Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 9
Celia spune:
Erina , a fost o incercare...ce s-a intamplat? Sau studiezi surpriza?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Erina spune:
Celia, am reusit!!!
Multumesc amindurora!!! Miine schimb si semnatura. Tot copiam aiurea linkul.
Roxana, esti superba, iti sta tare bine tunsoarea. Iar ca nasica nu mai zic!!!
Simona, tare e frumos cu 2 bb-ei!!! Ce placut trebuie sa fi petrecut impreuna cu fetele!!!
Sabina, pozele sunt foarte reusite!!!
Noapte buna tuturor!!!
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/
Sabina spune:
daca vreti sa vedeti poze misto la un botez...
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&idstory=176
io n-am echipamentul ala...dar sincer, nici priceperea:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
diwana spune:
Noapte buna fetele.
Casa conspirativa este obosita banuiesc. Somn usor si vise placute tuturor.
Iepurasul Michael va rontai mai bine tot ceva primi de la mami. Exclus hameiul pana la majorat!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
danuta36 spune:
Chiar ca surpriza...wow!
Teo sa-ti traiasca micul crestin!
Roxana sa-ti traiasca finul!
Sabina faine poze ai facut..
Sim zic si eu ca fetele...treci la treaba,ca tare bine iti sta cu bebeii in brate!
diwana spune:
Sabina, am admirat pozele de pe fotomozaic. Nice indeed, am citit si ce frumos si TEHNIC explica domn' fotograf. Mai, mai numai ISO o sa visez .
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
Celia spune:
Sabina , multumim de invitatie...am admirat si noi foto , ai ce admira pe acel site .
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
devylla spune:
Sabina super pozele.In ciuda luminii slabe au iesit tare frumoase.
Mai ales ca sunt si personaje cunoscute.
Pozele de pe fotomagazin sunt super truper.Nu le-as numi tehnice din contra sunt cat se poate de artistice si foarte frumos realizate.
Ca tot ziceai de blitz suplimentar....ma tot gandesc sa-mi cumpar si eu,pentru jourile de lumina..cand ai nevoie.Aaa si vroiam sa te intreb,vreau un obiectiv macro...pentru canon...ai ceva recomandari?
Rox felicitari pentru finut.Iti sta super cu noua tunsoare!Arati beton fato
Multumim de aprecieri.Mie imi place tare mult poza respectiva:P
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Sabina spune:
aaa.....habar n-am...chiar nu ma pricep la obiective macro. Tu un 50 ai? e f folositor un 50 (cu 1.4 daca se poate)
am gasit o discutie pe softpedia despre macro [pt canon.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo