Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

haideti ca nu am plecat, mai astept un telefon...

RALUCIS!
Sa fii sanatoasa,fericita si sa te bucuri de familia ta scumpa!

Anca, cred ca o sa rupa multe inimi o asemenea brunetica superba!
Cred ca ar trebui sa stergi pozele cu nuditate de pe webshots, daca te detecteaza ti le sterg singuri si iti trimit un email..

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Creem, Ecaterina este un nume f. frumos, imparatesc!nu vrei sa te semnezi cu el?

Mergi la inceput

haideti ca nu ma dau dusa (bebe doarme, iar Sebi este pe alt calculator ).
De ziua mea am primit mixerul vertical pe care il doream pentru Stefania:Braun Multiquick. Este super, oricum mi se pare mai util pentru acest scop decat robotul mare pe care il am. Are si www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/freshsystem.html" target="_blank">functia de vidare , dar vasele sunt mari ceea ce nu ma incanta; am deja un www.zepter-homeart.com/ro_RO/index.php?m=224&p=9205" target="_blank">dispozitiv de la Zepter , cu exact aceleasi dimensiuni la vase.Sa vad daca nu gasesc la unul dintre ele de cumparat recipiente mai mici, am vazut ceva gen paharute- si la unul si la celalalt, dar doar pe net, nu si in magazinele de la noi...Fructele oxideaza f. repede, iar cu acestea tin mult mai mult.

Daca nu va intereseaza vidarea, gasiti si www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/mr4000.html" target="_blank"> varianta mai simpla de la Braun Multiquick- doar cu picior vertical; pentru 3 linguri de mancare cat trebuie unui bebelus, zic ca este ideal..In plus, se spala extrem de rapid, sub jetul de apa, se poate agata si pe perete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pozele nud cu asta mica?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

egzact Anca; eu am primit email de la ei (pusesem poze cu Sebi); cica pe net navigheaza si pedofili si se pot "delecta" cu ele...

Mergi la inceput

Gata le sterg

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

asa este mai bine Anca; uita-te si www.webshots.com/html/terms.html" target="_blank"> aici , la Posting and Transmitting Content with Webshots:
" Posting and Transmitting Content with Webshots

Webshots consists of a mix of digital media and written content provided by our users and our partners (together, the "Content"). You are responsible for all Content that you post on or transmit through Webshots. The following Content is prohibited:

A. Content involving nudity, including nudity or partial nudity of children of any age ......."

Mergi la inceput

aaa, pozele cu Sebastian erau tot din primele luni, de la baita...

Mergi la inceput

Nu ma ganeam ca nu ai voie sa pui poze nud cu bb

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Ralucis!! Iti doresc multa fericire si sanatate, sa fii o mamica si o sotie iubita!

Cami, voiam sa te intreb daca si la Sebi folosesti batista bebelusului. La noi parca e din ce in ce mai greu... nu-i place deloc serul fie ca il bagam cu seringa, fie ca este Marimer.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput