Mamici de iulie august 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MADINA d-ne fereste daca tu ai vreun dubiu de asta, tre' sa faci ceva...cat despre filmat iaca nu stiu daca e valabila legea si pentru daca filmezi in casa. Nu vroiam sa-ti zic sa nu o pui.

Eu ma plictisesc.....sunt singura si nici nu stiu ce sa mai fac....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai ca mai ai putin si iti trece toata plictiseala

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada, ma uitai si eu peste carucioare.Mi-au placut amandoua, pana cum nu am mai vazut modelul asta...I-am aratat si lui Vil sa stie ce-l asteapta peste doi ani...Hmmm...Mai tare si mai tare mi-a placut ala de la Garco da-i cam greutz si cel de la Jane am vazut ca poti si sa-l pliezi si e si mai usurel.Da poti sa-l folosesti si pentru 1 bb si cand vine al doilea sa completezi?Adica partea din fatza e detasabila?
Ralu, am pus pe lista si standul de muzica...Cand apuci, daca ai timp, cred ca e interesant sa postezi si alte opinii despre muzica si ce ar fii bine sa-i punem la bb sa asculte.Eu azi mi-am pus castile pe burtica si i-am dat Ceaikovski si muzica ortodoxa (e un calugar de la Muntele Athos, Marian Moise, care canta exceptional), selectiuni...Maine cum spui tu, Vivaldi.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (17+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor eu nu mai pot de DURERE DE MIJLOC.Simt ca mor de durere,ma apuca seara o durere de nu stiu ce sa mai fac.Am citit ca din cauza ca se intinde uterul dar ma gandesc ca e mult prea devreme pt asemenea dureri.Ce imi recomandati sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

azi am facut shopping...am fost o cheltuitoare!!!mi-am luat hainutza(am pus poza cu hainutza) o rochitza ,o bluzita,o pereche de pantaloni si o pereche de ochelari de soare(pe ashtia am dat cei mai multzi bani,nu shtiu ce m-a apucat..asha mi-a venit mie pofta sa-mi fac o fitza!)
am si eu o problema: cand vb de bagajul de spital?shtiu ca tre sa fie gata pana implinim 7luni..mai avem pana atunci dar n-ar fi cazul sa ne dam cu parerea...mai avem si noi timp sa cumparam una alta,sa ne orientam..cine shtie ce se intampla,macar sa luam bagajul si sa fugim pe usha
asta e doar o parere de-a mea

Ana-Maria23+
am oMARIA!!!AMR 17sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

burtica de www.flickr.com/photos/12649238@N02/" target="_blank">23 saptamani
v-ati uitat vreodata aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=558

Ana-Maria23+
am oMARIA!!!AMR 17sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Narcisule Ce frumos, ii pui muzica Ayshei Stiti, eu ma simt un pic vinovata, mi se pare ca nu bag in seama gargaritza indeajuns de mult. Adica ca nu vorbesc mai mult cu ea, nu i-am pus inca muzica, i-am citit "Cartea cu Apolodor" a lui Gellu Naum si niste poezii tare simpatice de Grete Tartler, mai mangai burtica, asa, de vreo 2, 3 ori pe zi... Oare ar trebui sa fac mai mult?

Voi cum interactionati cu bebe?

Tecky, te doare spatele in orice pozitie? Adica nu gasesti nicio pozitie care sa-ti aline un pic discomfortul?

Ana Maria chiar acum 5 minute imi faceam planuri sa merg sa ma uit prin oras de un geamantan din-ala pe roti cu maner, am doua, dar unul e destul de mic si foarte "pretentios", adica de super-firma si fitze, primit, mi-e ca-mi pleaca cineva cu pampersii iar cel de-al doilea este prea mare. Dupa cum vezi, eu incep cu inceputul, adica cu gentoiul

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Wow! Ana-Maria ce burtan misto . Bai, io nu ma mai joc, voi ma complexati, io n-am niciun fel de burta, inca imi vin toate hainele, toti pantalonii de dinainte de sarcina, nu mi s-au colorat mameloanele, nu am nicio linie neagra pe burtan, daca n-ar misca garga in draci nici nu m-as prinde ca-s .

Foarte frumoasa hainutza, Ana, s-o porti cu placere!

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Boti cred ca de la oboseala acumulata pe parcursul zilei pt ca ma doare doar seara,ma doare,ma lasa,iar ma doare ...si tot asa.Am fost ieri la doctor si am uitat sa o intreb pe dr mea ce-mi recomanda pt durerile de mijloc.
Anaxena foarte buna ideea cu bagajul pt spital.Eu stiu ca tb sa contina cel putin 2 body-uri,servetele umede,pampersi,manusi pt bebe,absorbante pt mami,camasa de noapte,vata,ulei de corp,un strugurel pt buze necesar in timpul travaliului si daca am uitat ceva sper sa ma completeze fetele.Foarte frumoasa hainuta galbena care ti-ai cumparat-o.Esti o mamica foarte moderna.

Mergi la inceput

Tecky, te-am intrebat pentru ca si pe mine ma mai doare spatele, dar, foarte ciudat, undeva intre omoplati; si asta de prin sapt 5 de sarcina. Imi trece doar cand ma pun intr-o pozitie pe-o dunga si-mi arunc picioarele pe perna de gravi. Nu stiu cum sa explic, iau cumva perna printre picioare, dar si cu bratele o inconjor. Trece in 2 minute, garantat (la mine). Poate incerci si schimbi pozitia in care stai, nu-ti trebuie musai perna de gravi, si o perna mare, normala, inghesuita in dreptul burticii may do the trick.

Mergi la inceput