Parinti de copii cu SD (10)
Raspunsuri - Pagina 19
paula2003 spune:
Eu imi fac datoria de Roman dar statul nu-mi ofera nici macar posibilitatea sa-mi integrez copilul in societate.
Nu, merge la o gradinita de masa dar privata. Spram ca criza sa nu lovesca prea rau si sa ne permitem sa o mai tinem inca un an. Nu este de scoala, mi-as bate joc de ea sa o dau acum la scoala. Nu-i pregatita. Noi ne dorim sa fie la una de masa, acum depinde si de peripetiile cu scoala de stat, ca una privata nu ne permitem.
dariana2010 spune:
Ai perfeta dreptate.In Romania daca esti altfel decat ceilalti ,nu esti acceptat.Nu te-ai gandit la scoala Waldorf?
Eu ma gandesc f serios la o gradi Waldorf.Din fericire avem in apropiere.
paula2003 spune:
Poate te mai gandesti, nu este ceea ce pare si nici solutia perfecta. Eu am incercat si ma bucur ca am vazut la timp tot!
dariana2010 spune:
Ce nemultumire ai avut in legatura cu ei?
Spune-mi si mie sa stiu la ce sa ma astept.
pa
katteryna spune:
Buna fetelor!
Am gasit o Petitie pentru sustinerea Centrului de Zi si Ambulatoriu pentru Copii cu Dizabilitati Severe "Perseverenta" din Targu Mures.Poate doriti sa participati si voi cu o semnatura. http://www.petitieonline.ro/petitie-p57216047.html
RAISA MARIA
dariana2010 spune:
Paula ,o mare rugaminte :daca mai ai pe acasa jucarii educative ,care le-ai folosit la Paula ,ma intereseaza f mult.Am inceput cu Razvi Psihopedagogia si stimularea limbajului si avem nevoie de multe jucarii educative.Scuze pt indrazneala!
nature spune:
Dariana 2010, iarta-ma ca raspund cu atat de multa intarziere, clinica la care am facut o data amnio- si o data cordocenteza se numeste FETOMED, se afla in Viena.( wwww.fetomed.at), iar dr de care am fost fff multumita se numeste Elisabeth Krampl, o adevarata profesionista, f. sigura pe ce are de facut, extrem de deschisa si de comunicativa.
O amniocenteza, care cuprinde procedura propriu- zisa, o ecografie si consult genetic+ prelucrarea probelor, a costat aprox.1400 EUR ( la care se mai adauga, bineinteles, cheltuielile de transport+cazare). Nu e usor sau putin, dar merita din plin.In tara m-au adormit ca sa imi faca o amniocenteza!!!!Nu au fost in stare sa faca o procedura care in Viena a fost facuta fara NICI o anestezie, nici macar locala, si care in mod normal dureaza max. 1 minut!
avramalina spune:
buna ma numesc Alina si am si eu o fetita cu sd dawn se numeste Andra,are 3,6 ani,vrem sa ne facem prieteni noi! daca esti deacord,dami un me pe 83