Gradinita 33 Bucuresti

Gradinita 33 Bucuresti | Autor: Florentina G

Link direct la acest mesaj

Buna,

Si noi am intrat in febra inscrierilor la gradi si am constatat ca nu avem prea multe optiuni. Maya implineste 3 ani in mai si majoritatea gradinitelor primesc copii de la 3.5 - 4 ani.
Am tot cautat o gradinita de stat in sectorul 5 care sa fie si aproape de casa, dat fiind ca mai am un baietel de un an cu care ar trebui sa ma deplasez cand o iau acasa.

Ca optiune as avea Gradinita 33 care este localizata in spatele bisericii Lira, pe strada Ciurea insa nu stiu absolut nimic despre ea iar luni ar trebui sa mergem sa vorbim cu directoarea.

Exista cineva care cunoaste detalii despre acasta gradinita?

Multumesc mult si apreciez orice raspuns !

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Am facut niste sapaturi si am aflat ca aceasta gradinita este micuta si ca nu au bucatarie pentru ca li s-a ridicat dreptul in urma unui control al Sanepidului. Nu e de mirare ca nu este cunoscuta...
Se primesc copiii in doua schimburi, de la 7 la 12 si de la 13.00 la 17.00.
Cica sunt niste holuri inguste ca nu au loc doi copii sa treaca unul pe langa altul iar salile de clasa sunt si ele mici, mici.
Am aflat toate astea de la o cunostinta care a luat de cateva ori o fetitza de la gradinitza... mai multe detalii nu a stiut sa-mi dea... oricum pentru mine si astea sunt de ajuns cat sa renunt si sa caut alta...

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput