Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Myral si Danielle,

De fapt va multumesc tuturor. Recunosc ca nu imi vine asa rau dar nu imi place, nu e ceea ce imi doream. Nu imi place nici tunsoarea si nici culoarea. Chiar ma gandeam sa ma duc saptamana asta sa ma vopsesc din nou. Nu ma pot obisnui si sincer daca nu e ceea ce mi-am dorit nu vad de ce sa mai astept sa ma obisnuiesc. Poate ca am exagerat eu cu descrierea, dar exagerarea provine din ditamai frustrarea legata de discrepanta intre asteptari si rezultat. Ieri nu va spun cat m-am suparat cand am vazut cum arata dupa coafat. Repet, nu era rau, dar nici bine nu a stat, si in plus nu e ce imi doresc. Ia faceti o comparatie intre cum arat acum si cum aratam la botezul lui Andrei si spuneti sincer cum era mai bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna ,dragele mele,
multumim din suflet pt urari!Intr-adevar ,a fost surpriza noastra pentru voi!
Am incercat sa incarc citeva foto,sunt multe si trebuie sa fac o selectie,dar asa sa va faceti o idee!
Soooo,pozici de la botezul lui Mihnea:

www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Poze botez Mihnutz

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

teo draga mea, sa va fie de bine crestinarea! sunteti superbi! sa traitzi si sa va bucuratzi unii de altzii!
va pupam si abia astept sa impartashim impresii.

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Acum ,sa incerc sa detaliez putin,sunt cam obosita,dar pt. voi o sa incerc sa ma concentrez....
Prietenia cu Roxana s-a legat incet si sigur,intr-o situatie bizara si deloc placuta pentru amindoua:amniocenteza!In timp,ne-am dat seama ca avem multe in comun,ne surprindeam una pe cealalta cu un mod comun de a privi unele lucruri,ne-am intilnit face to face la Trattoria,prima intilnire de gravidutze,i-am facut si-o mica vizita cind era gravi,am mai fost si la Babyexpo....n-are rost sa mai povestesc,a ajuns sa-mi fie tare draga,o simteam apropiata in momentele grele pt. mine,amincercat sa ma revansez si eu fatza de ea si s-o sustin la greu.
In cuplul nashilor nostri de cununie au intervenit ceva pb conjugale ,care in timp s-au agravat,eu tot amanam botezul,sperand sa se impace,pina in ziua in care Rox m-a sunat si m-a simtit tare abatuta,eram si dupa momentul depresie,eram derutata,suparata,s-a oferit sa vina cu prajiturele la mine sa-mi treaca supararea!
I-am povestit ce-i cu mine si printre altele i-am spus si de faza cu nashii si de faptul ca deja fixasem data la resto,mai erau 3 saptamani,la care ea senina:,,stai linistita Teo,daca asta-i motiv de suparare,uita-l,ti-l botezam noi pe Mihnea''.M-a induiosat total,am si plans in ziua aia!
Ce pot sa spun,sunt niste nasi minunati,atit ea cit si Catalin,le vedeam privirea calina cind se uitau la Mihnea,iubesc enorm copiii,si cind le-am multumim de mii de ori pentru ce-au facut pentru noi,stiti ce mi-au raspuns:,,noi va multumim voua ca am avut prilejul sa ne facem un finutz.Pentru noi e o mare bucurie c-am crestinat un copilas''
Rox,asa cum ti-am multumit de milioane de ori pina acum,o mai fac public,inca o data aici in familia papanashilor si-a dulceticilor!
Sunteti minunati si va iubim mult.
Sper sa nu aveti niciodata momente grele in viata in care sa va putem fi de folos,dar daca Doamne fereste s-ar intimpla,puteti conta pe ajutorul nostru neconditionat!

Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Teo sunteti cu totii dosebiti.
Sa va traiasca crestinul!
Sincer e asa frumos sa vad cum se leaga prietenii si ca forumul merge mult peste asteptariile mele si sunteti toate niste oameni minunati.

