Parinti de copii cu SD (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu imi fac datoria de Roman dar statul nu-mi ofera nici macar posibilitatea sa-mi integrez copilul in societate.
Nu, merge la o gradinita de masa dar privata. Spram ca criza sa nu lovesca prea rau si sa ne permitem sa o mai tinem inca un an. Nu este de scoala, mi-as bate joc de ea sa o dau acum la scoala. Nu-i pregatita. Noi ne dorim sa fie la una de masa, acum depinde si de peripetiile cu scoala de stat, ca una privata nu ne permitem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana2010 spune:

Ai perfeta dreptate.In Romania daca esti altfel decat ceilalti ,nu esti acceptat.Nu te-ai gandit la scoala Waldorf?
Eu ma gandesc f serios la o gradi Waldorf.Din fericire avem in apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Poate te mai gandesti, nu este ceea ce pare si nici solutia perfecta. Eu am incercat si ma bucur ca am vazut la timp tot!

Mergi la inceput

Ce nemultumire ai avut in legatura cu ei?
Spune-mi si mie sa stiu la ce sa ma astept.
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna fetelor!
Am gasit o Petitie pentru sustinerea Centrului de Zi si Ambulatoriu pentru Copii cu Dizabilitati Severe "Perseverenta" din Targu Mures.Poate doriti sa participati si voi cu o semnatura. http://www.petitieonline.ro/petitie-p57216047.html

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Paula ,o mare rugaminte :daca mai ai pe acasa jucarii educative ,care le-ai folosit la Paula ,ma intereseaza f mult.Am inceput cu Razvi Psihopedagogia si stimularea limbajului si avem nevoie de multe jucarii educative.Scuze pt indrazneala!

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Nu mai scrieti nimic?
Paula ce faceti?
Ce fac copiii?

Mergi la inceput

Nu mai scrie nimeni pe aici?
PAUZA TOTALA?
Ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Dariana 2010, iarta-ma ca raspund cu atat de multa intarziere, clinica la care am facut o data amnio- si o data cordocenteza se numeste FETOMED, se afla in Viena.( wwww.fetomed.at), iar dr de care am fost fff multumita se numeste Elisabeth Krampl, o adevarata profesionista, f. sigura pe ce are de facut, extrem de deschisa si de comunicativa.

O amniocenteza, care cuprinde procedura propriu- zisa, o ecografie si consult genetic+ prelucrarea probelor, a costat aprox.1400 EUR ( la care se mai adauga, bineinteles, cheltuielile de transport+cazare). Nu e usor sau putin, dar merita din plin.In tara m-au adormit ca sa imi faca o amniocenteza!!!!Nu au fost in stare sa faca o procedura care in Viena a fost facuta fara NICI o anestezie, nici macar locala, si care in mod normal dureaza max. 1 minut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avramalina spune:

buna ma numesc Alina si am si eu o fetita cu sd dawn se numeste Andra,are 3,6 ani,vrem sa ne facem prieteni noi! daca esti deacord,dami un me pe 83

Mergi la inceput