Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51
Raspunsuri - Pagina 12
ana-alexia spune:
Anaconda2 si eu am avut dureri dupa 2 dintre IA si set complet de semne de sarcina ( greturi, ameteli, dureri de cap, temperatura crescuta); din proprie initiativa am luat No-Spa atunci.
Ar putea fi incercarea de fixare a embrionului.
Doamne ajuta! Sa fie cu ochisori!
kitty_nic spune:
Va uram si noi o primavara minunata, implinirea visului, un buchetel de ghiocei si un www.flickr.com/photos/kitty_nic/2302377636" target="_blank">martisor.
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
alinacoman79 spune:
fetelor, va doresc si eu o primavara frumoasa si pe langa martisoare si , DD sa va trimita mult asteptati si doriti.
anaconda2 ti doresc sa vii cu un martisor cu ochisori .
rocsy2007 eu zic sa nu it pierzi speranta. Poate iti faci si tu un cadou frumos de ziua femeii / mamei
si ca sa revin la subiectul deschis de voi si anume analize, mie mi-a dat sa fac dr T la prima intalnire (acum un an) urmatoarele analize: CMV (IgG si IgM), HCV, Toxoplasma (IgG si IgM), Lysteria, Rubella (IgG). Mi-am mai facut di proprie initiativa FSH, progesteron, prolactina, Lh, testosteron, TSH, LH, T4, T3, FT3. Am mai facut sotului spermograma care nu a iesit prea bine si din cauza asta a mai facut FSH, LH si Testosteron + eco testiculara.
lalitica2000 - sotiorii nostri au cam acelasi diagnostic. Noua dr Matei ne-a spus sa vb cu dr T sa vedem ce tratament ne da. Tie ti-a dat Dr Matei tratament pentru sot? Eu abia astept sa merg la dr T numai ca pana pe 17....mai e mult
va si va doresc o primavara minunata
Hera25 spune:
Buna dimineata fetelor.
Pentru mine primavara a venit cu 2 teste clar POZITIVE.
Sunt naucita.Nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie.
Va pup.
ana-alexia spune:
Hera25, felicitari!!!!!
Sa ai sarcina usoara, la termen si sa fiti sanatosi si tu si bebe!
anaconda2 spune:
Cel mai frumos cadou de Martisor !! Felicitari Hera25!! Cum ai reusit ?? Ai facut inseminare sau ai ramas natural ? O sarcina usoara sa ai , si un bb frumos si sanatos !!
Sper ca miercuri sa va dau si eu asa o veste minunata !
Hera25 spune:
Anaconda am ramas natural.Eu asteptam CM-ul sa incep sa fac IA, dar nu mi-a mai venit. Si aveam asa niste dureri in dreptul uterului, ca niste contractii. Si mi s-a parut f ciudat, asa ca am decis sa-mi fac un test.Si cand colo ce sa vei 2 liniute, l-am facut si pe al doilea la fel.Si acum de frica sa nu se intample ceva, ca ti-am zis ca aveam niste dureri ca niste contractii, am fugit repede si mi-am luat o fiola de pregnil si mi-am facut-o, precum si ovule cu utrogestan.Sper sa fi facut bine.
Inca nu am vb cu doct T, am inteles de la voi ca nu e in tara sapt asta nu?
Totusi as avea nevoie de o certificare a sarcinii din partea doct.Dar totusi dc 2 teste sunt clar pozititve, ma gandesc ca asa e.
Oare cand se vede sarcina sau ceva ca este acolo, la ecograf?
Iti doresc si tie sa vii cu aceeasi veste, miercuri.
Bianca B spune:
Felicitari HERA, fii optimista si bucurate de fiecare clipa
Primavara frumoasa tuturor!
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
Zenobia spune:
Cicicuta, Hera 25, felicitari din toata inima, sarcina usoara si la termen!!! Sunteti pe listuta!
Din pacate tb sa o scot pe Mamidevladut de pe lista pentru ca a pierdut sarcina, era sarcina fara embrion, dar va reusi cu siguranta data viitoare!!! Te pup, Mamidevladut!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
pamy_ggg spune:
HERA FELICITARI!!!!!!!!!!!
OAW CE VESTE!MA BUCUR MULT PT TINE.
TI-AM ZIS EU CA O SA FIE BINE..
pamy