Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (106)
Raspunsuri - Pagina 18
ariel_7000 spune:
fetelor, ia uitati voi aici:
http://www.youtube.com/watch?v=DelJrP3P7tA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE
alexutza aproape 5 ani + si
32+
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
mstela spune:
Aproape ca am iesit din starea nostalgica de a sta singura aici,fiindca mai devreme si crenguta era cam goala,asa ca am intrat la un remy si am jucat cu un tip haios,care m-a facut sa rad tare ca era in cautari saracu
..Bineinteles ca eu am jucat teatru,ca sa am ce vb cu baiatu si am murit de ras ca vroia sa ma agate
...
Randunoiul m-a sunat si e in chef mare...Asta e..sa-i fie de bine..si noua la fel
.
Merci oana,mihutza,luny si restul fetelor.Dau de baut pt ea:

Da chiar asa,cu zoze ce-o fi?
Ariel
vrei cu apa din niagara,aaa?
Ar fi in stare sa-ti zica tipa ca esti o gravida nebuna
.Am salvat toate youtube-urile..acu sa trec la vizionat!
Mamma mia,luny,ce zi plina ai avut tu...bv.
Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
ariel_7000 spune:
stelutza, stelutza, pe unde-mi stralucesti tu mie??? la remy cu necunoscutzii:))) cand randunoiu nu e acasa, joaca stelutza pe masa:)) si eu i-am mai oferit si iututburi romantice, hehehhe.
cat despre apa niagarei, sa stii ca nu le am pe toate la un loc ;)))...no serios acum, am o amica tare snoaba, care ma toaca la cap ca ce-i de firma si e scump e bun, ce nu ....la gunoi!!! si baietelul ei avea o problemutza cu o eczema si nu-i dadea de cap, tot baga creme in el saracu, tot il dadea cu unguente cu antibiotic, eu ma crizam toata, ca tot sunt eu anti antibiotice....asta vara imi spune ca merge la herculane vreo 2-3 zile. si mi-am adus eu aminte ca am avut mari probleme cu urechea, eu facand inot timp de 10 ani, am ramas cu o belea, care se cheama "urechea inotatorului"...adica un fel de furuncul in ureche, de turbam, faceam 2-3 reprize anual, cu febra, dureri, groaznic...la cel mai mic curent, aveam capul cat banitza. si am fost la herculane si m-am balacit intr-o piscina cu apa minerala (cu saruri de na si alte minuni, ca in aia cu s am refuzat ca putze a oua clocite...) si m-am ferit sa iau apa la urechi, dar pana la urma tot le-am udat si am zis ca daca e bal, bal sa fie! si am tras o balaceala cu scufundari cu tot! a 2 a zi nu mai aveam nimic la urechi!!! zic "opa", hai ca e bine si ma duc in cautare de izvoare cu tot felul de saruri, gasesc izvorul pt ochi si am luat o sticla cu apa d-aia si mi-am scufundat urechile:))). au trecut 4 ani si juma de atunci si nu am mai avut nicodata probleme!!!
eeee, si ii zic tipei faza, ii recomand sa ia o sticla cu apa miraculoasa de izvor de la herculane, ea se stramba si-mi zice ca m-am babit de tot....
peste vreo 2 luni vine la mine si imi zice ca a luat nu stiu ce crema minune pt pusti, de la avene si ca i-a trecut eczema....si ca a dat cam mult...800 mii, acum juma de an , un tubulet de 200 ml...ma uit pe el si ce sa vad!!! era facut in special cu apa de la herculane-romania!!! mama, ce am luat-o la mishto si eu si al meu!!! i-am zis ca voi cumpara apa minerala herculane si i-o vars in sticlutze de 200 ml si i-o vand apoi cu 500 mii sticlutza, ca sa fie mai ieftina decat minunea ei de avene!!!
32+
Teodor Mihai
ursuleata spune:
Ariel...uite si aici: http://www.youtube.com/watch?v=ozDh4NQveJs&feature=related
Alina
30+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 10 SAPTAMANI!!!
mstela spune:
Dea,ariel,ce sa facem si noi de plictiseala
..am bagat rachete Uscosin si gyni la greu,ca si-au facut aparitia niste nemernice de contr..mama lor
,m-au urmarit repede si au vazut ca am iesit pe-afara
,am ascultat romantismele tale si am cazut in melancolie
si acum m-au apucat niste arsuri+ca mi-e foame dar mi-e cam frica sa ma ridic sa incalzesc cu uterul asta iritat
...
