Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(105)
Raspunsuri - Pagina 14
sovietica spune:
Naty, raportez prezenta la SUUB: Kya, Cris, MamiP, Elara. Am un feeling ca ratez pe cineva, astept
de la respectiva.
I-am citit lui Sasha ce ai scris si a zis ca ii place de soacra movalinda si are incredere ca si iubita lui Iulia va fi ok 
Si o intrebare: se poate delega cineva sa se ocupe de acele hartii cu alocatia? sau tre neaparat unu din parinti?
Ariel,zelosi mai sunteti! Presupun ca ar trebui sa fiu ultima persoana care sa te sfatuiasca sa nu mai tragi tu de tapet, dar iti spun totusi ca zelul meu de "mie nu mi se poate intampla nimic rau" , cand s-a combinat cu garda jos de la o suparare, au dus la niste contractii crunte! ca sa nu zic ca avalansa a fost completa intr-o seara cand mi-era mai rau si mi-am dat seama ca daca era de o urgenta in noaptea aia, n-aveam NIMIC pregatit pt a petrece un timp intr-un spital de stat. Nici macar vata sau o camasa de noapte n-am in casa, iar banii de nascare ii avem, dar nu erau in casa!!
Ai grija de tine 
Cory, am incercat eu sa ma cujet... cum ajunge un copil cu carioca la tavan??!! Si cum de prefera sa dea cu carioca pe un covor decat, de exemplu pe perete?? Nu ca pe perete ar fi bine, dar mi se pare atipica alegerea ei...
Ca masura, i-ati si ascuns cariocile, sau v-ati propus sa investiti incredere in ea? Te intreb astea ca incerc sa ma pun in pielea voastra, ca mi-o veni si mie randul... Eu cred ca este inevitabila perioada in care copilul isi exprima arta pe pereti, dar parca mai bine se acopera cu lavabil un creion decat o carioca.
Cristina, presupun ca genoflexiuni inseamna flexarea picioarelor lui bb in timp ce el sta pe spate. Eu imi imaginam ca bb ar sta cat mai nemiscat la aceste crampe, ca la mine asta e tendinta cand ma doare burta.
Kitzi, felicitari pt craci-lungi
. Bine ca nu sunt alte probleme dect cele de pozitie. Iti doresc sa se rezolve si asta!
Luny, eu astept sa dai startul pt galerie. Ma antrenez :) 
Delfin, am zis, nu cu rozul am probleme, camera e zugravita in tenta roz, si singura bluza special de gravida pe care mi-am luat-o, e la fel. De ma intreaba lumea mirata: da tu nu trebuia sa iti iei bluza pe bleu, ca doara baiat faci! Iete fleosc!
Tztza de la mami e bunaaaaaaaa... Mi-a si gatit deja, acum smotruieste in bucatarie, mi-a fiert in apa cu dero TOATA vesela (pute tare a dero in casa, dar asta este). Am solicitarea sa ies cu ea sa ii arat Penny-marketul din zona ca vrea sa se antreneze pt perioada cand nu ma voi putea misca, aia cu nasterea. Desi eu i-am zis eroic ca nu va exista o asemenea perioada
. Si ea: mbene, mbene, peste o ora iesim sa ma instruiesti cu aprovizionarea in cartier.
In sfarsit cateva zile n-o sa mai imi fie ciuda pe cele pe care le aud toata ziua ca le ajuta/hraneste mama sau soacra! Da trece si asta :)
Olgutz, te rog detaliaza cu comanda de colief. din ce tara l-ai comandat? si 17$ e cu shipping cu tot? am intrat pe siteul http://www.colief.com/about.htm de pe care am crezut ca ai comandat, dar cred ca tocmai merge f prost.
Zoze, bine ca exista no-spa! Cumva-cumva, tot ajungi la termenul care iti convine tie! 
Clau, va doresc o ultima 100 de metri nemteasca! Totul sa se potriveasca!
Luny, Zoze, Ioana, dar cum adica acel carucior are sistem de prindere al scaunului de masina?? (asa scrie in linkul ala) se desprinde scaunul cu totul de pe roti si il pui pe bancheta, sau are scoica separat??
RalucaS,
hai ca nu mai e mult!
Varuna, si cine mai are pofta de raci: in perioada asta nu se gasesc raci, puneti-va pofta in cui!!! Daca ai vazut undeva de vanzare, sa ne spui si noua. Sau sper ca nu iti iei dinaia la 50 ron sau mai mult, de la Metro!
Racii se spala bine, se acopera cu apa intr-o oala care sa mai aibe loc in sus de ceva spuma, se pune sare mai multa ca la o ciorba de dimensiunea aia, se pun la fiert, dupa ce dau in fiert se mai tin pe foc cam 5 min, se consuma cu sau fara mujdei. Exista si diverse mancaruri cu raci, dar asta e singurul fel in care se consuma la noi. Simplu si f bun.
Daca chiar poftesti raci si nu gasesti, ia-ti si tu niste creveti de calitate si mananca-i, tot e ceva...
MaryB, sa dea Domnu sa ai 2 liniute maine!
Pupici, a venit designerul sa ne deseneze mobila ce o vrem!
sovi
31+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
maryb spune:
sunteti niste dragute ca intotdeauna....multumesc pentru galerie si pentru gandurile bune....sper sa ajung ziua de maine fara idioti si sa pot face un test care sa-mi arate II liniute. Va voi tine la curent.
maryb
mstela spune:
Randunici dragi,va multumesc,din nou, tuturor pentru urari.
Ati fost niste dragute toate,ce mi-ati creat o stare de f bine.Ce m-as face eu fara voi??
Sper ca nu v-ati ametit cu atata sampanie si mai sper ca a apucat toata lumea....iaca mai e un strop pt cine n-a fost pe faza: 

Urez si eu proaspetei mamici Honey multa sanatate si sa fie o mamica fericita toata viata si-i transmit multe felicitari!Bine ai venit bb Andrew!...
Eu am avut ieri o zi f frumoasa,dar cam obositoare.S-au perindat multi pe la mine sa ma felicite,am papat tortulet,a venit si finutza-nepotik nascuta in aceeasi zi cu mine,care a implinit 2 ani,am stat cuminte in canapea,dar am obosit teribil din cauza agitatiei si mai ales a finutzei nebunatice, incat m-au cam apucat niste dureri,care slava Domnului,au trecut intr-un tarziu.
Musafirii ne-au plecat pe la 23,dupa care randunoiul meu drag,manca-l-ar mama a trecut la aspirat si spalat vase si pahare muulte..
Asadar,barbatii stiu sa faca de toate,dar nu vor decat constransi.Si m-a uimit rapiditatea.![]()
Si acum:
1.HIHI,vad niste majorete pentru 2 liniute!!Bravo Maryb!Sa fie intr-un ceas bun!
2.Mie dr nu mi-a dat niciun vaccin de facut!
3.Naty,felicitari ca ti-ai facut curaj pentru condus!!Asa ma mai imbarbatez si eu,ca deja am emotii de cand n-am mai condus!!Si hai sa facem treaba aia,daca tot ai sarit cu curaj in masina!
Si felicitari din toata inima pt o mamica tare fericita ce s-a simtit in al noualea cer tinandu-si juma de ora minunea in brate!Bv,Naty,ce performanta,e un mare pas!Tine-te,mamico,ca in curand o vei tine cat vrei in brate!!

Dar cu clau ce-i??
Revin dupa ce recuperez tot,si e multtt..
Si...gata inca o sapt si la noi..Yuhuuuu!
Stela
31+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
varuna spune:
Sovi
ma duc dupa creveti...bafta cu design-erul.
Ana
35+ cu
Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
ariel_7000 spune:
sovi, ar fi super sa pot trage de tapet!!! dar nu merge....la sufragerie s-a luat in 10 min. aici e treaba de chinez batran...trebuie sa dau cu fas-fas-ul cu apa, apoi vin cu spaclul si raca-raca, pana se fac fricatzei d-aia uratzi si jegoshi!!!
cat despre dezvoltarea creativitatii, eu nu am avut probleme cu alexutza cu desene pe peretzi. stitzi de ce??? metoda adoptata cand lucram la gradi:)))....una bucata rigips, pe care o ascunzi sub canapea sau dupa dulap dupa folosire si "ia mami si deseneza pana nu mai potzi!!!" cand se termina suprafatza desenabila, se prind in pioneze coli de hartie, preferabil A3, ca-s mai mari:))
tot asa i-am stavilit elanul de a "zugravi". i-am dat bucata de rigips, pensula si trafaletul, i-am tras un tricou de smotru de la tat-su peste hainele curate si "la distractie"!!!!
iar afara, zeci de cutii de creta si....desene pe asfalt! super! abia astept sedintele din vara asta!
alexutza 4 ani + si
32 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
ariel_7000 spune:
mary, de ce nu incerci un test barza gold, inca de azi? ala arata rezultatul cu 4 zile inainte de CM. :)
alexutza 4 ani + si
32 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
numeioana spune:
Ia uitati-va aici: http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-02-22&id=3765
Cory, ce fetita! ce dulceata desteapta!! Ce stie ea sa arate tarile pe harta!!
