Mamici de iulie august 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sisisailberg spune:

Maine aflu raspunsul la triplu test putin emotionata dar simt ca totul va fi ok!!Va anunt maine!!
In rest sunt cam noua aici vad ca voi va stiti intre voi , e misto aici pe forum ca siti ca timpul trece mai repede!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Fetele va astept la capitolul nr 38 al odiseei noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anna ma bucur ca te-ai relaxat! Hai ca mai e putin pana pe 7 si o revezi pe Maria!

Bujolinu Doamne-Ajuta sa se rareasca toate! Sa ai grija de baiat acolo!

Ralu e foarte normal sa fie asa: sa ai ditai zambetul pe fatza, atunci cand misca minunica! Te inteleg! Si ma bucur pt tine!

Sisi o sa ne cunosti si tu pe toate! Scrie-ne mai des despre tine, despre voi, despre orice! O sa fie bine cu TT-ul, o sa vezi!

Sursula imi pare rau ca greturile tot iti dau tarcoale! Tinem pumnii sa treaca repede!

Am vazut ca suntem cateva fete care ne-am scris numerele in contacts, in mailul de yahoo. Va asteptam si pe celelalte...in caz ca dispareti si voi ca altii, sa stim ca sunteti bine!

Porcusoara asta de fii-mea se tot intoarce sub buricul meu, de am impresia ca uterul meu e intins ca elasticul de la chilotii xxl. Si imi mai baga si cate un shutuletz cand nu stau dreapta..dresaj face cu mine, de mica!

Mona ai ajuns acasa?

SUN22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

scuze, nu stiu daca aceasta este metoda potrivita, dar nu stiu incotro sa ma indrept. am citit un mesaj recent pe tema CMV si indraznesc sa intreb si eu...
sunt insarcinata in 13-14 sapt. am facut analizele din complexul torch. nu prea reusesc sa inteleg analizele si pana marti cand am programare la doctor...cred ca nu reusesc sa ma stapanesc.
ideea e urmatoarea...
anticorpi citomegalovirus IGG pozitiv- dar de ce la valorile de referinta este trecut negativ?
anticorpi citomegalovirus IGM 0.09 iar la valori de referinta e trecut <0.70 negativ.

Cum sa interpretez aceste analize?
multumesc mult pentru rabdare.
ruxandra

ruxandra

Mergi la inceput