Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51
Raspunsuri - Pagina 11
georgia_c spune:
lalitica2000
1.oligo- inseamna putini
2.asteno-inseamna lenti
3.terato- forme atipice
4.zoo-infectie
daca face spermocultura ,va afla care antibiotic i se "potriveste" infectiei ... mai corect , cu se se poate trata, si astfel imbunatatii spermograma ... sotul tau i-a vreun tratament?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anaconda2 spune:
Buna fetele ! Sunt a 9 zi de la inseminare , si vreau sa va spun ca de ieri am dureri de parca ma doare uteru' , adica in zona dintre ovare . Plus de asta , m-am trezit de dimineata cu stari de greata (insa fara sa vars) , care nici pana la ora asta nu m-au lasat . Daca nu ar fi de la o eventuala sarcina (ce frumos suna!! ), ....din ce cauze as mai putea avea simptomele astea ? chiar nu stiu ce sa cred , ptr ca la prima inseminare n-am avut astfel de simptome . Marti sau miercuri merg sa fac bhcg .
va pup
felix76 spune:
Fetele,
Va urez se aveti o primavara frumoasa, plina de teste cu doua liniute!
Va pupicesc si va imbratisez pe toate!
Felix
georgia_c spune:
anaconda2, io scot majoretele .. luni le pun la treaba ... sa fie pregatite cand vii cu testul pozitiv
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Iyoana spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA SI UN 1 MARTIE ASA CUM VA DORITI!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
lalitica2000 spune:
georgia, sotul meu nu ia nici un tratament, ca dupa prima spermograma dr matei l-a trimis la urolog si la Dr.Iosup si ne-a spus ca de abia dupa ce ne intoarcem de la ei cu rezultate va stabili un diagnostic mai exact, il va pune sa repete spermograma (care va fi maine0, pt ca prima data nu a respectat cele 3 zile minime. asa ca asteptam maine sa vedem ce tratament i se va recomanda
magdita spune:
Anaconda, Doamne ajuta sa fie ceea ce banuim !
Ma alatur Georgiei cu majoretele !
Lalitica, bafta maine sotului la IDS. Sa vina cu un rezultat mai bun !
Pup fetele si va urez un week-end minunat !
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
machus spune:
Va doresc o primavara frumoasa plina impliniri. Considerati ca floricica este un ghiocel pentru fiecare !!!!
Felicitari noilor gravidutze! Cred in minuni!
Anul acesta se va intampla
anaconda2 spune:
quote:
Originally posted by anaconda2
Buna fetele ! Sunt a 9 zi de la inseminare , si vreau sa va spun ca de ieri am dureri de parca ma doare uteru' , adica in zona dintre ovare . Plus de asta , m-am trezit de dimineata cu stari de greata (insa fara sa vars) , care nici pana la ora asta nu m-au lasat . Daca nu ar fi de la o eventuala sarcina (ce frumos suna!! ), ....din ce cauze as mai putea avea simptomele astea ? chiar nu stiu ce sa cred , ptr ca la prima inseminare n-am avut astfel de simptome . Marti sau miercuri merg sa fac bhcg .
va pup
Buna dimineataaa ! un martisor virtual si o floricica , pentru fiecare dintre voi !
Ce sa va zic....aceleasi simptome le am , insa cel mai tare ma deranjeaza durerea de uter' , ca o apasare parca , si care nu m-a lasat deloc ! care ar mai putea fi cauza , daca n-o fi sarcina ?!? nu-mi trece durerea !!
ana-alexia spune:
Va doresc o primavara frumoasa, plina de impliniri pe toate planurile!
Sa speram ca va fi o primavara cu cat mai multe noi gravidute!