Sovi, scoica se ia separat si se poate fixa pe carucior... Expresia era "scaun de masina"...tu ai inteles ca se prinde scaunul... de... masina
.
Maryb, bafta! Sa vezi doua liniute!!
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
Cory, tare rau pustoaica!!
Zoze, deci la Cora, bine de stiut!
..tu nu ai luat si scoica pt el?..ah, si mersi pt 'traducere'!!!!!
Sovi
.Scoica se scoate separat, bre si se pune in masina!
LUNY
,
in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Repede, ca suntin pauza si se suna :
Sovi, site0ul este asta : www.colief.com
Uite si diverse raspunsuri la intrebari: http://www.colief.com/faq.htm
De cumparat,l-am comandat aici:
http://www.colief.com/buy.htm
deci nu stiu din ce tara vine. Cred ca din UK, citez:
". Colief® is available from Boots, Moss and Lloyds pharmacies, plus most major Supermarket pharmacies, priced £9.99. Most independent pharmacies in the UK also sell Colief®.
6. Colief® is approved by the Advisory Committee on Borderline Substances for prescription by doctors on the NHS."
Vezi acolo la intrebari ca se povesteste mult!
Kitzy, pe cuvantul meu ca ma dor si acum degetzelele de stranse ce le-am tinut. N-am fost eu de vina, ci picioarele lungi ale Dianei, asa si le poate intinde ea mai bine
.
Ela, ai grija de tineeeeee
! Ca bata te mananca..ieri te-a salvat Kitzy, azi...nu mai stiu...poate calcatul meu
.
Cory, geniala pitica!!!
Clau,
!
Naty, nu stiu cum e in Bucuresti, presupun ca mai complicat ca in Ploiesti, ca depinzi de sectoare etc...dar aici merge EXTREM de repede. Totul e sa ai dosarul complet, stii ce documente iti trebuiesc? Acum trebuie sa depui actele pentru trusou, alocatie si prima de nastere. Cand intri in CIC, si pentru indemnizatia de crestere a copilului. Aici nu sunt cozi DELOC, nu stiu insa cum e la voi...si da, Sovi, numai unul dintre parinti poate depune dosarul. Intrebat eu cand am fost sa intreb pora la care ma marit
.
Luny, felicitari pentru controlul reusit. Nu mai repet, eu sunt fan travel-systems ( adica carucior si scoica ce se mufeaza pe carucior ).
Maryb, Doamne Ajuta!!! Si daca nu-s acum doua liniutze, vor fi luna viitoare, si tot vor fi. Pup fata perseverenta!
Pe cine am uitaaaaat? Ca se uita urat blugii lui Radu la mineeee
.
Olga
38+ cu
Ioana-Sofia
rox_dox spune:
super vestile...inca un puiut pe randunica...
sa-ti traiasca honey baietelul..sa fiti sanatosi amandoi..pupicei!
la multi ani pt steluta si ririan
...scuze ca o fac cu intarziere...dar ieri nu prea am reusit sa intru..am mai fost la o tura de cumparaturi, si am adus si patutul acasa.
adriutza..m-a lasat cu gura cascata camaruta lui bebe...ffff frumoasa...iau si idei de la tine, daca nu te superi..
clau..hai dragalasa, ca mai e un pik si gata...o sa vina altele..o sa te doara altele...dar o sa-ti tii minunatia de fetita in brate si o sa uiti de toate!
ralucutza...la fel..hai ca mai e un pikulet..te inteleg f bine, aceleasi simptome le am si eu..parca sunt o rata cracanata!
plus ca azi noapte am tras o spaima de care n-am mai avut parte pana acum...visam ca am dureri de ciclu...si ghiciti..m-am trezit din somn cu exact dureri de ciclu...visul a fost o avertizare...
am zis ca mor...de frica mai mult, ca durerile erau suportabile...ca toata lumea mi-a zis ca durerile de nastere incep asa cu dureri ca la ciclu.
am zis ..hai ca ma duc pana la baie sa vad daca e totul in regula...chiar in momentul ala s-a trezit si sotul..parca a avut o presimtire..si tot ma lua la intrebari ..ce am, daca ma doare tare..etc etc...si cum n-am vrut sa-l alarmez degeaba..am zis sa iau un no-spa si sa vad ce urmeaza.
asa ca am luat bulina si mi-am gasit o pozitie cat de cat confortabila si am stat asa pana mi-au trecut durerile ...bine, somnul a fost compromis..dar macar n-am mai avut durerile alea.
asa ca azi...decretez zi de odihna la pat!
_
34+ cu
RADU
AMR 6 saptamani!!!
Pozele mele!