Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maryb, nu stiu de ce, dar n-aveam nici o indoiala...asa am simtit...SI DE DATA ASTA VA FI BINE, PANA LA CAPAT!!!
Fara teama, cu credinta in Dumnezeu care ti-a daruit minunea, purcede din nou intr-o odisee plina de bucurii, sperante si chiar si dulci temeri. O SA FIE BINE!!!
Te imbratisez cu drag. Mi-ai luminat ziua!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Ei ce sa vezi...zic hai sa mai arunc si eu un ochisor pe crengutza, si cand colo, Maryb vine cu vesti bune...felicitari mamico si asa cum spunea si Natynic, mergi inainte cu grija mare si credinta in Doamne Domane! Ma bucur ca s-a intamplat acum (stii tu ce-ti spusesem eu pe pm)...inca o data, sanatate multa si un bebelus frumos si sanatos!

Doar 8 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

mami_papatot +32 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Intre timp mi-am mai comandat si pernutza pentru alaptat, saltelutza din fibra de cocos si carusel muzical (evident cu albinutze )...gata, acus chiar ca fug!

Doar 8 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

mami_papatot +32 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cirip, dragutele mele randunici!

Olgutz, , vorba ta, cine stie apoi cand mai apucam!

Si eu pe ultima suta, am facut dimineata ultimele cumparaturi, Paul mai are putin de lucru la dormitor, dar pana diseara o sa fie totul gata. Si trebuie neaparat sa-mi incropesc si eu un bagajel pentru spital. Mi-am luat chiloti din aia imensi, vai ce haiosi sunt!!!!! Dar stiu ca mi-au folosit si data trecuta sa-i trag peste operatie, nu ne lasau la spital cu tanga! . Ma rog, acum nu o sa am nevoie, dar o sa-i folosesc acasa la intoarcere.

Underqueen, sa ne tii la curent cu ce se mai intampla! Cred ca e dop, dar sti cum e, nu e obligatoriu sa nasti imediat, poate sa mai dureze cateva zile sau nu...Suntem alaturi de tine, totul o sa fie bine cu bebe si cu tine.

Mami, cred si eu ca te-ai enervat pe tipa de la farmacie. Asa nu-mi place nici mie sa mi se bage ceva pe gat!!!!!

Maryb, felicitari!!!!! Acum totul o sa fie bine, imi dau seama cat de fericita trebuie sa fii acum. Imi aduc aminte si eu de testul meu pozitiv de sarcina, in toaleta la servici!!!! Dar eram cea mai fericita!!!!

Cand m-am trezit de dimineata,mi-am zis : eh, numai maine nu-i poimaine!!!! Mai amm asa de putin, dar parca simt ca mai am ceva de facut, dar nu stiu ce! Oare mi-a scapat ceva?? Am revizuit listele de cumparaturi, m-am uitat inca o data la tot ce am luat de-a lungul lunilor de sarcina, pare ca e totul complet si totusi am un sentiment ca ceva lipseste!!!!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 2 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am sunat doctora a zis sa iau un no-spa si sa stau in pat cumintica deocamdata...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 39+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

POZE

AMR 1 saptamana??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau...lipseste REBECCA!!!
Dar vine ea la mami, vinee...

Aoleu, luni iar fac febra musculara de la galerie pt tine si Olgutz si parca vad ca mai apare cineva, nu stiu, cred ca ne asteapta in curand vreo 3-4 nasteri!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Naty, , probabil ca ai dreptate. Este totul pregatit pentru venirea ei si atatea persoane o asteapta, dar ea inca mai sta in cuibusor 2 zile!!!!!
PROBABIL CA EA LIPSESTE!

Ti-am zis ca abia astept sa o vad pe Iulia in rochita cea frumoasa?!

Underqueen, stai linistita si fa ce zice doctora!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 2 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Maryb, eram precisaaaaaa ! Sa fie intr-un ceas bun si Doamne-Ajuta!!!! Sarcina luuuunga si fara de probleme, si bebe sanatos!!! Suntem alaturi de tine si abia asteptam sa te sfatuim in ale mamicelii !!! Multa sanatate, draga mea!

Naty, da, trebuie schimbat si permisul, ca ti-ai schimbat numele...am intrebat ce faceam in cazul in care imi pastram adresa ( cum e cazul tau, si a zis nenea agentul ca trebuie schimbat oricum. Si ma mai si certa ca de ce nu am pastrat o copie dupa buletinul vechi ( pentru ca atata timp cat buletinul meu era la schimbat, am circulat fara buletin, numai cu permisul...) ca sunt pasibila de amenda. Acum cred ca cu un zambet frumos, se poate rezolva orice si cu nenea politzistii . Iar caruciorul sa stii ca eu il stiu bine, si mi se pare extrem de bun!!! Si Delphin spunea ca nu trebuie sa luam avioane, are tot ce iti doresti tu de la el.

Mami, nu eu eram solicitanta pozelor, dar ma inscriu la rand, sa stii!!! Le vreau!!!

Claule, eu in continuare, da?

Hai ca mai vroiam sa mai scriu, dar nu s-a incheiat operatiunea curatzenia ( va spun un secret, shhhh, azi ii montam patutzul Kaprei ) .

Luny, Underqueen, Pidana, Pucca, care mai sunteti pe crenguta acum, si restul care stati cuminti la domitzil, va pupa Olga!

Olga 38+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, va multumesc frumos pentru urari....inca nu-mi vine sa cred...cu siguranta o sa mai trec pe la voi si o sa va spun cum imi merge.

mami_papatot si eu ma bucur enorm ca am ramas insarcinata luna asta....mai ales ca o sa iasa scorpion ca mine...aaa....si ca sa nu mai zis ca DPN-ul meu ar fi pe 2 nov chiar de ziua mea...nu-mi fac probleme, stiu ca Dumnezeu daca mi-a dat din nou aceasta minune acum va fi bine....am toate increderea in Bunul Dumnezeu.

va pup si va imbratisez pe toate, va doresc sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi pentru cele care mai au de asteptat si nasteri usoare celor care se pregatesc sa nasca....clauclau, cred ca tu urmezi, asa ca iti doresc o nastere super, o bebelusa Rebecca sanatoasa si refacere rapida.

va pup dulce dulce pe toate si va imbratisez cu drag.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

Mergi la inceput

Olgutz, si eu in continuare! O sa ne tot cinstim azi!

Si noi tocmai am montat patutul, dar mai avem de pus baldachinul si masa de infasat!
Insa acum o sa luam o pauza sa papam, ne facem rapid mamaliguta cu branza si smantana..., lejer asa, ca mai avem apoi o gramada de treaba! Asa e pe ultima suta de metri, nu? Mereu mai gasesti ceva de facut...
Asa ca , !

Maryb, merci iubita, si tu sa ai o sarcina usoara, usoara, sa te bucuri din plin de cele 9 luni miraculoase in care se dezvolta bebe la tine in burtik , iar intalnirea dintre voi sa fie una frumoasa, frumoasa!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 2 ZILE!!!!!

Mergi la inceput