Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (106)
Raspunsuri - Pagina 20
Clabuc spune:
Bine v-am regasit randunicilor! 
Eu am fost plecata vreo 10 zile la ai mei (care nu au calculator) si, de aseara, incerc sa recuperez capitolele pierdute, si am treaba, nu gluma ............
In primul rand vreau sa felicit toate mamicile de randunici si puiutii lor scumpi si pentru restul suratelor mele sarcina si nastere usoara.
In mod normal, as fi asteptat sa termin tot ce am de recuperat in materie de capitole, dar, am vazut un mesaj de-al Stelei din 16.02 (parca) intreband de patut cu sertar ........ eu mi-am luat din ala, e deja acasa si e super-frumos, poate o sa fac si poze luni-marti cu el sa va faceti o idee. L-am comandat de la PIFU (gasiti si adresa lor de net cu www.pifu. ro), au sediul la Sphera pe Trafic Greu aproape de biserica Razoare, in Drumul Taberei. A costat doar 480 lei (si, daca nu vreti factura, 410 lei), e facut foarte bine, e solid, e exact cum vroiam eu. Itit poti alege culoarea pe care-o vrei, se da comanda si vine intr-o luna, asa mi-au zis initial, dar a venit dupa 2 saptamani; ei au fabrica in jud. Neamt, de-aia trebuie facuta mai intai comanda. Stela, daca mai ai nevoie si de alte informatii despre patut, sa ma intrebi, te rog.
Va pup si ma duc sa citesc de unde-am ramas. 
Laly
36+
Maria Clarinda
AMR 3 SAPTAMANI!!!
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Simo27 spune:
Ieri am fost la control si m-am dezorintat cu totul cu DPN...era 3 martie,acum dupa un nou ecograf este 9 martie
...deci,am tot 38 de saptamani,nu 39 cum credeam eu...dupa DUM (27 mai) era 3 martie,dar dupa calculele dr este clar 9 martie,acum o saptamana in plus in minus...ce sa mai zic!
Asa,sunt o bomba cu ceas,oricand se poate intampla fericitul moment,deoarece col nu mai e deloc,"dejetu" intra lejer,la TNS,plin de contractii,in 30 de minute au fost vreo 4 cu intensitate mare...a,si zice dr ca bebe nu e capos,nu are ditamai capul,si asta e f bine ca il pot scoate mai usor,are 3300-3400grame,si e cu capul cat se poate de jos...daca e sa nu nasc pana joi,imi provoaca nasterea...ca mi-e cam frica de data de 29
...nu as vrea sa il nasc pe 29 februarie!oricum,dr zicea ca toate pacientele lui la termen au frica de ziua de vineri
...cam atat deocamdata!
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 9 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
zozela spune:
'neata harnicutelor!
Pupicei dulci pe vreme buna-va ofer!![]()
Noi suntem bine,multumim de intrebare,ma doare burta daca stau mai mult de 10 min.pe scaun,ma doare daca stau in picioare,ma doare daca ma aplec-vechea poveste(deja)!
Azi-noapte stateam si ma gandeam(ca deh,am avut timp..de la 3 la 6) ce m-as face daca mi s-ar rupe membranele la ora aia..
..Nu tu analize secretie/culturi la zi,nu tu gata cu spalatul hainutelor,calcatul lor,casa vraiste,aragazul murdar..Ma rog..nu mi s-au rupt-asa ca azi randunicul are treaba![]()
Dar gata cu mine..
In primul rand-vreau sa o incurajez pe Ioana!
Aduna-te,mai bine si vorbeste din nou cu randunicul!!O fi si el stresat saracul..Cory si Adriuta au zis cam tot ce era de zis
..Dau un pup si-astept un zambet!![]()
Apoi vreau sa stiu de Vera!!Veeraa tot 3 in 1??!
As cam incepe si eu galeria pentru Maria!!
Hai Maria!!Hai Tudor!!
Si..normal ca trebuie sa continuam cu Clau si Olgutza!!
Hai Clau!!Hai Rebecca!!

Hai Olgutza!!Hai Ioana-Sofia!!
Wow!!Uite-o si pe Laly!!

Pupici apasati si Adriutei!!Ma emotionasi..![]()
Ela..
in 36+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei
underqueen spune:
fetele, multumesc de galerie, dar parca as lasa-o pe maine...ramane sa mai vrea si Tudor ![]()
am tras un puiut de somn (daca nu am dormit azi-noapte...) si m-a trezit sotul care e la servici si e si el ingrijorat...
bebe misca bine, ca de obicei, eu il simt tot sus, ca si pana acum...ma duc sa incerc sa mai dorm putin, ca sa fiu odihnita in caz de ceva...
pe toate!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
39+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 1 saptamana??!!
zozela spune:
Simo!!Woow ce col incapatanat!!Eu nu cred ca te apuca Vineri!!
Nah!!
Capitol nou!!
Ela..
in 36+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei