Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Aici am pus niste poze noi.
http://family.webshots.com/photo/2898942520061996643irgiYh

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Alina ai niste copii superbi.Si tu de asemenea esti tare frumoasa.

Dragelor m-am speriat.Am lasat fata pe covor la caruselul ei...si cam la 1 m distanta am un acvariu cu pesti,jos pe parchet.Ei cat citeam eu pe aici,ma duc sa arunc un ochi sa vad ce face.Nu va spun ca era langa acvariu,se uita fericita la pesti.Intrebarea mea este:cum a ajuns nene acolo?Hai ca pe parchet sa zic ca mai aluneca...insa de pe covor pe parchet??Enigma totala...trebuie sa fiu cu cohii pe ea.Si sa incep sa ridic din obiecte pe sus.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

alina - foarte frumosi sunt amandoi...si ce seamana!multa sanatate oliviei.
sabina y - pai ai fata mare deja...in curand o ia la sanatoasa!
mad - pupici lui robert si la cat mai putine treziri nocturne.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Sunt un pachet de nervi din pricina parului. Macar aseara era coafat si arata cat de cat ok, acum nu se mai vede mama ei de tunsoare, am un smoc portocaliu si lipit de cap. Daca nu as avea alt program azi si nu as fi contra cronometru, va asigur ca m-as vopsi din nou. Imi vine sa urlu, nu e nici blond nici saten, e o ameteala de culoare. Sigur ca schimbarea e semnificativa, problema este ca nu e ceea ce voiam. M-am dus pentru una si am plecat cu o porcarie. Azi mi-e groaza, ma duc sa ma coafez, poate arat ca naiba. Nici nu stiu ce se poate face pe tunsoarea asta, culoarea e nashpa rau, nepotrivita cu toalele. Nu va mai spun sa va transmit nervii mei. Poze am vrut sa pun insa nu are cine sa mi le faca. In oglinda au iesit cu blitz si Alex le-a facut nasol rau.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

rox - of, pai daca nu-ti place, du-te la coafor si vezi ce poti face. sa-ti treaca nervii!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Myral, si Andrei mai papa bibe cu degetul in gura si ii tot pica laptic. Nu stiu ce sa zic de mancare, cam asa era fie-mea. De fapt nu a fost la inceput, am diversificat-o la 4 luni si pe la 7 luni au inceput problemele. Cele serioase, gurita sigilata, ca mofturi au fost ele mereu.

Piciulika, ai o frumusetete de ursulet...sau mai bine zic iepuras?

Alinkav, imi pare tare tare rau sa aud asa ceva, pe de alta parte este f bine ca ati descoperit din timp problema si ati inceput recuperarea. Doamne ajuta sa nu mai recidiveze si sa fie totul bine de acum. Vazut poze, sunteti minunati. Copiii sunt frumosi foc, pup ochii lor superbi. Si ce semanati toti 3.

Ma duc la treburi, azi nu mai apar pe aici. Pupici. Weekend placut.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Roxana uite un sa treaca supararea.

La multi ani!!!!!!!! sarbatoritilor de azi

gata am un bb marait

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani Eduard Alexandru!
La multi ani Alesia!
La multi ani Stefan Mihai!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi

Alina multa sanatate Oliviei , am vazut si pozele, sunteti niste frumosi

La multi ani! sarbatoritilor de azi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna si de la noi,

revenim cu forte noi...azi ma simt ceva mai bine, dar sunt singura...al meu sot e pe coclauri...de fapt cu niste clienti....doar cine va trebuie sa aduca bani acasa.

Sabina am scapat fara algocalmin...de fapt desteapta mare sunt eu...am o frumoasa nevralgie de trigemeni, si cu toata ca ma durea putin capul ,m-am gandit eu sa ma spal pe cap, iar apoi dupa vreo ora am iesit cu bebe in parc....asa ca eu sunt vinovata 100%.
Si eu personal ma crizez la caini si reactionez la fel...m-au inconjurat odata intr-o seara si de atunci ma sperii numai cand vad vreunul ca se aproprie de mine. Am iseit aseara afara de la 17 pana la 19 si a fost super ok. Chiar Mario maraia ca ii era cald.

Gabriela77

Cecilia eu personal as lasa-o sa isi puna singura de mancare...cum adica sa plece nemancata.....da la ea acasa ii pune cineva sa pape?

Piciulika felicitari pentru iepuras

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput