Nu exista dragoste ,ca cea a mamei...

Nu exista dragoste ,ca cea a mamei... | Autor: soanso

Link direct la acest mesaj

"Nu exista dragoste, ca cea a mamei,
si nici o legatura mai stransa cu pamantul…
decat legatura pretioasa ce vine de la Dumnezeu,
a unei mame atunci cand da nastere copilului sau.

O dragoste de mama este pentru vesnicie puternica,
si nu se schimba niciodata…
si cand copiii sai au nevoie mai mare de ea
dragostea mamei straluceste.

Dumnezeu binecuvanteaza aceste mame speciale,
Dumnezeu le binecuvanteaza pe toate…
pentru toate lacrimile si toate durerile,
si petru ceea ce au realizat special in viata.

Cand zilele sale se apropie de sfarsit,
dragostea mamei continua sa traiasca…
de-a lungul multor generatii,
si Dumnezeu le binecuvanteaza pe toate.

Multumeste mamei,
pentru ca te iubeste cu o dragoste ce nu poate fi masurata in cuvinte…
prin puterea pe care Dumnezeu i-a dat-o,
si prin taria data de ceruri."

am gasit pe forum aceasta poezie care mi-a placut foarte mult,dragostea unei mame este asa cum reese din frumoasele versuri vesnica nu se stinge niciodata,dragoastea mamei straluceste.
ce frumos sa-ti simti sufletul cuprins de o dragoste nemarginita ,nu estista dragoste ca cea a mamei...

daca sunteti si simtiti la fel va rog sa scrie-ti la acest topic despre iubirea voastra fata de copil...

Soso ,mamica de printesa Sorana Miruna

SOSO (20 dec 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Asa este, nu exista dragoste mai mare ca dragostea de mama... si nimeni nu ne iubeste atat de sincer ca mama noastra. Asa cum si noi la randul nostru ne iubimm copiii. Asta este legea firii... Suberba poezia Soanso.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

frumos... I love my mama! ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

andrruzza
cllaudia,alex,eu mai presus de orice imi iubesc fetitza!

E un sentiment minunat sa fii mama ,sa stii ca acea fiinta mica ,plapanda,nevinovata e sange din sangele tau,suflet din sufletul tau ,e o dragoste care iti inunda sufletul inca din prima clipa in care stii ca exista ,din clipa cand ii auzi prima bataie a inimii ,iar in momentul in care iti vezi copilul e cel in care fericirea urca pe cele mai inalte trepte,e momentul in care se stabileste o legatura ireversibila.
E o dragoste care nu se compara cu nimik alceva ,e ceva ce vine din interior si e mai presus de orice ,un copil aduce bucurie,optimism,un sentiment de fericire deplina,nemarginita,care te patrunde ,e dovada ca nu traim degeaba pe acest pamant.
sunt mandra de minunea mea ,ne bucuram de ia ,traim pt ia si nu mi-as putea imagina viata fara ia,.m-a umplut de fericire si in fiecare zi imi incalzeste sufletul .iar cand ma pupa copilul mau simt ca sunt cea mai fericita de pe pamant ,e o comoara fara de pret ...E COMOARA MEA!!!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

andrruzza... draga de tine! ma bucur ca spui asta! eu inca nu am copiii, inca mai sunt eu insami un copil...
probabil ca asta e firea lucrurilor:
copil fiind, imi iubesc mama, imi iubesc tatal
cand o sa ma marit, o sa-mi iubesc sotzul
cand o sa am un bebe, sau mai multi o sa-i iubesc pe ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Soso e o poezie SUPER,
Nici o mama nu poate dezaproba ce ai spus tu prin acele versuri.
Sincera sa fiu as minti daca as spune ca iubesc pe cineva mai mult ca pe printesa mea,pentru ca pe ea o iubesc mai presus de toate,pe nimeni si nimic n-am sa iubesc asa de mult cum imi iubesc rodul pantecelui meu.

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu votez cu Coana Mare (mama lui Marci), cea mai de calitate mama despre care am auzit pana acum.

Multa sanatate, Coana Mare! Mi-as fi dorit si eu o astfel de mama!

Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

soanso-super te felicit,dragoste de mama e..... unica,Eu mi-as da viatza pentru printzisorul meu,cand ma uit la el mi se lumineaza casa si daca afara e innorat,
cand se trezeste cu zambetul pe buze im-i da putere de viata, si sa continui mai departe sa lupt in viata pentru ce mi-am propus ,ce mai pentru mine esta totul,
DAR nici decum nu uit ca am si eu o MAMA,care are acelasi sentimente pentru mime,pe care o iubesc cu sentimente pe care nu pot sa le explic,si stiti ceva cred ca am inceput sa o iubesc mai profund dupa ce im devenit si eu mamica,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mama este unica. Tot unice sunt dragostea mamei, dar si dragostea pentru mama.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by geanina-nica

soanso-DAR nici decum nu uit ca am si eu o MAMA,care are acelasi sentimente pentru mime,pe care o iubesc cu sentimente pe care nu pot sa le explic,si stiti ceva cred ca am inceput sa o iubesc mai profund dupa ce im devenit si eu mamica,

GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/

si eu la fel!
De cand am ramas gravida...si am nascut o iubesc mai intens,simt ca o iubesc..asa cum iubirea ei pentru mine e neconditionata,asa e si iubirea mea pentru ea"TE IUBESC MAMA[FLO]"

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput