*Gravidute&Mamici de IASI*(28)
Raspunsuri - Pagina 20
mihamora spune:
Celia - dar el face tot timpul asa, adoarme dupa 12 de fiecare data, dar saptamana asta a reusit sa adoarma mai devreme si am sperat ca se v-a intampla si azi. El se mai foieste vre-o ora la spatele meu si adoarme singur intr-un final,nu reuseste sa tina pasul 
Raluca - se prea poate sa simta baiatul ca i se pregateste ceva...
Nu am fost chiar asa de ocupata, am pierdut vremea... m-am uitat putin la filmul de pe pro tv.. l-am mai vazut.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
or fi si bebeii influentati de eclipsa de luna de miercuri/joi...
sau de luna plina de azi-noapte...
sau, pur si simplu, o fi astenia de primavara...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
eu am tras putin cu ochiul pe OTV
, am spalat si niste rufe, am vazut si 2 episoade din Grey's Anatomy, pe calculator...
Foto Ralu
mihamora spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
or fi si bebeii influentati de eclipsa de luna de miercuri/joi...
sau de luna plina de azi-noapte...
sau, pur si simplu, o fi astenia de primavara...
Foto Ralu
Da, da, cred ca e de la luna...
POZE

mihamora spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
eu am tras putin cu ochiul pe OTV, am spalat si niste rufe, am vazut si 2 episoade din Grey's Anatomy, pe calculator...
Foto Ralu
Ohoho, cate activitati...
POZE

Celia spune:
Ralu, ce harnicuta esti...destule activitati...dar cea mai importanta e forumitul...
Michelle , eu nu ma pot gandi la Andreea la adormit singura... smotoceste bine titile pina adoarme...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mihamora spune:
quote:
Originally posted by Celia
Ralu, ce harnicuta esti...destule activitati...dar cea mai importanta e forumitul...
Michelle , eu nu ma pot gandi la Andreea la adormit singura... smotoceste bine titile pina adoarme...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Nici la mine nu se punea problema sa adoarma singur, doar la san, dar de cand cu noptile fierbinti pe forum, copilul saracu a adormit singur, ca ma'sa era prea ocupata

POZE

Celia spune:
Eu merg la nani...asa ca va spun noapte buna , somn usor si o zi frumoasa.
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
da, intr-adevar, multe activitati am mai avut...
de forum si uitasem ca am trecut pe aici... sa adaug pe lista...
acum am spalat si vasele, am pus niste albituri la apa pentru maine, am intins rufele spalate si gata...
Maine chiar ca sunt aproape libera de tot...
Michelle, poate te-or cauta aia de la Protectia Copilului, ca il neglijezi pe Domi 

Foto Ralu