Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(105)
Raspunsuri - Pagina 20
sovietica spune:
Ieeee a aparut Marina 
Maiiii asa nastere vrem si noiiiii!! Vaiii di mini ce simplu pare!! Sa traiti, sa infloriti, sa cresteti voinici si sanatosi!
Naty... Avand in vedere ca si eu stau in sect 5...![]()
![]()
pot sa te rog, cand ai timp, sa imi zici si mie pasii pe care sa ii fac pt inregistrarea copilului, program, etc... Poate mai sunt si alte fete la care sa foloseasca.

Vedea-o-as pe Iulia suficient de mare sa ii vina rochitza si gangurind imbracata cu ea!
sovi
31+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
mstela spune:
Marina,da ce noroc pe tine cu asa nastere!!Felicitari!
Traiasca grabitul Mihnea!!
o ramo grijulie.
Mama mia,Naty,ce rochitza de domnisorik ai luat tu pt printesa!!Te topesti!

Eu am facut o comanda la Bebelusultau, in care am bagat si voucherul de 30lei si astept marti sa vine produsele!

.
Mama,da ce-a mai fost si cu voucher-ul asta!
Dc stiam ma lipseam de 30lei,dar asa imi bagam un picior in jocul lor si ma suparam din lipsa de incredere.![]()
In primul rand nu au raspuns deloc la telefon,apoi am procedat ca luny si am comandat tot pe net(inclusiv pt voucher),apoi ma suna si-mi spun sa dau mail la elevit ca nu e activat voucherul,am dat mail si am primit raspuns oha,si azi mi-a venit asa sa sun iar la ei sa vad care-i treaba cu produsele mele si mi-au zis ca dc vreau si pt voucher sa mai schimb o data pct ca ala nu s-a activat,iar mi-a bagat cuiul si uite asa m-am dus iar la schimbat pct pt voucher si am incercat iar la tel si hop,minune,am prins iar o linie si gata:am o comanda a mea +voucherul care s-a activat intr-un sfarsit.
Si uite asa.,m-ai bine lasam incolo de voucher.
Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
clauclau spune:
Marina, felicitari pentru nasterea frumoasa si usoara pe care ai avut-o! 

Dar niste pozici cu bebe????
Naty, felicitari pentru achizitiile facute pentru Iulia. In rochita o sa fie o adevarata printesica, e tare draguta. Sa se bucure bebelina de tot ce i-a luat mamica ei! 

POZE
CLAU
38 + cu
Rebecca
AMR 3 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mstela spune:
Felicitari,Natycu pt indrazneala!Da chiar ai inceput in forta cumparaturile..
n-ai mai luat batista bebelui,ai luat pompita?
Stela
31+
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
luny spune:
stela
ai reusit intr-un final cu voucherul!! tare de tot ai fost!!
Clau, ce faci, cum te simti?![]()
eu am luat pompita de muci de la NUK..
LUNY
,
in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Marina, ce nastere super!!! Cine nu si-ar dori asa ceva?? Sa fiti sanatosi si fericiti!
Nicoleta
32+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
bubu05 spune:
Marina, ce nastere rapida! Incredibil, super de tot! felicitari!
Naty, ce ma bucur pt. curajul tau, success la cumparaturi sis a le poarte sanatoasa micuta Iulia. Rochita e dulce foc!
Ioana, relaxeaza-te cat mai poti, puiule, ca apoi adio plictiseala! iesi putin la plimbarica daca poti, mai cumperi una alta...
Cory, ce m-am distrat cu turnuletzul de carioci, chiar ca e inventiva!
Piticul meu a inteles pana acum cum sta treaba cu pictatul sau coloratul, doar daca sta la masuta si picteaza doar pe foi/carti/caiete. pana acum n-am avut accidente sau mazgalit pereti.
Cu putzica la baieti: si tati i-o desface la baita, acum stie si el cum sa faca, nu se decaloteaza decat f. putin, dar nu-mi fac probleme. Am patit-o si noi cu umflatul si inrositul de doua ori, s-a rezolvat cu niste unguente, nu avea mizerie stransa acolo. Asa ca, deocamdata, incet, incet desfacem in fiecare seara pana suporta el si gata. Mai dezinfectam si cu rivanol din cand in cand.
Eu ma distrez rau cu bb din burtica, imi scoate fix prin buric cate un cot si mor de ras!
Am fost la mami sa pap si eu tzatzica
, ne-a facut supa buna cu galusti si snitele cu piure, am iesit cu Vladut in parc la nisip...acum ma duc in patut si bag o ora de somnic!
Oana
31+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
Da luny,m-am amuzat si eu cu voucherul,dar m-au enervat si am zis ca nu ma las..

Stela
31+
Pozici
clauclau spune:
Luny
, mai bine ma simt, m-am odihnit putin azi si parca-i mai bine. Si eu am luat pompita tot de la NUk! ![]()
Mai am de cumparat pampersi si servetele de fundulet, comprese sterile, ser fiziologic si bepanthene. Si gata lista! Dar gata si cu zilele disponibile pana la nastere!
Asa ca dimineata ultimele cumparaturi...
Si randunoiul care vine acum acasa cu vopseaua sa faca cei doi pereti din dormitor.
Offff, parca nu mai am timp de toate.
Ar trebui totusi sa-mi incropesc si eu un mic bagajel pentru spital...![]()
POZE
CLAU
38 + cu
Rebecca
AMR 3 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
luny spune:
asa, clau!! inecepem curand galeria!!
ultimele cumparaturi...ar fi trebuit sa vina aia de la Prima sa te filmeze, ca era in program

..
A, nu cred ca v-am spus...tampitii m-au contactat iar, nu au o evidenta a celor care le-au dat flit...incredibil!

LUNY
,
in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!