Apropos,vine primavara...cu toate ca ieri a nins mai ceva ca-n povesti,pentru cateva zeci de minute insa,am reusit sa imortalizez inceputul primaverii.

www.flickr.com/photos/54445410@N00/2289136129/" target="_blank">aici si www.flickr.com/photos/54445410@N00/2283761472/in/photostream/" target="_blank"> aici

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Pentru o vizualizare mai buna apasati zoom.:)

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Si-acum despre botezul in sine:
Totul a fost organizat intr-o saptamana,cu o viteza uluitoare.Bine restaurantul era hotarat de la sf lui ianurie,dar atat!
Mai am de multumit cu acest prilej si mamicutei Luy.M-a ajutat si m-a descalcit din multe pb.
Ce sa spun cind am ajuns la biserica surpriza a fost maxima,pe langa invitatii nostri,sa le vad pe Sim,Sabina si Felicia-(o fost tutunica de la topicul aspirantelor,care e in plina procedura FIV si careia ii tin pumnii stransi),prietene dragi de pe DC,care pt. noi nu mai reprezinta ceva virtual,dupa cum vedeti s-au legat foarte multe prietenii!
Un pic de vant,eu cocotzata pe tocuri,Rox la fel,parul ne cam zbura.
Slujba placuta,Mihnutzul delicios,cum l-au pus pe masa dezbracat s-a intors imediat pe burta,pozitia ,,popandau'' si studia icoanele.I-a distrat si pe preoti,a facut figura asta de vreo 3 ori.A urlat,logic ,cind l-au bagat in cristelnitza.
Nasica a citit crezul cu mare intonatie si ff cursiv,fara poticniri,mai ca l-ar fi stiut pe deasupra!
Am plecat cu Mihnutzul crestin sa bem si sa ne veselim.
Petrecerea a fost foarte reusita,din punctul nostru de vedere,s-a tinut la IBIS,sala foarte fain decorata in bej si grena,se vad scaunele prin foto,organizatorii s-au intrecut pe ei din toate privintele.Pe fetele invitatilor se citea clar ca se simt bine,ceea ce pe noi,ne bucura enorm.
Bb a avut rezervata un apartament in hotel,a dormit bine supravegheat de mami,si l-am adus aproape de momentul tortului.
A fost cam agitat aseara si azi,dar de maine sper sa ne intram in normal.
Baitza i-a facut-o nasicul cu o dexteritate de mamica,pot spune,l-a si masat chiar si imbracat,pina si pampersul i l-a pus!
Am mai papacit si noi una alta,l-am surprins pe Andrei superranjit,o sa pun poze maine ca acum pic de somn!
Va mai povestesc eu si maine!
Noi suntem foarte fericiti,avem,in sfarsit ,un baietel crestinat!
P.S. Lumanarea de botez a fost SUPERBA!As pastra-o la nesfarsit asa!O s-o pozez de-aproape sa vedeti ce faina a fost!
Aaaaaaaa,si maine revin cu povesti despre Alex.I-a uimit pe toti,intr-un mod fff placut.E inteligenta rau de tot.Sora mea a devenit fanul ei nr.1!
Pupici si noapte buna!

Mihnea

Mergi la inceput

Teo, bantui la ora asta?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Teo, esti o scumpa, m-ai facut sa plang si eu la ora asta. Chiar a fost placerea noastra si am facut-o din tot sufletul. M-ai cam lasat fara cuvinte...desi as avea atat de multe de spus.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Kitty,iubita,poate vorbim zilele urmatoare;am o multime sa-ti povestesc!A fost si Feli la biserica!
Sabina_Y,multumim,si voi ati avut o Erikutza tare dulce la botez,am uitat sa-ti spun,am citit si eu blogul ei,e tare emotionant!
Acum chiar ca ma duc la nani!

Mihnea

Mergi la inceput

Ooooo,nashica,bataitza la popou pt ce-am gasit eu in sacosele!Ti-am spus de o mie de ori,gestul vostru a fost minunat,sunt convinsa c-ati facut-o cu mult drag!
Sa fii linistita,sunt ff bune de el,probat,masurat,dar mult prea multeeeeeeeee!
Ma bucur ca v-a plavut si voua,sincer,chiar nu stiam cu ce sa va surprind si stiind ca ai multe foto la mansarda m-am gandit ca n-ar fi rau...
Oricum,dupa ce adun pozele de pe la toti,o sa va fac un album frumos sa ramana forever!
Te pupic si noapte buna,eu stau asa tarziu ca astept sa sterilizez si sa-mi iau bibe pt dimineatza!

Mihnea

Mergi la inceput