Mac Os

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

multumesc inca odata, am ramas la un Mac Book Pro , are si 2 USb port si Firewire. si dvd. e si pe negru.
imi pare rau de sunet..fara creative in el

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Annie sa-l stapanesti sanatoasa, e o super masina, nu te va dezamagi. Sa urmaresti apoi dupa ce il ai acasa forumul acela de la Macuser.ro ca sa afli ce utilitare gratis sa pui pe el si o sa vezi ca il vei iubi la nebunie.

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

stiati ca si mac-urile pot avea virusi?

chiar exista norton antivirus pt Mac

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Annie, in 14 ani de lucru pe Mac n-am "contractat" niciun virus. In schimb mi-am bulit un hard cu Norton antivirus pt Mac. Uita de antivirus, sistemul e prea stabil ca sa fie atat de influentat. La fiecare startup el isi face un clean up de sistem, restaureaza aplicatii, sistem, tot, nu-ti bate capul, nu-ti baga mortu'-n casa!

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

Mergi la inceput

Il am, e al meu este un scump, si la propriu si la figurat. mai mai sa ma intorc la un toshiba bine ca nam facut-o caci stiu ca isi merita banii.

miam importat tot din windouz, dar putut sa setez imprimanata care e in retea la un desktop cu windows. am facut tot cum am gasit in helpuri dar nu vrea, si ana oi scoate-o la un capat favorabil, voi printa via flash drive , dar nu ca as printa zilnic....ma oftica ca e o problema.

e singurul obiect pe are l-am luat si am citit manualul de utilizare si ma folosesc de help .

si boticelina daca mai esti, cum setez front row-ul? caci sincer tipul de la magazin mia instalat niste aplicatii, dar nu vreau sal fac windows cu enshpe mi de aplicatii pe el.

si daca vreau sa reinstalez sistemul, imi va sterge tot ce este salvat in mac HD?

sper ca nu te superi

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Annie sa-l stapanesti sanatoasa, ai o bijuterie si vei uita lumea PC in doi timpi si trei miscari.

Imprimanta o setezi foarte usor din Applications/Utilities/Print center, se deschide un utilitar mic unde dai add si cauti imprimanta in lista si gata, e instalata. Nu ai nevoie de drivere, Mac-ul tau e plug&play, el deja ti-a vazut imprimnata probabil.

Nu stiu sa te ajut cu Front Row pentru ca eu rulez un sistem de operare mai vechi si nu-l am. Sigur te pot ajuta baietii de pe forumul macuser sau chiar aici, josefine.

Nu va trebui sa reistalezi sistemul . Eu doar o singura data a trebuit sa reinstalez cand am schimbat hardul acela bulit de care-ti ziceam mai devreme. Dar, daca totusi vrei sa faci asta, exista optiunea "archive and install" care-ti pastreaza toate datele, face install doar de sistem, fara formatarea hardului.

Te cam invidiez pt bijou

Monica 20+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Hm, nu inteleg ce vrei sa setezi la front row. Daca ai un dvd cu un film, pur si simplu il pui in unitate si te folosesti de telecomanda. Daca vrei sa vezi slideshow de poze, tot din front row.
Pentru muzica, e itunes. Daca vrei sa asculti radio romanesc, cauta FStream pe internet.

Mergi la inceput

cu front row-ul nu pot vedea filme care le am copiate in computer?
ca am divx player care numi place, nci pe windows numi placea, quick playerul e...ciudat rau. as vrea un bsplayer de mac

Boticelina asa am facut cu printerul.....imi apare in DOCK un printer cu semnul exclamari...spune ca pending dar nu printeaza....repet e atasata la un alt computer cu windows.
acum ramane sa vad pe macuser. dar o sa mai incerc inca odata.

ps unde isi instaleaza el toate cele? in aplicatii? scuze

boticelina nu ma invidia, please, oi avea eu bijou-ul dar imi cam prind urechile la el. plus ca am crezut ca aici va fi mai ieftin deoarece nu se pun taxe, dar cica peste ocean sunt mult mai ieftine

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

in cazul asta, VLC player e cel mai bun.

da, aplicatiile le instaleaza in applications. ai vazut, ca e cu drag and drop:)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by josefine

in cazul asta, VLC player e cel mai bun.

da, aplicatiile le instaleaza in applications. ai vazut, ca e cu drag and drop:)

VLC il am dar nu merge

si de drag &drop, cred ca stiti ca orbecait nitel...se mai intampla sa copii cu ctr si nu comandul.
am uitat unde mi sa spus ca pot gasi shorcut-urile

cred la cant de complicat pare sigur exista o solutie simpla

quote:
ce face un procesor intel intr-un apple.? mult mai multe dacat intr-un PC
asta ma dat pe spate

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput