* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Da, da, imi consolidez cartile [:)))], asta a fost tare!
Offf...critic literar te fac...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
da, critic literar... am inteles... da' se castiga bine? (las' ca stiu ca trebuie sa citesc printre randuri, da' poate n-am curaj)![]()
Diana, iar inghetata? Bey, m-ati innebunit saptamana asta cu inghetata voastra!
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Inghetata?Hmmm...buna...Merge cu "iuschi'? ![]()
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
eu ma duc la
ca am de recuperat o noapte... stiati ca de la vinul rosu sau negru cum ii mai spune se murdaresc dintii??!!! cand am ajuns acasa si m-am uitat in oglinda m-am speriat!!!
va pup pe toate! somn usor si noapte buna!
Celia spune:
Si eu va urez noapte buna,somn usor si o zi frumoasa.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mariussimiuc spune:
In seara asta trebuia sa mergem la o cumatrie,dar l-am trimis numai pe Zmeurel.
Ca n-am avut cu cine lasa copiii.A venit cu prajituri si bem un iuschi sa continuam distractia. ![]()
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
In seara asta trebuia sa mergem la o cumatrie,dar l-am trimis numai pe Zmeurel.Ca n-am avut cu cine lasa copiii.A venit cu prajituri si bem un iuschi sa continuam distractia.
pai inteleg cum te distrezi tu, dar el? ce face? se uita la tine cum forumesti?
ralnied1 spune:
pe bune ca-mi vine sa te bat, Miha...
de ce n-ai dat un semn??? nu era nici o problema sa vin cu al meu si aveam grija de pitici... Offff.... Ti-am mai zis, cand ai nevoie, spune... Nu e nicio obligatie, dar daca se poate sa te ajut, de ce nu?
Diana, Celia, asa repede???? :( Noapte buna atunci!
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
pai inteleg cum te distrezi tu, dar el? ce face? se uita la tine cum forumesti?sau i-ai promis recuperarea la care ma gandeam eu!!!!
Acu imi aduc aminte de "super women Michelle"...