Nu exista dragoste ,ca cea a mamei...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Dragostea pe care o simt fata de gargaritele mele nu se compara cu nici un alt sentiment. Nici nu cred ca pot descrie in cuvinte. Am momente in care doar uitandu-ma la ele cum se joaca impreuna, simt FERICIRE. Si atunci multumesc bunului Dumnezeu ca mi le-a dat, si-l rog sa ma ajute sa le cresc asa cum trebuie, sa-mi dea putere sa fac din ele OAMENI.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Ciudata e dragostea de mama... in fiecare zi il iubesc nespus si nu-mi inchipui ca se poate mai mult, si totusi in ziua urmatoare il iubesc si mai mult si tot asa.

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

o zi plina de iubire va urez!!!

Geany,Rufusscrieti ca dragostea de mama si pt mama e unicacata dreptate aveti,felicitari pt dragostea voastra unica.

Geany,Rhoneeava iubiti mamele mai profund ,mai intens de cand ati devenit si voi "fetitele" la randul vostru mame , ce frumos...

exact asa am simtit si simt si eu pt mama mea,chiar iam zis odata si a inceput sa planga (de fericire) scumpa de ia.
stam la 100 kg una de cealalta dar o simt in fiecare zi aproape ,vb des la telefon ne vedem destul de des si totusi mi-e asa de dor de ia.te iubesc mamica draga!

fianna,dragostea ta creste in intensitate pe zi ce trece!felicitari!

amalisimona,sa ne ajute bunul Dumnezeu sa putem face din copilasii nostri OAMENI!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Si totusi sunt atatea mame care nu-si iubesc copiii sau nu le dau sentimentul ca sunt iubiti. Sunt atatia copii lipsiti de dragostea mamei fir pt. ca ea nu este prezenta in viata lor, fie ca este prezenta doar formal ... Foarte trist.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

quote:
Si totusi sunt atatea mame care nu-si iubesc copiii sau nu le dau sentimentul ca sunt iubiti. Sunt atatia copii lipsiti de dragostea mamei fir pt. ca ea nu este prezenta in viata lor, fie ca este prezenta doar formal ... Foarte trist.

Maria

EU nu le inteleg de ce unele mame ractioneaza asa,dar cred ca in adancul sufletului,traieste sentimentul matern si la ele.

SOANSO-si ai mei parinti stau deparete de mine,si te inteleg cum e sa stai departe de ai tai.DIN fericire mie mi-a dat Dumnezeu si un tata super si tre sa va spun ca si pentru el am sentimente de iubire unice.
I-mmi aduc aminte ca ma intrebau cand eram eu mica:-PE cine iubesti mai mult,pe mami sau pe tati? si nu stiam ce sa raspund,ACUM da pe mama o iubesc intr-o forma unica si pe tati in alta forma unica.DE ACEEA E DRAGOSTEA DE MAMA.

SPER ca m-ati inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

aveti dreptate, asa este, de cand o am pe Antonia o inteleg mai bine pe mama mea, inteleg cum este sa nu-ti doresti nimic mai mult in viata decat ca puiul tau sa fie fericit, decat sa o vad zambind, decat sa o vad cum se uita dupa mine si rade... cum imi zambeste larg cand ma duc sa o trezesc dimineata, cum se uita in ochii mei cand ii dau papa.... cum se linisteste din plans in bratele mele si se lipeste cald de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

Ce subiect frumos!
Cred ca nu se poate exprima in cuvinte dragostea mea pt.mama,o iubesc de tremur toata,stam la 50m una de alta ,ne vedem de "n"ori pe zi,vorbim tot atat de des la tel,si parca totusi...nu e de ajuns.Mi-e frica de timpul care trece,pur si simplu nu stiu ce as face fara mama.Insa eu am marele noroc de a avea si un tata de nota 20,pe care-l iubesc enorm.
Iar acum 2 ani in inima mea a inflorit o zambiluta,iubita mea fetita,pt.care ii multumesc bunului Dumnezeu in fiecare secunda.Si da,acum o inteleg muuult mai bine pe mama,e tare ,tare frumos sa fii mamica.
Va iubesc enorm mamica mea,fetita mea,taticul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Draga Soso, ai reusit sa ma "inmoi" de tot! Poezia ta m-a facut sa plang ... la fel ca si cealalta poveste!

Imi iubesc puiul mic si drag mai mult decat orice pe lume, este tot timpul in gandul meu si tot ceea ce fac fac pentru ea, pentru binele ei si pentru viitorul ei si, asa cum spunea Simona, ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere sa o cresc asa cum trebuie, sa pot sa o ajut sa fie OM!
Imi iubesc parintii foarte mult intr-un fel unic si il rog pe Bunul Dumnezeu sa le dea sanatate si sa ii tina cat mai mult alaturi de mine!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

De doua zile ma tot pregatesc si eu sa scriu la acest subiect. De doua zile imi tot formulez un raspuns. Oare de ce n-am scris pana acum?
Pentru ca nu-mi ajung cuvintele sa-mi exprim dragostea mea pentru puiul meu Tudor. Ii spun in fiecare zi esti soarele si aurul lui mami. Apoi imi dau seama ca nu-i destul si-i spun ESTI VIATA LUI MAMI. Iar el completeaza CI A LUI TATI, CI A LUI BUNI. Sper ca el a inteles asta cel putin asa zice.
E dragostea mea mare, e viata mea, e tot. E tot ce am mai scump si mai valoros pe lume si da e cea mai mare dragoste pe care am simtit-o vreodata.
O iubesc si eu pe mama mea nespus, iar ea ne iubeste pe noi mai mult sunt sigura de asta.
Anca o sarutam pe iubita Sorana si pe tine ca ne-ai dat ocazia sa le mai spunem o data copiilor ce mult ii iubim.

IOANA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

dedicatie pt mamica mea!

Am vrut sa-ti culeg o floare,
Un mic ghiocel frumos,
Dar pana la urma moare
Si cui e de folos?

Refren: E ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,
Un dar mai frumos nu se putea.