Recomandare gradinita sector 4
Raspunsuri - Pagina 5
iulia2000 spune:
Buna ziua Firvonia,
Ai apucat sa te intalnesti cu doamna directoare? Ce ai hotarat?
Vroiam doar sa iti spun ca daca te-ai decis pentru Prichindel ai facut o alegere foarte buna. Eu am fetita acolo de trei ani si sunt nu multumita, ci extrem de multumita.Este in clasa la Miss Anny(ANA MARIA). Iar doamnele directoare sunt niste dragute. Pe una din ele o vedem mai rar pentru ca inca este plecata cu familia in Franta,
dar cu doamna Antonie colaboram foarte bine. Educatoarele sunt niste adevarate profesioniste iar materialele de care dispun (multe aduse din Franta si Marea Britanie) le ajuta sa desfasoare o munca de calitate cu copiii. De altfel daca ai rabdare sa mai citesti pe forum sunt mamici care acum au copiii la scoala si vorbesc foarte frumos de gradi pentru ca bagajul acumulat aici de copii a fost remarcat si de invatatoare. Si nu la orice scoala...ci la Creanga unde pretentiile sunt destul de mari.
Iti urez succes si daca mai vrei sa stii si alte amanunte, scrie-mi si o sa-ti raspund.
Iulia
quote:
Originally posted by firvonia2008
A... am uitat sa-ti mai spun ceva. Eu am vizitat gradinita tot dupa-amiaza si mi-a fost prezentata de o educatoare. Era de servici dupa amiaza impreuna cu o ingrijitoare. Deci nu erau numai ingrijitoare; am inteles ca se mai fac si mici activitati dupa-amiaza cu copiii care raman pana tarziu in gradi.
Dar am sa ma lamuresc mai bine saptamana viitoare cand ma voi intalni cu directoarea. Si am sa fiu atenta si la restul detaliilor semnalate de tine.
Acum plec, pentru ca mai am multa treaba. Duminica este Pastele nostru si pictam ousoare cu Ana.
Pupici , Firvonia si Anuta
Elag spune:
Si baiatul meu este la Prichindel (langa Drumul Gazarului). Slava Domnului, sunt foarte multumita. Si asta se datoreaza faptului ca Mihnea se simte foarte bine la aceasta gradinita. Ni se potriveste perfect stilului nostru, programului nostru.
Eu l-am dat din mai anul trecut si a fost foarte nefericit 2 luni! Apoi am avut vacanta de vara cand nu a mai fost la gradi (iulie si august), iar cand a reinceput, in septembrie, a fost cu totul altul! Nu numai ca de abia asteapta sa mearga, dar a invatat enorm de multe. Si nu numai informatii, sau cuvinte in engleza, ci si modul in care sa se relationeze cu alti copii si adulti.
O iubeste fosrte mult pe Miss Any dar si Cristina (care ii ajuta la baie
) si desigur vrea sa-i ia pe toti colegii lui cu noi in vacanta la mare....
Pe scurt, experientele pot fi foarte diferite...
LiliaToma spune:
Fetelor; despre gradi de stat in zona tineretului ce stiti?
Eu stiu doua gradi: Tohani unde e greu de intrat si unii zic ca nu merita si de gradi 60 de pe Cuza Voda, unde am inteles ca directoarea e de treaba si gradi pare ok.
Voi ce stiti?
ingridnen spune:
Lilia, noi santem in al doilea an la nr. 30, sediul de pe Frigului (mai au un sediu pe la complexul de Sanatate). In mare este OK, mai sant mici chestii care ma deranjeaza, dar, una peste alta, ca gradi de stat mi se pare in regula.
Cristi merge cu placere, a invatat destul de multe. Sant 20 de copii in fiecare grupa. La optionale avem engleza, iar grupa mare am vazut ca are si desen.
Ingrid si Cristi 5 ani
iulia2000 spune:
Ce surpriza!!!!!!Intradevar, Daria imi spune ca are doi colegi pe nume Mihnea!
Iulia
quote:
Originally posted by Elag
iulia2000, suntem colege de grupa!!!
Elag spune:
Ce sa mai zic de cele TREI Daria din grupa!!!
Baietelul meu este cel cu ochelari albastri (suntem foarte mandri de ei!![]()
eunice78 spune:
Diaconuelena, nu vreau sa ai impresia ca iti dau sfaturi necerute (ceea ce fac in fond)..dar poate te mai gandesti...Eu am avut copilul la gradi in zona Pta Domenii. Dimineata era relativ ok, facea sotzul cu el max 40 min dar la intoarcere venea cu microbuzul gradinitei si erau zile in care facea si 2 ore pana acasa. Mai ales ca nu era primul copil care ajungea acasa. Daca iarna mai era cum era..vara un calvar. Cobora copilul din masina galben, palid, obosit...Totusi ia in considerare ca pentru un copil mic 2 - 3 ore zilnic in trafic..poate fi cam mult. Iar sanatatea trebuie sa primeze! Nu mai spun geam deschis sau aer conditionat zilnic in masina...curent etc.
Asta e parerea mea.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)