In curand ne vom muta langa Parcul Circului, ceea ce presupune o gradinita noua pentru fiica-mea !
Imi puteti face niste recomandari pentru gradinite particulare in aceasta zona ? Nu as vrea sa fie foarte departe pentru ca mama mea va fi cea care o va lua pe Alexia de la gradinita si nu vreau sa mearga foarte mult pana acasa !
Multumesc si astept raspunsurile voastre.
Week-end placut !
Cristina
depinde unde stai? pe partea cu stefan cel mare sau pe Lacul tei.
daca esti pe lacul Tei s-a mutat Kids club din Floreasca in lacul tei in spatele mag. Domino.
o sa stam intre Stefan cel Mare si Lacul Tei. S-a construit un complex de blocuri in locul fostei fabrici de paine Dambovita
multumesc lucas
Cred ca foarte aproape de voi va fi gradinita Arlequin. Noi am vizitat-o si ne-a placut mult. Nu am optat pentru ea din motive subiective, si anume ca am preferat una mai aproape de serviciu.
Adica ne-au placut salile spatioase, amenajarile potrivite (mobilier, bai,...). Curtea era micuta, dar am vazut asta la destul de multe gradinite private. Taxa era mai mult decat rezonabila (vorbesc prin comparatie cu alte gradinite).
Anca 20+
Daca nu esti foarte pretentioasa poti gasi Nemita sau Alice chiar unde se termina parcul circ, mergi 5-10min pe jos de la tine sau cum ti s-a mai spus Arlequin tot pe acolo.
Mai este Kids Club din Strada Chopin 2 B (zona Floreasca)mergi cam 10-15min pe jos.
Noi le-am vazut pe toate anul trecut dar nu ne-au convins. Depinde ce pretentii ai de la gradinita.
Dar nu se mai deschide gradinita in cadrul ansamblului?
Cam33, probabil ca se va deschide gradinita, asa cum au promis ! Pana acum s-au cam tinut de tot ceea ce au scris in contract.
Nu stiu, insa, cand se va intampla acest lucru si nu as vrea sa risc si sa astept !
O sa merg sa vad gradinitile recomandate dar observ ca nu prea te-au impresionat.
ankaraluca, am citit cate ceva despre Arlequin ! O sa-i facem o vizita impreuna cu Alexia si vedem si noi despre ce este vorba
multumim tuturor pentru raspunsuri