Buna treaba cu herculane asta,mi-am dorit si eu mereu sa ajung acolo sa ma mai inzdravenesc un pic,da iaca n-am ajuns nici acum
..
Iaca inca un you tube
...mai da cate genii mici
..
Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
ariel_7000 spune:
wow, urusletule!!! geniala pustoaica! ce voce!!!
32+
Teodor Mihai
bubu05 spune:
Wow, ce voci super! m-am uitat la iutuburi, extraordinare!
Ma duc sa stau in patut, am spalat o tona de vase, aragaz, luna si bec in bucatarie, totul la locul lui si am cam obosit... m-am distrat cu Ariel, super faza cu Herculane 
Luny, sa stapaniti sanatosi caruciorul!
Nu mai stiu nimic de Roxana...pe mess nu mai e, la sms nu-mi raspunde...Simonette, tu stii ceva?
Mamicute ocupate cu doi copilasi!! cum o fi?![]()
Oana
31+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
cory3maz spune:
Ariel,
1. abia astept sa o razbuni pe Mamipapatot! Serveste-i aleia nitzica "apa de Niagara" peste ochi si peste bot!
2. ma bucur ca a prins dedicatzia...da' io stiam ca tu esti "leshinata" dupa vioara si maiestria lu' Edvin...am mers la sigur;
3. am ascultat si eu bucatzile propuse de tine cu Edvin...marfaaa!
4. am ascultat si pe micutza stelutza Connie...dragalasha mititica...mie mi se pare ca seamana cu Alexutza ta;
5. m-a distrat episodu' cu amika ta snoaba!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
cory3maz spune:
Mihutza, pup Randunika-Americanizata-Melomana!
(Pe Amr Diab nu l-am postat eu...cred ca Luny a venit cu propunerea)!![]()
Ursuleatza,
ma bucur ca ai fost in forma la egzam! Bafta la o nota mare!
Mi-a placut asa mult Bianca Ryan ca i-am consacrat juma' de ora de auditie...chiar e un talent autentic fatuca, un produs fara "E-uri"! Mi se pare ca are ambitus-ul si tesatura vocala a unei negrese! SUPER-VOCE!
Pupici si pentru un Bubu harnicutz! 

Le inteleg si pe Simonette, si pe Giani, si pe Roxanici ca absenteaza...sunt in perioada de adaptare cu bebelushul...cred ca nu le mai ramane energie si pentru Forum...da' dupa doua-trei saptamani eu cred ca fetele rasar din nou pe crengutza!
Stelutza, di ci esti usharnica??? Te tzii de vrajeala, ha???
Femeie maritata, cu copil, te tzii de shotii?
(Glumesc)
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
adriuta spune:
Buna ciripelelor,
Vad ca ati facut ceva treaba si ati dat gata inca 2 capitole aproape. Vreau sa va mutumesc TUTUTROR pentru aprecierile facute pe seama camarutei si a pozelor. Pozele sunt meritul lui nenea FOTO si camera ... mi-a luat cateva luni bune ...proiectul. Pozele surpriza despre care va spuneam erau acelea cu randunicile pe sarma din primul album mie mi s-a parut haioase ca m-am gandit la noi cum stam la ciripeala pe crenguta...chiar daca pasarelele erau niste pasari de aici din desert. Le-am facut undeva in downtown PHX saptamana trecuta.
