Muresence...la apel :) (7)
Raspunsuri - Pagina 11
brigita spune:
quote:Deci pe tine nu te-am convinssa vii la fitness! Mda vara, mare....nu mai e mult.
Originally posted by Criss75
Brigita, deja cu gandul la vara, mare...
Si eu tot cu gandul la vacanta, pedalez de zor pe bicicleta de camera, tin dieta si ma dau si cu crema anticelulitica.
Criss si Alex (11.05.2003)
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
olim spune:
criss, ce dieta tii si ce crema anticelulititca folosesti?Eu ma dau cu ceva grecesc, mi-am luat-o acum 2 ani din mures cu 1 milion, e pentru centre profesionale, e destul de buna, dar mai incape.Euma simt super bine cu dieta daneza, parca am dat destul de mult jos, adica eu asa simt.Am zis ca nu ma cantaresc pana sambata dimineata sa vad
alex s-a purtat super la curs, a dormit o ora,sper sa o tina tot asa ca ne-au mai ramas 8 clase, sper sa vina si marius sa il prind macar 2 seri acasa sa stea cu el.
va pup pe toate si va doresc sa aveti o zi faina maine,
mami si Alex
Biancas spune:
BUNA FETELE..
Olim, cum e dieta daneza? Nu am auzit de ea.
Trebuie sa ma bag si eu la o dieta si nu ma incumet deloc
Brigita, Kover, restul
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
BUNA FETELE..
Olim, cum e dieta daneza? Nu am auzit de ea.
Trebuie sa ma bag si eu la o dieta si nu ma incumet deloc
Brigita, Kover, restul
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Vezi ca e un topic la "Femina intim" - "Dieta de 13 zile (daneza)"
E eficienta, si eu am tinut-o si am slabit cu ea 6 kg. Oricum mie mi s-a parut greu de tinut.
Acum tin "Superdieta", in general bazata pe legume si fructe, dupa care se introduce iaurtul, pestele, si spre final si carnea de pui.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by olim
criss, ce dieta tii si ce crema anticelulititca folosesti?Eu ma dau cu ceva grecesc, mi-am luat-o acum 2 ani din mures cu 1 milion, e pentru centre profesionale, e destul de buna, dar mai incape.Euma simt super bine cu dieta daneza, parca am dat destul de mult jos, adica eu asa simt.Am zis ca nu ma cantaresc pana sambata dimineata sa vad
alex s-a purtat super la curs, a dormit o ora,sper sa o tina tot asa ca ne-au mai ramas 8 clase, sper sa vina si marius sa il prind macar 2 seri acasa sa stea cu el.
va pup pe toate si va doresc sa aveti o zi faina maine,
mami si Alex
Olim, pana acum am incercat mai multe creme anticelulitice, insa cea mai buna mi s-a parut a fi "Supliform".
Dieta daneza am tinut-o si eu, e eficienta, insa eu am o problema, in toate dietele se recomanda sa se bea foarte multa apa, eu nu prea ajung la 2 l/zi, cu toate eforturile. Probabil daca as bea mai multa apa, orice dieta ar fi mai eficienta si rezultatele pe masura.
Criss75 spune:
Mai fetelor, sunt asa intoarsa pe dos. Aveam o colega la birou, inca cu 6 saptamani in urma venea la serviciu. Bine, se vedea ca e bolnava, a fost internata in spital, si acum deja nu se mai poate ridica din pat, a ramas doar o umbra. Are cancer de col uterin, cu metastaze, si ...maxim o luna de trait. Pur si simplu nu-mi vine sa cred ce se poate intampla cu un om in cateva saptamani, luni...
Isi facea atatea planuri, mai avea de lucrat pana in septembrie, ca apoi sa se pensioneze, sa-si ingrijeasca nepotii.
olim spune:
criss sa stii ca eu am baut si 4 litrii de apa pe zi, dar tot nu m-a ajutat mai mult, eu cred ca depinde de organismul fiecaruia.Dieta daneza eu o vad destul de usoara, adica eu nu is mancacioasa sipoate de aia mi se pare usoara.
criss si soacra a avut cancer la col,dar s-a operat, era pe punctul de metastaza, dar a avut noroc.Eu cred ca parte de vina o purtam noi femeile ca nu avem grija de noi mai mult, ca intotdeauna ne lasam ultimele in casa la tot, inclusiv la sanatate si la controale la medic
va pupam si va dorim sa aveti o zi faina
mami si Alex
brigita spune:
quote:Fetelor , voi v-ati facut testul PAPPANICOLAU? Daca nu , faceti-va timp, ptr. ca cu cancerul nu e de glumit! Eu sunt ft. constiincioasa si de cand a murit mama, in fiecare an fac testul. Si ea a avut cancer, descoperit intr-un stadiu avansat cand nu se mai putea face mai nimic. Am invatat din greseala ei, chiar ma pregatesc sa fac si o mamografie, dar inca o aman putin ptr. ca mi-e frica de rezultat. Dar oricum pana-n vara ma duc! Asemenea cazuri te intorc pe dos intradevar, si cand te gandesti ca in multe cazuri, daca se descoperea la timp, viata putea fi salvata! Mergeti va rog si faceti-va testele daca nu le-ati facut
Originally posted by Criss75
Mai fetelor, sunt asa intoarsa pe dos. Aveam o colega la birou, inca cu 6 saptamani in urma venea la serviciu. Bine, se vedea ca e bolnava, a fost internata in spital, si acum deja nu se mai poate ridica din pat, a ramas doar o umbra. Are cancer de col uterin, cu metastaze, si ...maxim o luna de trait. Pur si simplu nu-mi vine sa cred ce se poate intampla cu un om in cateva saptamani, luni...
Isi facea atatea planuri, mai avea de lucrat pana in septembrie, ca apoi sa se pensioneze, sa-si ingrijeasca nepotii.
brigita spune:
Interesanta dieta daneza, poate am s-o incerc si eu, dar nu ma prea vad mancand spanac crud si mai ales peste fiert.
Biancas spune:
Criss, multumesc de lamurire, am gasit dieta daneza. Am si tinut-o pe vremuri dar nu mai stiu ce rezultate am avut cu ea. Am tinut multe diete la viata mea, deja mi-e sila de ele. Celebra dieta cu supa de varza m-a facut sa nu mai fac ciorba de varza 1 an ca imi era [voma] de ea/ Iar mere....mananc din an in pasti si daca arata super bine...tot de la un regim cu mere mi se trage. Eh..asha sunt eu...ce nu imi place...nu mananc. Imi pare rau de colega ta, si eu am avut o colega acum vreo 6 ani, care la sfarsitul lui octombrie a descoperit ca are cancer, iar la inceputul lui decembrie am fost la inmormantare. E crunta viata asta.
Brigita...nici eu nu mananc peste decat pane in ou sau la gratar afara...altfel nu imi place. Spanacul in gatesti draga cu usturoi, lapte, faina...doar nu crezi ca il mananci asha crud [voma]. Sau cel putin asha banuiesc.
Eu mi-am facut testul papa nicolau in octombrie si a iesit ok. Eco mamara mi-am facut luna trecuta si aia a iesit ok. Momentan sunt sanatoasa tun (in privintele astea doua)
Olim, bafta la cura.
Fetelor vedeti ca la chioscurile de ziare a aparut revista Slab sau graspe luna martie. Este un regim interesant pe care il probeaza maica-mea acum (are ambitie mai mare ca mine). Prezinta un caz a unui tip care a slabit 30 kg , si a unui cantaretz care s-a ingrasat 20 kg doar sa arate bine pe scena. Revista e 2.4 lei...deci...eu zic ca nu mare lucru.
In rest suntem bine, azi in premiera mi-am scos puiul de la cresa la ora 17, mai era el si inca un baiat. Si a stat cuminte saracul si m-a asteptat. Ii place foarte mult la cresa. s-a atasat si de educatoare, le striga pe nume si le da pusi la plecare.
O seara faina va doresc...