Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Felix, sigur ca ne vedem in Bucuresti daca ne inseminam in aceeasi perioada ! Iti dai seama ce bucurie pe Tutu sa faca sarbatorile cu noi in spital??? Doamne ajuta asa sa se intample, sa reusim sa ramanem gravidutze cat mai multe si cat mai curand ca de sarbatorile de iarna sa vina Mosul cu bebele in sac !!!
Andreea, mai asteapta un pic cu stafeta, ca sigur sunt fete care ne mai pregatesc surprize !

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Buna fetelor,

L-am sunat azi pe tutu sa ma programez pt laparo si mi-a spus sa-l sun dupa data de 10. Eu m-am balbait ca as vrea sa fac laparo luna aceasta, dc crede ca se poaet, etc si tutu mi-a spus ca nu fac cand vreau eu ci cand se poate. Pana aici f ok. Dar mi-a mai spus ca "o programare pt laparo dureaza 3 luni, deci oricum ar fi in luna mai". 3luni!!!! E super mult. Eu am terminat MO si pana peste 3 luni ce fac?

Am inteels eu gresit sau ce se intampla? La voi tot asa a fost? V-a programat peste 3 luni?

Multam
Silvy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Silvy, iti spun cum a fost in cazul meu : la sfarsitul lunii octombrie m-a programat pentru inceputul lui decembrie, asadar a durat cam o luna jumatate. Insa fetele povesteau ca a durat chiar mai putin, am impresia ca si doua saptamani. Asa ca nu dispera, ai rabdare, suna-l dupa data de 10 martie sau trimite-i sms cu numele si diagnosticul si asteapta sa te anunte el. Poate ramai intre timp si nu o sa mai fie nevoie de nici o operatie. Mult succes !

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Silvy, ceea ce poti sa faci este sa prestezi din 3 in 3 zile fara sa te mai stresezi inutil. Poate nu vor fi chiar 3 luni. Pe mine m-a programat rapid, a durat cam 2 sapt de la trimiterea SMS-ului pana la laparo. Poate eu am fost norocoasa ca am trimis SMS-ul la inceputul anului si inca nu erau toate programarile facute.

magdita, eu cred ca ne vom intersecta la Bucuresti macar pt o zi doua, deci abia astept sa ne vedem.

Andreea, cred ca toate de la topicul acesta am vrea sa preluam stafeta, dar stafeta aceea cu ochisori...

Mai stiti ceva de katyama? Ce o fi cu ea de nu mai da nici un semn?

Va pupicesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

silvy si pe mine m-a programat foarte repede prin sms. trimite si tu un sms cu numele si sterilitate. poate merge si la tine.
eu incercs a il sun de dimineata pe tutu si nu raspunde. am sunato pe ioana si mi-a zis ca inca nu a plecat din tara. abia maine pleaca. sper sa il prind pana diseara.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

fetelor nu stiu ce se intampla cu mine . sunt tare speriata. rusii sunt f f f abundenti. nu stiu daca pot spune ca e hemoragie abia stau la munca. stau cu un pulovar la mijloc ca sunt varza. si dimineata la fel am fost. chiar nu stiu ce s-a intamplat de ce mi-a venit asa.sper sa treaca pana maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

rocsy, ai luat ceva pastile zilele trecute?
te intreb pentru ca se intampla ca unele pastile luate inainte de ciclu sau chiar la inceput, combinate in vreun fel, sa dea aceasta abundenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

Buna seara.
Tin sa va anunt ca mie mi-a venit CM pe 2 martie si astept cu nerabdare laparoscopia(m-a programat pe 21 martie-dar astept sa ma contacteze). I-am scris ieri dr. ca poate imi face si histeroscopie si inca nu mi-a dat nici un raspuns.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lalitica2000

rocsy, ai luat ceva pastile zilele trecute?
te intreb pentru ca se intampla ca unele pastile luate inainte de ciclu sau chiar la inceput, combinate in vreun fel, sa dea aceasta abundenta

am evitat sa iau pastile. tot timpul evit in perioada dintre ovulatie si CM. l-am sunat pe tutu sa ii zic de inseminare si i-am zis si de problema asta si a zis ca nu e nimic grav.luna asta fac inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

iti tin pumnii stransi pentru inseminare.
mai sunt vreo 2 saptamani si Tutu da drumul la clinica, sa vedeti atunci ce repede or sa mearga inseminarile, operatiile de laparoscopie, fertilizari. o sa facem bebei pe banda

Mergi la inceput