Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(105)
Raspunsuri - Pagina 18
kitzy spune:
Cory deja isi arata coarnele de tauroaica ![]()
Cris 
Daca iese si blonda si cu picioare lungi, o bag pe prima pagina in revista de moda![]()
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
luny spune:
ccriss, pup, dar nu eu la dr azi, eu fost ieri!..azi calc si stau pe craca p-aci!![]()
LUNY
,
in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Ariel, citind postarea ta, am fugit in hol si am pitit o bucata de rigips
. Desi, pana la varsta de mazgalit mai e muuuuult... Imi place inventivitatea ta de a da copilului prilejul sa se esprime..
Olgutz, mercic, am salvat linkul.
Rox, ai mai scapat odata
Traiasca No-spa!
Cory, multumim de sfaturi!
Simo, bafta la control!
Uf, fug, ca nu ctiu ce are motanski ca urla langa usa
Rox, Alina, ajungeeee atatea examene! mai ostoiti-va! Bafta oricum!
sovi
31+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
numeioana spune:
Imi vine sa plang
.... De ce nu vrea bebe sa vina???
Simt ca imi pierd rabdarea...nu stiu ce sa mai fac, cum sa-mi omor timpul...![]()
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ramo_cata spune:
buna mamici randunici....
adriuta-f frumoasa camera,jucarioarele,sezlongul...super toate...
varuna-
si felicitari pt inca o sapt adaugata la semnatura
naty-mami luptatoare eu te admir f mult pt tot ceea ce ai facut si faci in continuare...
mami si iulia doua fiinte invingatoare si puternice...
kitzi-sa fie sanatoasa randunica mica si cu picioruse lungi...
deeapui-sa te bucuri de prenatal
luny-sa stapaniti sanatosi noile achizitii si las'ca e bine ca bebe vrea sa mai stea la mami in burtica...
nicoleta-felicitari pt o noua sapt
zoze-uff contractiile astea...ce misto ca iesi la plimbarica...o sa ies si eu azi,merg la bals,curte aer curat...plus ca-mi vine si nepotelul nu l-am mai vazut din mai si mor de dorul lui...abia astept sa-l vad sa vad ce reactie o sa aiba cand o sa ma vada cu burtica...sunt niste scumpi astia micii...abia astept sa-l tin si eu pe puiul meu in brate...da doamne sa fie bine...
clau-
ici multi ca sa-ti mai dea un pic de forta...
am vazut ca s-a vb de decalotaj putica ....sora mea ii decalota putica nepotelului la fiecare baita,asa i-a recomandat dr...dar a avut si probleme intr-o seara la baita i-a decalotat putica si pur si simplu i s-a umflat f rau si a trebuit sa mearga cu el la urgenta...l-au operat de fimoza si la fel a primit instructiuni sa mearga in continuare cu decalotatul la fiecare baita...si trebuie decalotat pana cand o sa-si faca sg baita...saracutul dupa cele intamplate mereu ii zicea ca are bubitza la putica ...mie imi este f frica sincer am vazut cum se face si imi e frica...
ralucas-
stai la patuc dar din cand in cand sa ne mai dai cate un semn sa stim ce si cum...
maryb-te
si multa bafta ...sper sa ti se implineasca acest vis cat mai repede
cory-da intr-adevar dragalasa fetita geniu cu codite ...cum batea din palmute micutza...
mstela-felicitari pt inca o sapt, de vacc trebuie sa-ti zica med de fam e datoria ei...ma bucur ca te-ai simtit bine dar azi hai odihna ca sa te refaci...
rox-hai fugutza la patut si felicitari pt inca o sapt
simo27-bafta la dr...
ursuleata,rox-bafta la examene si spor la inv
ioana-te cred ca te-ai plictisit,eu fac asta din oct ...asta e viata hai capul sus ca mai ai fff putin....
va pupic pe toate si va urez o zi frumoasa
rami26
+
32 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
kitzy spune:
Sovi
chiar ca-i bine ca nu sunt alte probleme.
Olgutzule merci pt pumnul strans, fata mea e foarte incapatanata, nu se poate discuta cu ea.
Acuma banuiesc ca sunt slabe sanse sa se intoarca, mai ales ca nu prea are loc. Asta sa fie cel mai mare bai.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
kitzy spune:
Ramo merci, sa vezi ce randunica fotomodel o sa aduc pe crenguta 
Ioana crezi ca-i dupa tine sa vina bb cand vrei tu? Doar ii place acolo la caldurica, ferit de toate, temperatura optima, are si mancare, nu-i prost sa iasa afara din culcus.
Mai nasol pt tine ca esti asa intr-o asteptare continua, parca o vad pe nasa mea, si ea era la fel, a nascut la 41 de saptamani si-a fost fata, se zice ca fetele vin mai repede pe lume.
Eu tot fata sunt si am venit pe lume la 10 luni ![]()
Pe vremea aia nu se inducea nasterea, abia ne-au salvat medicii si pe mine si pe mama, dar am avut zile.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
Simo27 spune:
Cory,mi-ai smuls un zambet...mergem la control cu David,sa il vada pe bebe Samuel...bebe David are 5 ani si 8 luni
...
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 11 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Kitzy, dr mea zice ca bebe se poate intoarce pana la 35 de sapt. Mai ales ca Diana nu e transversal pozitionata zic eu ca mai sunt sanse... Daca nu...cezariana... Te impaci cu ideea...
Offf, daca as sti cat mai am de asteptat pana ma intalnesc cu David...![]()
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
Ioana, hai ma, ca mai e putin!!
..nu bagi filme??
LUNY
,
in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!