Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

N-am avut mare spor la gatit...ma simt obosita si...vorba lui Cory, "botoshela" desi n-am motiv.
Monica, vazut Rebeca dolofanica si somnoroasa. Greu de spus daca seamana cu tati, probabil...cu tine nu prea . Sa-ti traiasca, sa se faca o frumoasa si o desteapta!
Ia te uita, bravo Stela ca ai ajuns totusi un pic la cununie. Si lasa randunoiul sa se distreze un pic, merita ca ti-a luat papanasi (si poti profita si-l pui sa-ti mai ia)
Lyvy, fii grijulie in continuare!
Luni se nasc DOUA randunele, nu una! Iulia va fi fericita, poate mai ia vreo 100 g cu ocazia asta!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bitza, chiar mi-ai placut la faza asta!!! ok, sa o continuam operatiunea "arsuri": nu ai voie :prajeli, vinete seara!!!! (ma mir ca nu a urlat ficatul tau!), cafea sau orice cu cofeina, chestii acidulate,fructe si legume acide, zahar... ma rog chestii care cresc aciditatea si irita si mucoasa. maalox eu incerc sa nu depasesc 4-5 pe zi. in prospect scrie ca poti lua pana la 12 , numai ca...blocheaza absortia Ca si a Fe, asa ca pe termen lung, te poti alege cu probleme. eu il iau numai la nevoie. in rest o tin pe naturiste, ca astea nu fac rau, iar apa de argila, scarboasa cum e ea, are o gramada de minerale....
eu apelez la maalox in nocturne, cand nu-mi arde sa ma scol sa fac ceaiuri sau argile sau alte minuni...

fetele ziceau ca arsurile mai cedeaza si de la lapte, in cazul meu mai rau face (mai ales ca are acid lactic....), din experienta stiu ca mai cedeaza la migdale neprajite, dar am terminat stocul si mi-e sila de shopping...si mai ales nu uita ca mesele sa fie mici si dese si sa nu mai tarziu de 2 ore inainte de nani. daca poti sa bagi si o plimbarica dupa cina, e perfect!
aaaa si bea muuuuulta apa, ca sa diluezi acidul ala.

alexutza aproape 5 ani + si 32+ Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Naty,

eu zic ca te resimti un pic dupa episodul de ieri de la banca...dupa interactiunea cu asistentele nasoale care nu te-au lasat sa-ti dragalesti odorul...pic cu pic s-au adunat...da' zambeste ca maine va fi alta tura la spital si luni rezolvi si cu banca!

Io tre' sa-mi iau avant si elan ca sa mai calc o buleandra-doua-noua (buleandra=haina, tzoala)...ca sa termin cu bagajul Randunoiului meu, ca maine seara pleaca la Belgia, la Brusel...si mi se intoarce peste patru zile.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si eu am mai avut ceva arsuri, dar nu foarte puternice si in special noaptea. Le simteam prin somn, imi dadeam seama ca-s arsuri, dar nu ma chinuiau foarte tare.

Fetelor, am citit de controalele astea de final de sarcina..., si pe mine la ultima consultatie, luni, m-a durut tare controlul pe masa si doctora are mana foarte usoara ca doar m-a controlat luna de luna. Cred ca din cauza colului care se scurteaza...

Stela, CASA DE PIATRA sorei tale, sa fie fericiti impreuna. Bine ca ai reusit sa mergi putin la cununie, acum stai cumintica in pat la odihna.

Cory , drum bun randunoiului tau maine seara spre tari straine! Dar termina-i intai bagajul intr-adevar!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 2 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Ariel,

uite ce am eu aicishea pentru tine si Teo: Edvin Marton!
http://www.youtube.com/watch?v=HBvIg_w1_Rw&feature=related

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hmm..cam slaba ciripeala..Dar e weekend,ce sa-i faci?
Maryb,sa fie intr-un ceas bun!!!Ce bucurie!!!
un mami papatot care s-a enervat din cauza unei "prostovane"ce merita
Natystiu ca nu e voie inca ping-pong,dar va ziceam de niste giugiuleli..Sau si randunoiul tau o fi ca al meu,nu accepta giugiuleli ca cica-i fac mai rau,saracu.Si apropo,si la noi ultima incercare a fost prin octombrie..Ofof,mai mai..
Dar lasa ca mult a fost,putin a ramas si usor usor se vor indrepta lucrurile..Tot e ceva ca ai iesit in lume la restaur.
Wauu..urmeaza Maria!
Monica,felicitari pentru dulceata ta mica!Este o minunatie!Sa va traiasca!
Multzam,ariel,cory..cununia a fostx2,adica gata si cu nunta,chiar dc este in familie,fara alai si rochie cu trena..Ea nu se vroia decat binecuvantata si cu acte in regula..ca poate auzim de un bb curand!!inca o data o cory pt dedicatia super..
Si pe randunoi cu drag l-am lasat sa se distreze, ca zilele astea m-a uimit:e plecata socrela si randunoiul i-a luat locul-spalat vase,baie,pus masa,tava la pat cand nu ma simt in stare de stat in...(partea asta cu tava ii place cel mai mult,ca asa profita si ia si el tava lui in dormitor,ca inainte avea interzis).Mai ma supara el,ca atunci cand nu are chef de ceva sa-l tai si nu ar face,dar il pupa mama ca-i familist.
Sunt pe aici,pana voi adormi,ca m-a luat o toropeala!!

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

si o clau emotionata ca maine nu-i poimaine!

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Clauclau si Stelutz, v-am citit! Multzam!

Acu' io am prestat pe aici "balet'...asa ca ma retrag in glorie ( Mamipatot , te-am plagiat putin)! Ma duc la calcat bulendre!

Si ne mai vedem noi ori pe la noapti, ori pe maine!

P.S. Mamipapatot, eu i-o "trageam " verbal lu' tanti farmacista, fara jena, fara complexe: "Aloo, sa-ntalnit hotzul cu prostul??? Las-o jos, ca macane (recklama desantata)!"

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

multumesc mult si celorlalte fete care m-au felicitat, sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta si sa-mi tin si eu puiutul in brate de ziua mea.

eu acum m-am trezit si imi este cam rau, la fel mi-a fost si dimineata, dar bebe este important acum si poate sa-mi fie cat de rau ca mami suporta pentru el.

pupici multi pentru toate fetele.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...pai, Stela, giugiuleli da!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput