Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza! S-a terminat cu vremea urataaaa!! Si sunt in concediu !!

Haideti pe unde sunteti?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata
alinushcaconcediu placut
La intrebarea mea de ieri nu stie chiar nimeni sa-mi raspunda

+10+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

alinushca, concediu placut!
maria2004, eu la cei 2 copii n-am facut asa ceva ca nu mi s-a cerut (nici nu auzisem de-asa ceva pana acum 1 an),deci nu prea pot sa te ajut...dar de auzit am auzit (citit) si eu ca se fac imediat dupa o ecografie.Uite un citat de la Boo:
"Triplu Test = recoltarea sangelui trebuie efectuata obligatoriu intre sapt 15-17, iar ecografia trebuie efectuata intre sapt 11 - 13+6 zile
Dublu Test = recoltarea sangelui trebuie efectuata obligatoriu intre sapt 11 - 13+6 zile, iar ecografia trebuie efectuata intre sapt 11 - 13+6 zile"

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

buna dimineata fetelor , ma bucur ca v-ati distrat ieri. Eu ieri am avut trei sarbatoriti in familie si am mancat la dulciuri.....
Alinush ma bucur ca te simti mai bine , s-o ti asa in continuare.
Sa auzim numai de bine fetelor

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Bine v-am gasit.
Eu am: UM 15.01.2008; azi dimineata am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv. Dupa ce scap de la scarbici o sa ma duc la doctor.
Dar, pana una-alta... sambata trebuie sa zbor pana-n egipt, cu sotul, in concediu la familia lui si ma tem sa nu imi pun in pericol sarcina. Stie cineva, se poate calatori cu avionul acum?

Va roooog, spuneti-mi si mie ce sa fac! Am mai pierdut o sarcina acum 6 luni, din cauza efortului fizic, nu vreau sa mi se intample iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Alinushca, nu-ti face probleme cu sanii au evolutie diferita. Pe mine au incetat sa ma mai doara in sapt. 9 insa acum de vreo doua zile ma dor din nou putin desi n-am schimbat sutiene sau altceva. Deci, nu-ti face griji inutile, grijile ii fac mai mult rau lui bebe si oricum cu grijile nu schimbi nimic. Ai rabdare pana la urmatorul consult! O sa fie bine. Concediu placut!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
13+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

quote:
Originally posted by _giulianna_

De azi dimineata ma chinuie o durere de masea
Cand ma lasa...cand ma ia....ce sa fac? Ce sa iau ca ma exaspereaza!

12+
Mamica de septembrie 2008

mergi la stomatolog si zici ca esti insarcinata si iti pune o subsanta care nu dauneaza lu bb. stiu eu ca am vb cu dr stomato a mea si a zis ca daca ma mai supara ceva sa vin ca are ce sa-mi puna. bine ca mi-am pus dantura la punct cat de cat, ca altfel muream de durere. sanatate multa si sa treaca maseluta...

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

neata gagici cu burtici,

Mi-a trebuit 1 ora ca sa citesc ce ati mai facut de vineri dupaamiaza pana acum, dar am izbutit!!!

Ma bucur ca toate am avut un week-end minunat si calduros!
Teomaria ca de obicei tu ai grija de noi...

Am citit ata de multe pagini incat nu mai stiu niic din intrebarile pe care le-ati mai pus...asa ca nu prea pot fi de folos nimanui...

Pentru dureri de measele (desi cred ca e tarziu raspunsul) stiu ca se poate lua paracetamol si chiar 1 algocalmin. Oricum sper sa fi trecut si sa nu mai ai nevoie...

Legat de test si eco, nu mai stiu cum a fost in prima sarcine, adica mai stiu ca am facut doar triplu test, nu si dublu test si dry test, si la-m facut a doua zi dupa ecografia morfologica... Nu cred ca te ajuta informatia asta, dar e tot ce-mi aduc aminte. Acum eu ma duc abia vineri la dr si imi va spune ce si cum tre sa fac peste 2 saptamani.....

la toate burticile

8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna ziua burtici...cate un la fiecare si cate o .
eu ieri spre marea mea rusine am dormit langa sot de mama mama. ma gandeam ca nu o sa mai pot dormi noaptea, da de unde. am dormit dusa.
giulia nu sunt 100% convinsa ca e voie dar mama mea lua alcocamin fiole pt durerile de masea cand era insarcinata cu mine. dar cel mai bine mergi la dr ca e mai indicat. sa mai treaca din durere.
de ieri am obsercat ca ma doare am tare burtica. am asa niste crampe si nu pot sa-mi explic de ce. nu as vrea sa intru in panica, dar nici linistita nu prea pot sta.

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Delphinas, no spa ia luat? Dac nu ai luat inca, ia unul si vezi daca are vre-un efect...

Sper sa te lase repejor. S-ar putea sa fie dureri din alea de la intinderea muschilor, cresterea uterului....

8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput