* Gravidute & Mamici de Iasi * (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Da, da, imi consolidez cartile [:)))], asta a fost tare!

Offf...critic literar te fac... Citeste si tu draga printre randuri...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

da, critic literar... am inteles... da' se castiga bine? (las' ca stiu ca trebuie sa citesc printre randuri, da' poate n-am curaj)

Diana, iar inghetata? Bey, m-ati innebunit saptamana asta cu inghetata voastra!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Inghetata?Hmmm...buna...Merge cu "iuschi'?

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

cu asta te rasfeti tu la ora asta??? frumos iti sade, n-am ce zice...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eu ma duc la ca am de recuperat o noapte... stiati ca de la vinul rosu sau negru cum ii mai spune se murdaresc dintii??!!! cand am ajuns acasa si m-am uitat in oglinda m-am speriat!!!

va pup pe toate! somn usor si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Si eu va urez noapte buna,somn usor si o zi frumoasa.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

In seara asta trebuia sa mergem la o cumatrie,dar l-am trimis numai pe Zmeurel. Ca n-am avut cu cine lasa copiii.A venit cu prajituri si bem un iuschi sa continuam distractia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

In seara asta trebuia sa mergem la o cumatrie,dar l-am trimis numai pe Zmeurel. Ca n-am avut cu cine lasa copiii.A venit cu prajituri si bem un iuschi sa continuam distractia.

pai inteleg cum te distrezi tu, dar el? ce face? se uita la tine cum forumesti? sau i-ai promis recuperarea la care ma gandeam eu!!!!

Mergi la inceput

pe bune ca-mi vine sa te bat, Miha...
de ce n-ai dat un semn??? nu era nici o problema sa vin cu al meu si aveam grija de pitici... Offff.... Ti-am mai zis, cand ai nevoie, spune... Nu e nicio obligatie, dar daca se poate sa te ajut, de ce nu?

Diana, Celia, asa repede???? :( Noapte buna atunci!

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
pai inteleg cum te distrezi tu, dar el? ce face? se uita la tine cum forumesti? sau i-ai promis recuperarea la care ma gandeam eu!!!!

Acu imi aduc aminte de "super women Michelle"... Asa si eu acu...recuperez si cu stanga si cu dreapta...

Mergi la inceput