In primul rand vin si eu codasa codaselor sa ii urez BUN VENIT PE LUME BEBE ANDREW!!! si pentru Honey recuperare rapida si laptic muuuulllttt si bun bunnn!!! Pupici.
delphin ieri am rasfoit o carte despre beneficiile masajului la talpute asupra colicilor. Reflexoterapie la bebe mic. Cica ar fi foarte benefic. Despre SIMETICONE si aici se gaseste in majoritatea medicamentelor anti gaze la adulti. Colief-ul acela, ce ma contine pe langa simeticone?
ariel_7000 tapetul se ia mai usor de pe perete daca il tai cu un scraper (faci asa taieturi usoae sa nu zgarii peretele ci numai tapetul) si il spreezi cu apa si balsam de rufe amestecat. Stickere poti sa iti faci si tu, da' sa nu ma injuri cand o fi la desprins ca nici eu nu stiu ha ha ha. Iei materiale din comert...asa care se poate decupa ceva de pe ele:animalute, balonase, etc... si le lipesti cu lipitura cu calcatorul(e o panza alba) si le decupezi si apoi iei spray adeziv (special pt textile) si dai pe dosul stickerelor si le lipesti. Noi asa o sa facem ca stickere asa interesante n-am gasit.Buna ideea cu placa de rigips, extraordinara.
VioletaH la poze mergi in MALL gasesti photo cate vrei. Noi acolo am fost. Ai spus ca nu mai mergi la cumparaturi pentru ca te doare spatele, incearca sa iei carutul acela mobil, prima data o sa fie mai nasolic dar te obisnuiesti si este foarte convenient. Mie nu mia zis nimeni nimic cand l-am cerut si au fost foarte amabili mi-au aratat chiar si cum sa il folosesc. E ca si cum ai face cumparaturile stand pe scaun.
rox_dox ai grija la burtica si stai in pat cand ai contractii ca se potolesc.
bitza nu te supara si mi-o lua in nume de rau, e parerea mea personala, am ajuns la ea dupa LUNI DE CHIN SI INERCARI. Io zic ca depinde de organism da' LA MINE ARSURILE NU AU TRECUT CU NIMICCCC. Au fost cele mai groaznice chestii din sarcina asta. Apai daca ar fi advarata faza cu parul cred ca ar trebui sa chem frizerul direct la spital. Numai ANTACIDUL mi-a mai alinat suferntele.
mstela ma bucur sa aud ca ti-ai petrecut frumos de ziua ta. A iesit bune...bune da' cam necrescute. I-am papat si am nororc ca al meu sotz nu e pretentios la aspecte si de buni erau buniiii. Casa de piatra!!! pentru surorica si o viata frumoasa de la noi.
Bubu05 cos moise am cautat pana am capiat nu am gasit in Ro, stiu ca Naty vroia si ea. Incearca a rachitari ca ei fac si mai super decat astea de aici. Si stii ce am mai vazut? Cosul Moise se pune pe o capra...ar fi explicatia potrivita (ca acelea de taiat lemne) si e ca un bassinet pt bebe primele luni.
Sovietica ce noroc de tine ca ai baietel...nici eu nu-s genul 'domnisoara' si la gradinita doamna ii spunea la mama ca sunt baietoi. :))) Eram singura fata care se juca cu baietii...si care ii si caftea:))). Dovada ca habar n-am sa ma machiez...imt si eu ce vad si incerc sa aplic ce m-au invatat altii...dar...nope..Ptiiiiiiii alta norocoasa cu mama in casa.
naty succes cu birocratia
ca vaz bine ca esti in plin sezon. Ma bucur ca iti place rozul, ca despre mov si lila stiam. Te pup si sa nu uiti de jurnal!!! Superba rochita, sa o poarte sanatoasa Iulia. Felicitari pentru achizitii. Stii...noi avem un prieten care a avut probleme mari de la sare si acum ceva vreme am luat noi o decizie sa reducem sarea si ghici...am ajuns sa mancam nesarat de multe ori fara sa realizam. :))) Atata de mult am redus-o. Acum tu esti doctor dar nu cred ca ai mare beneficii daca mananci sarat. Poate doar gustul si iodul care il poti lua din alte surse.
cory3maz ce super mesaj pentru Butucel!!!! :))) la faza cu hainele...prietenii stiu de ce!!! De acord cu tine in ce priveste palmutza la poponeatza. Ca astia aici la noi nu au auzit de asa ceva si de aia tot mai des auzi copii care raspund la mama cu "shut up stupid b...h" Stiu ca e greu de crezut dar e al naibi de adevarat. Uite exemplu: eu am avut catelusa mea mica si o alta prietena catelusul ei. Au fost aproape de o varsta. Aia a facut niste ochi maaaaaaaaaaari cand a vazt ca asta mea mica mai ia cafteala si ea nimic...ca auzi... eu abuzez catelu. Buuuun...anii au trecut si al ei e nemanierat si face numai tampenii si a mea stie ce e bine, ce e nu, cand ridic putin vocea se executa.... si in acelasi timp e veselea, iubitoare, isteatza si ne iubim mult. Nu stiu daca ti s-a parut cumva logica comparatia eu n-am avut copii si am tras concluzia asta din cresterea catzelusei care...este tot un sufletel cu personalitate.
