duc la serviciu reusesc sa-mi fac timp sa ies zilnic cu el.Cu cel mare iese mai mult tati.
Acum chiar ca va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Lume, lume, poftiti, serviti tot ce doriti!
Cantati, dansati si va jucati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata si de la noi,

Stefania, bebeii respira si pe gurita de pe acum, sau cel putin asa am observat la printesa mea acum o luna cand a avut niste mucisori. Si respira cu gurita deschisa asa sacadat cand isi dadea seama ca are nasucul infundat. Si eu nu vroiam sa respire pe gurita ca sa nu se obisnuiasca - si-i mai puneam suzi, tragea 2 secunde si iar deschidea gurita sa respire. Asa ca se descurca ei.

Noi suntem bine, Ale are 2 dintisori si s-a inflamat gingia de sus in 4 locuri, adica cei doi din mijloc si inca 2 pe laterale. Nu ma pricep la denumiri.
Nu merge de-a busilea, insa sta foarte bine in fundulet, chiar daca se apleaca sau se lasa intr-o parte si alta se ridica singura.
Si daca o pun in picioruse sta, insa nu vreau sa o las daca nu s-a ridicat singurica.
E vesela, prietenoasa si vorbeste pe limba ei: spune aaaa, da-da-da-da-da, la-la-la-la-la (asta cu doua degetele in gurita asa intr-o parte), a-u, buuu, a-u-ia-iii si danseaza. Cand aude muzica face h-h si incepe sa dea din manute si sa se salte in sus si in jos de parca ar dansa pe muzica house cu ambele manute ridicate.
Acum sta cu mama si cu soacra alternativ, insa de pe 15 martie vom avea si noi o bona. Ce bine!

Luna am admirat papusica eleganta.
Karliguta am admirat papusica ta frumoasa care imi e draga pentru ca imi seamana cu Alessiuta mea, la forma capsorului si la gesturi, numai ochisorii ii are alta culoare, ce albastru frumos! Plus ca sunt nascute in aceeasi zi si am un drag de ea special. Saracuta, ce cuminte era bolnavioara...
Am mai vazut copilasi frumosi, nu mai nominalizez sa nu uit vreunul si ar fi tare nedrept ca sunt atat de frumosi! DIn ce in ce. Mai ales acum ca interactioneaza cu noi si fac atat de multe si sunt atat de expresivi.

Va pupam si ne intoarcem la birou.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata!
Violeta, multumim de ! Cat despre partea cu mulsul, ai toata admiratia mea - si crede-ma, nu spun asta cu usurinta. Stiu cat de greu e, iar faptul ca ai perseverat e extraordinar.

Otilia, pai se poate sa treci asa iute, iute??? Fara sa ne spui pe unde, cand, cum, ce, din ce cauza, cat si de ce?!

Nonna, sa-ti traiasca finutzul! Iar tie iti urez numai bucurii alaturi de florile tale. (Vad ca Cenusaresul are papuci noi! Pe urmatorul pe care-l mai pierde vreau sa-l gasim noi... )

Timi, Luna, sanatate multa la strumfite! Si voua putere si rabdare.

Fetelor, am si eu o intrebare intrebatoare: in zilele astea frumoase - si ce vine de acum incolo! - cum faceti ca sa stati cat mai mult cu strumfii afara? Luati cu voi mancare si-i hraniti la iarba verde? Ii alaptati pe unde va gaseste ora mesei? Va intoarceti acasa pentru alimentare si apoi plecati din nou?

Mergi la inceput