SD

SD | Autor: ferrer

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze ca nu am scris in rubrica deschisa dar presupun ca aici o sa se vada mai repede.Am si eu o nepotica dulcica foc, suspecta de SD, are 7 luni.I-am facut cariotipul si au iesit 46 de cromozomi, doctorul respectiv a zis ca din punctul lui de vedere fetita nu are acest sindrom, dar o doctora pediatra la care au fost cum au intrat cu ea pe usa a zis ca are trisomia 21, i-a trimis apoi la neuropsihiatrie unde la fel , acelasi diagnostic. Fetita este intra-adevar putin hipotona si nu sta prea bine in fundulet, nu se rostogoleste de pe o parte pe cealalta decat foarte rar si are ochisorii oblici.La inimioara nu are nimic, slava domnului, este atenta la ce se petrece in jurul ei, mananca destul de bine.
Rugamintea mea cea mare este sa aflu o adresa sau numele unui doctor din Bucuresti care face cariotipul , cabinet particular, orice si un medic endocrinolog specializat in pediatrie. Suntem din provincie si am vrea sa repetam cariotipul in Bucuresti
Va multumes pentru intelegere si sper sa ma puteti ajuta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Bine ai venit in randul celor cu SD.
Avem o rubrica deschisa lor la nr. 10. Am sa-ti raspund aici. Dr Tomescu face analize pentru cariotip. Am auzit ca nu mai lucreaza la Spitalul de pe Str. Lacul Tei. Se mai fac si la alte clinici analize de cariotip dar nu asa de complete ca la dr. Tomescu.
De glanda....trebuie sa-i faci T3, T4, TSH si in functie de rezultata mergi sau nu la dr. de endocrine. Acesta analiza se faca la orice clinica privata si este cam 150 roni sau 200 depinde???
Sanatate multa si te asteptam cu noi vesti.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri

Mergi la inceput