Larisa a fost asa de dulce...si-a pus fundul la bataie numai sa iasa afara...of of ...
Maiculitza ce ii merge capul la "terorista "ta , fratele meu, sa le cladeasca ea una peste alta...si da, ai dreptate la anii eu stia ce face. Cel mai mila imi e de mami tau ca o doare sufletul sa dea cu slaphu.
CristinaGoji si noi am avut niste prieteni si cand il apucau crizele de clici pe bebe il puneau in masina se calma. Si conducea saracu om...cu copilu inn masina noaptea la 1 ca altfel era prapad. Dupa vre-o ora de driving dormea bebe bustean. Am citit ieri ca reflexoterapia si masajul ar fi eficient si arata asa fain cum sa apesi si unde sa apesi cu degetul in talputa lui bebe sa ii calmeze coliceii.
Luny felicitari pentru achizitii si lasa ca o sa treaca si streptococul asta nenorocit si Matty nu o sa aibe nimic de suferit mie dr. meu mi-a zis ca in functie de prezenta streptococului difera doar modalitatea in care va proceda el la nastere si nu influenteaza bebelusul.
clacuclau ce frumoasa o sa fie camera si ...ce sa mai zic decat ca esti norocoasa ca vine mama ta si o sa iti fie foarte de ajutor.
Teo2rina ce faina povestea nasterii, sper ca iti dai seama cat de norocoasa esti.
nicol_conte chiar ma intrebam unde ai disparut. Prin ce periepetii ai mai trecut si tu, ai grija cu bebelina ca termina ea sejurul n burtica inaintea mesterilor daca te mai agiti mult.Stai intinsa in patuc cat poti si succes cu renovarile.
mamicarepapatot nasoala ezperientza cu tanti farmacista. Si pe mine ma supara vanzatoarele care isi dau cu parerea fara sa le-o ceara nimeni.Tu stii ce e mai bine pentru bebitza si lasa... nu te mai supara.
numeioana calm mama ca am citit ieri ca primul bebe vine de obicei mai aproape de termen si de mlte ori prin saptamana 40, 41. La al doilea iti doresc mai mult noroc...hihihi..ce rea isss!!:P
RalucaS ai grija de tine si imi pare rau pentru ca este asa de greu. Si eu am dureri de os pubian.
maryb un URAAAAAAAAAAAAAAA!!! din tot sufletul. Felicitari si nu uita sa iti spui mereu: Dumnezeu este alaturi de mine si ma ajuta. Gadeste pozitiv. O sa se nasca tot in 2008???
zoze daca te dilati nu-i bai la mine de vre-o 2 saptamani e dilatatie 1 cm numai sa nu faci ABUZ si sa stai intinsa cand obosesti si sa pui ceva sa sustina burta.
Kitzy felicitari pentru mnunatia de fata frumoasa cu picioare lungi.
monica9 Ti-am vazut printzesa este o dulce. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Si tu nu te mai invinovati ca nu ai de ce, copilul este bine si nu a suferit cu nimic. Singura care a avut de suferit a fost burtica ta care se va vindeca si vei uita tot. Gata...pupic si... enjoy ...
deeapui ce bine de tine ca te pensionezi ...cat despre inclinatiile artistice ale lui Alex ceea ce face el acolo este ceva gen... ordine matematica cu tente artistice. Concluzia: are si emisfera stanga si emisfera dreapta bine dezvoltate, pentru ca una este responsabila pentru gandirea logica si alta petru chestiile mai artistice...
ramo_cata iti urez drum bun si lasa ca recuperezi tu.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 1 Saptamana!... sau cat vrea
Adrian