Parinti de copii cu SD (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Paula... felicitari pt copiii tai...

Mihai prinde f repede, dar e f incapatzanat... si nu vorbeste... sau ma rog... vorbeste dar cum vrea el... (atat e de incapatzanat... sau lenes din acest pct de vedere). Isi pune "eticheta" lui pe anumite cuvinte.. si gata... asa ramane... chiar daca poate sa zica si corect... Iti trebuie dictionar sa stii ce spune...
De ex: mama zice perfect... dar nu referitor la mine: eu am fost MAMA pana la 1 an jumate, MAMI inca vreun an... apoi BAI si asa am ramas...
Am fost la fina la ziua ei si are o cateusa LIMA... i-a zis concentrandu-se de cateva ori "Lima" apoi a stat putin pe ganduri si i-a zis "mama" ... L-a auzit taica-su si ii zice "mama?" la care el spre catelusa: "mama" si taica-su spre mine " uite-o pe mama" la care Mihai uitandu-se la mine "BAI" ...
Copiii sunt "ghicu" asa i-a venit cand i s-a zis sa zica "copii"... a stat pe ganduri incercand sa zica copii si a zis clar si repede "ghicu" si asa a ramas... nu vrea sa zica altfel... AM mai reusit sa il pacalim sa zica "fata" si "atu" (baiatu) ... Si tot asa... exista poveste pt fiecare cuvant... desi alfabetul il zice...
E de o incapatzanare rara...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Bucatarelile mele
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Asa sunt toti. Si noi avem probleme cu incapatanarea dar mergem pe santaj cu ce-i place si cedeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Nici macar cu santajul nu merge la noi... se vede ca din contra... daca apelezi la asa ceva... n-ai nici o sansa. Are incapatanarea lui taica-su...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Bucatarelile mele
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ferrer spune:

Am citit de curand despre uleiul din ficat de cod produs de o firma suedeza, Lysi. Ajuta in dezvoltarea gandirii si a oaselor. Foloseste cineva acest produs pentru copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

E vorba de Omega 3.
Ajuta, e supliment alimentar.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

La ce este bun omega 3?
Da-mi mai multe detalii, experienta, beneficii. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Gasiti aici mai multe informatii despre uleiul de peste Lysi, fabricat in Islanda.
http://naturashop.ro/blog/omega-3-ulei-pur-de-peste-lichid/

Aici cu mic cu mare, adulti si copii, iau ulei de peste zilnic.
La gradinita le da cate o lingurita/zi , ma refer la Andrei al meu in varsta de 2 ani si un pic, iar la circa de cand avea el 1 an mi-a zis sa-i dau.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Buna,
Vad ca nu prea mai trece nimeni pe aici.

Vali ce faci? Ce face printul?

FELIS tu ce mai faci? Mihai?

Cristina ce-ti face fetita?, Tu?

Crisa-77 ce faci? Ce-ti fac copii?

Ardeleanu tu ce faci? Copii?

Nature ce faci?

Mergi la inceput

Suparate, ocupate trebuie sa mai fiti de nu raspundeti ncii macar una. In ultima vreme eu si cu Felis ce am mai raspuns.
Vali mi-a raspuns pe privat. Te pup dulce si fii tare.

Mergi la inceput

La multi ani!
Azi este ziua internatinala a persoanelor cu "Sindrom Down". Am vazut multe evenimente programete pentru azi.

Va pupic,

Mergi la inceput