Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 9
pufulet74 spune:
Anca, si eu alaptez exclusiv. Si apropo de cura de slabire, eu incerc sa maninc sanatos, 3 mese pe zi, nu maninc prajituri, prajeli, smintina si piine putine, maninc multe lactate, legume si fructe etc.
Mincind asa, eu am ajuns sa dau jos 21 de kilograme in 3,5 luni.
Spun asta ca sa demitizez un pic ideea ca daca alaptezi musai sa maninci non stop si cit de mult, eu zic ca e foarte important sa maninci sanatos si sa ai aport de toate elementele necesare. In rest, corpul o sa slabeasca armonios tocmai pentru ca alaptezi.
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
ALEX29 spune:
ANA acu am vazut ca ai scris ca se plateste ,numai la noi asa ceva ,Doamne fereste
ANCA draga de tine ,sper ca ai uitat de toate in baitza
,macar bine ca te ai ales cu ceva frumos
CARRIE felicitari pt dintzisorul mamarutzei 
CO 36??pai tu mami tu esti slabutza ca eu nu incap nici in 40 :(
cand ai timp fa ne o poza cu rochitza 
pai daca ai scapat de examene treci la mai multe plimbari cu carucioru si o sa mai scapi de burticutza 
DIANA draga de tine ,eu am inceput sa incap in pantalonii ce i purtam inainte de a ramane insarcinata ,dar cand vad ca imi iasa ditamai burtoiu nu stiu ce sa ma mai fac
FLORI bafta la slabit ,sper sa nu ai probleme si sa incapi in costumuash pana la Botez
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Raluca spune:
Buna dimineatza...daca o fi ca sunt pe baricade la servici!
mai am o ora si fug aasa la alaptat copilu'..sa vedem cat rezist!
ALEX29 spune:
ADRIANA ce zi frumoasa ai avut ieri 
NICO din pacate azi nu reusim sa ajungem avem multa treaba :contabil,masina la spalat ...etc iar tatii nu ne poate ajuta :(
OANA draga centura aia nu a ajuns nici acum iar cu exercitiile stau f prost ,orice fac numai abdomene nu :))
tu cum esti mammico?
cu cine o sa vii de 8 martie ?singurica sau cu trupa?
Morgano spune:
Si eu vreau pe listuta de 8 martie! Singurica, ramane tati cu fetele - e pedepsit 
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
pufulet74 spune:
Si eu sper Alex :)
Eu in ultimul timp am slabit cam 1 kg la 1,5 saptamini.
Alex, tu ai comandat centura din aia care vibreaza pentru burtica?
Si pe mine ma tenteaza tare, ca abdomene nu ma mobilizez nicicum.
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
soanso spune:
NEATA BUNA,
Bex,scoate-ti din minte rochita de rezerva,alfel nu ve-i reusi sa "intri" in cea noua!!!
frumoasa discutie tocmai azi cand incepem o noua saptamana,e luni si orice regim se incepe de lunea!
eu am in meniu pt azi :musli cu iaurt, pilaf de orez cu carnita de pui,fructe,o cafea,apa plata.
bataita pt cine mai scrie peaci de clatite si papanasi!![]()
SOSO (20 dec 2005)
ALEX29 spune:
RALUCA draga de tine ,mai potzi ?
AM SUNAT LA REST CHICAGO si tu dragele mele sa sitizi ca nu e chiar ok sa ne alegem meniul in data de 8 pt ca o sa fie f multe comenzi si o sa asteptam multttttttt pana sunt gata atatea fripturi
asa ca propun sa mai intram o data pe site ul lor si sa ne alegem ce vrem sa mancam
eu stiu sigur ca o sa mi aleg mixed grill ca are de toate si e f bun
CO draga care i adresa ?no mai nimeresc![]()
voi ce ziceti ?
anamica spune:
Neata si de la noi,
Fetelor bafta la slabit, dar nu va stresati prea tare, se zice ca organismul isi revine la forma initiala tot in 9 luni. Eu am luat foarte putin in greutate in sarcina si acum sunt stravezie, mai slaba ca inainte si si atunci eram slabuta. 
Anca draga cel mai important e sa alaptezi acum, oricum tu esti un exemplu de vointa si dupa ce termini cu alaptatul vei reveni usor la forma initiala.
Pupici si plimbari placute ca e o vreme super!
Diana si
Ana (13,09,2007)