Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51
Raspunsuri - Pagina 10
felix76 spune:
Cicicuta, felicitari pentru bebic! Sa creasca mare si voinic! Uite ca fac si versuri!
Ce mai faceti fetele? Va mai intrebasem si mai demult: ce fel de acid folic luati, TERAPIA Cluj stiu ca nu mai produce! Daca stie cineva, rog sa ma informeze si pe mine! Sunt cam desperado pt ca ii dadeam sotului pt formele lui atipice si acum a ramas fara buline!
Va doresc un martie frumos, plin de vesti bune!
Felix
Bianca B spune:
'neata buna fetelor!
Cateva minute in urma am sunat la cabinetul Dr T si mi s-a spus sun ptr programare luni, miercuri sau vineri, intre 4 si 7 ptr a afla la ce ora sa vin. dar eu vin cam de departe si e foarte important sa stiu macar cu cateva zile inainte.
Stiti daca s-a intamplat sa nu vina deloc la cabinet in zilele de consultatie? Am observat ca unele dintre voi ati fost si joia la consultatie, a fost la cabinet sau in spital. Va rog sa ma lamuriti!
A! stiti daca e plecat sapt viitoare? ca' m-a luat asa repede doamna respectiva de am uitat sa o intreb!
Multumesc
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
felix76 spune:
Bianca,
Vezi ca este numarul Dr. pe undeva pe la inceputul acestui subect. Parerea mea este sa il suni direct pe Tutu pe mobil si sa ii spui cine esti si de unde vii! Ca altfel, daca o suni pe asistenta lui, Ramonica, o sa primesti programare la sfantul asteapta. Mai ales ca tu vii de peste mari si tari pentru o consultatie la el.
Succes,
Felix
Bianca B spune:
Multumesc foarte mult felix am gasit nr lui de mobil si il voi suna. O zi buna
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
magdita spune:
Neata tutunici,
Felix, eu acid folic iau Acifol de la Zentiva, la 1 leu cutia, insa nu stiu sigur daca se mai gaseste. Adevarul este ca era ieftin si e posibil sa nu il mai produca, cel putin nu la pretul asta. Eu mi-am facut un stoc de 5 cutiute prin toamna, cand citisem pe forum ca n-o sa se mai produca, insa deja sunt la ultima cutiuta. Azi o sa merg pe la farmacii, ca tot trebuie sa imi mai iau si Mastodynon, si intreb.
Georgia, sunt perfect de acord cu tine referitor la postarea analizelor facute de fiecare dintre noi. Ar fi super ca pe prima pagina sa apara o lista cu analizele recomandate de dr.T, ianinte si in timpul sarcinii.
Hai sa incep eu :
1. examenul de secretie
2. Pap
3. Gr.sanguina ( eu si sot )
4. RH ( eu si sot )
5. Infectioase : deocamdata doar Chlamydia IgG si IgM ( eu si sot ), Toxoplasmoza IgG si IgM, Mycoplasma, Ureaplasma
6. spermograma sot
Deocamdata astea le-am facut. Probabil o sa urmeze :
-Brucella, lysteria, HIV, VDRL, CMV, rubeola, ricketsii, serologia hepatitelor B si C
Cam despre astea am citit pana acum pe net, dr.T nu mi-a dat sa fac nimic din ce am scris mai sus, exceptand spermograma fireste.
Asteptam si alte listute si completari.
Fetele, pe unde sunteti?
Va urez sa aveti maine o zi de Martisor speciala, sa va simtiti iubite, rasfatate si sa va bucurati de tot ce ofera aceasta viata !
Va pup cu mult drag
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Cicicuta spune:
multumesc inca o data fetelor si sper sa se lipeasca si de voi cat de curand
rocsy2007, stai linistita ca eu sunt mai babuta ca tine, eu aveam varsta ta cand am inceput investigatiile si uite ca acum am 35 ani, deci nu trebuie sa te panichezi prea tare!
pamu_qqq, da cred ca am stat de vorba, tu ce-ai facut?
pupici la toate
rocsy2007 spune:
salutare feteleor.
la mine bat la usa rusii. am ineput sa am simptome. asta e. eu ii astept ca nu am ce face.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
felix76 spune:
Magdita ai fost fata desteapta de ti-ai facut rezerve, eu am zis ca e o gluma, ca nu are cum sa nu se mai produca acifolul si asa am ramas fara stoc! Si nu gasesc acum nici facut de alta firma! Oricum e aiurea! Daca gasesti la farmacie in Craiova, ia-mi si mie cateva tuburi sau, macar, zi-mi farmacia ca nasii mei de cununie sunt craioveni si ar putea ei sa imi cumpere!
Cicicuta, multumim de urari, poate, cu primavara asta precoca se va lipi si la noi cate un samburel!
Rocsy, ce mai faci? Doar ti-am spus ca nu suntem babatii! Avem tot timpul la dispozitie! Eu am o colega care a nascut la 40 de ani si sarcina parca a intinerit-o!
Bianca, sa ne povestesti ce ti-a zis Doc.!
Va pupicesc,
Felix
georgia_c spune:
salutare micutele ....
am aparut si io ...am avut o caruta de treaba , sunt la munca de la 7.20 , desi incep la 8.30... dar am cam terminat ce era urgent
so ... voi posta luni tate analizele facute de mine pana acum
rocsy , pana nu vezi rosu in fata ochilor , esti gravi , da ?...
felix76,tu si sotul meu ... ca el mereu ma cearta cand zic ca sunt babaciune ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
dragi fete tutunici, pentru ca maine este 1 martie, dar eu acasa nu am net, va urez de azi sa aveti parte de o primavara frumoasa si sa curga cu bebei.
eu nu prea am noutati. astept sa merg luni seara la monitorizare la dr.T, sa-mi stabileasca si mie zilele de ovulatie.
sotulica al meu a fost la urolog, i-a zis ca nu stie de ce nu produce destuinici cu testicolul drept si nici cu cel sting.Dr.Iosup i-a zis ca pe testicolul sting are un inceput de varicocel care zice el ca dispare cu un tratament medicamentos si ca nu vede de ce nu am putea face copii (desi diagnosticul este clar de oligoastenoteratozoospermie). maine la IDS va repeta si spermograma , si i-am zis eu sa le zica celor de la IDS sa-i faca si o spermocultura, chiar daca Dr. matei nu a zis sa facem si asta, dar daca am inteles eu bine ''zoo'' inseamna ca are vreo infectie, desi din analizele facute (hormonale, endocrinologice si cele pt clamydia)reiese ca totul e OK, in afara de colesterolul care este putin mai mare decat limita.
m-as fi simtit mai linistita daca il diagnostica cu ceva, faceam tratament si stiam ca pe urma totul e OK. O sa vedem maine, daca vine Dr. matei, ce fel de tratament va propune ea.