Muresence...la apel :) (7)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
brigita spune:
BIANCA nu ti-au furat nimic? Ia verifica, cine stie..... si daca e ok , vezi maine sa nu ramai fara
. E pe bune, se fura ca-n codru! Acum vreo 3 luni a trebuit sa merg cu maxi-taxi, si am prins un hot furand de la o tipa telef. din geanta! Am vazut cand si-a bagat hotul mana in geanta fetei, am strigat la el, fara sa ma gandesc ca pot s-o patesc. Una doua au sarit alti doi amici sa-l apere, ca astia nu umbla singuri. Soferul a oprit, hotii bine mersi au coborat, strigand la mine binenteles ,iar tipa mi-a multumit. Daca baga mana la mine-n geanta sigur o patea! Poate si eu....I-ti zic astea ca sa vezi cum e in mijl. de transport
toate fetele
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
poze ... mai multe...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Acum a plecat si profa lui Sandra...la ora asta nu mai iesim nicaieri.
Camelia paduchi? nasol
Brigita, mersi de sfat...voi avea grija maine.Si mamei mele i-a furat o data portmoneul in maxi dar nu se stie cine...si-a gasit actele dupa vreo luna...i-a dat cineva telefon ca i-a gasit actele.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Criss, si noi avem camila dinaia sau asemanatoare. Dar a noastra canta de mama focului. E din Tunisia. Dani doarme mai nou cu tweety si cu bim-bim (crazy-frog) ii ia pe amandoi in brate si somn de voie. Mi-ai dat idee buna...trebuie sa ii fac si eu poza intr-o seara.
Bianca![]()
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Pai si a noastra e tot din Tunisia.
![](icon_smile_big.gif)
Am fost in august 2006, doar eu cu Alex, si anul acesta am vrea sa repetam figura.
Criss si Alex (11.05.2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Criss unde ai fost in Tunisia? Ma refer la ce hotel?
Eu ma tot gandesc ce sa facem cu concediul....ca imediat vine...in mai
Bianca
olim spune:
salutare tuturor
nu am intra ca am avut tati acasa si am profitat la maxim, plus ca am luat indemnizatia de 2500 a lui Alex si am fost la cumparaturi.
maine cred ca mergem sa vedem de certificatul lui de nastere si avem de mers 4 ore cu masina, si suntem numa noi 2 acasa dar ne descurcam noi.
vreaus a va spun ca tortul a iesit am fost laudata de sot, era primul tort
am sa mai fac
fug la culcarica si eu ca Alex doarme, si maine pe 9 plecam,pupam fetele de la mures
mami si Alex
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Criss unde ai fost in Tunisia? Ma refer la ce hotel?
Eu ma tot gandesc ce sa facem cu concediul....ca imediat vine...in mai
Bianca![]()
Am fost in Sousse, dar cei de la agentie ne-au anuntat in aeroport ca ne-au schimbat hotelul. Hotelul la care am stat se numeste Sindbad, insa nu se afla in cataloagele touroperatorilor din Romania. Oricum era un hotel de 3 stele dar conditiile au fost foarte bune. Si am stat la hotel doar cat am dormit
![](icon_smile_big.gif)
Criss75 spune:
Alaltaieri eram cu Alex in parc si ne-am intalnit cu doua mamici care au copilasii de varsta lui Alex. Dar amandoua sunt acum la al doilea copil, una are un baietel de 2 luni si cealalta tot un baietel, de 5 luni. Se tot invartea Alex pe langa carucioare, le zambea bebelusilor, ii mangaia pe picioruse.
La un moment dat mergand spre casa, pe alee (in parc la Super), zice:
"Eu nu am nimic..."
Nu m-am prins la inceput, il intreb "Ce nu ai, mami?"
"Pai, un bebelus". Nu stiam ce sa-i raspund, ii zic ca bebelusii cand sunt mici plang, trebuie tinuti mult in brate, ma rog, nici nu stiam ce sa-i spun. Ii zic, "bine si daca o sa avem un bebelus, cine il ingrijeste?"
El asa de dulce, zice: "Mami, hai sa gasim un bebelus si il ingrijim numai noi doi".
brigita spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Alaltaieri eram cu Alex in parc si ne-am intalnit cu doua mamici care au copilasii de varsta lui Alex. Dar amandoua sunt acum la al doilea copil, una are un baietel de 2 luni si cealalta tot un baietel, de 5 luni. Se tot invartea Alex pe langa carucioare, le zambea bebelusilor, ii mangaia pe picioruse.
"Eu nu am nimic..."
"Pai, un bebelus". Nu stiam ce sa-i raspund, ii zic ca bebelusii cand sunt mici plang, trebuie tinuti mult in brate, ma rog, nici nu stiam ce sa-i spun. Ii zic, "bine si daca o sa avem un bebelus, cine il ingrijeste?"
El asa de dulce, zice: "Mami, hai sa gasim un bebelus si il ingrijim numai noi doi".
![](icon_smile_big.gif)
![](iartama.gif)
![](pupic.gif)
BRIGITA mami de
![](zana.gif)
![](zana.gif)
poze ... alte poze...
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by brigitaquote:
Originally posted by Criss75
"Eu nu am nimic..."
Criss si Alex (11.05.2003)si ce mai astepti?Nu te supara pe mine ,dar eu de cand ma stiu militez ptr. minim 2 copii.Consider ca daca nu sunt motive intemeiate, e pur egoism sa lasi copilul fara fratior, suriora.Si oricum mai tarziu vei regreta. Sa ma iertati
, n-am vrut sa jignesc pe nimeni, doar ca, asa gandesc.
BRIGITA mami deTIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
poze ... alte poze...
Sa zicem ca ar fi motive intemeiate...
![](icon_smile_big.gif)
brigita spune:
Atunci nu mai zic nimic
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
poze ... alte poze...