Mamici de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

CHINABULINA...mareeee dreptate ai!Jalnica maternitatea,nu stiu cum o fi inauntru dar stiu ce personal are in dotare.Deci...groaza e un lucru firesc in conditiile date.Cat despre peridurla tare as vrea sa stiu dca se face...in conditii sigure vreau sa zic:).Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Multumesc fetelor - aveti mare dreptate, hainutzele de bebelushi sunat asa de frumoase!!! Eu le-am luat pe cele mai multe in ianuarie cind am fost in Austria - de la H&M, body-urile cu minecutza lunga le-am luat chiar miercuri, de la magazinul premaman de pe dorobanti (am fost prima oara acolo si nu am rezistat sa plec cu mina goala...)

Pe mine tocmai m-au tuflit astia de la CMU - m-au sunat ca se pare ca as avea o infectie urinara si sa ma duc luni sa duc iar urina ca sa-mi faca o urocultura cu antibiograma...M-au intrebat si daca am fost racita, ca si analizele de singe mi-au iesit modificate... in fine, o sa ma duc luni dimineata sa iau rezultatele si sa vad ce si cum...

Acum fug sa duc masina in service si sa iau de mincare pentru miine, asa ca va urez deja un weekend superb!!!!!

Gabriela 26+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by chinabulina

elena, eu nu am apucat inca sa intreb de faza asta. ultima data cand am fost la medic a fost cand gogoasa mea nu mai misca si zau ca numai peridurala nu aveam in minte ... dar de cate ori trec pe langa maternitate, prin parc (si trec zilnic, ca ies zilnic la plimbare ), mi se taie picioarele, cat de rau poate sa arate. si ma opresc si ma holbez la cladirea aia in fiecare seara, doar-doar ma obisnuiesc cu ea ... horror!
vreau si eu ca la felicia sau simonix, maternitate calumea, personal fain, curatenie si conditii bune ... oare cerem asa de mult? ca si-asa dam o caruta de bani si pe asigurari si pe spagi ... na, ca m-am deprimat!
si nici cleo nu mai zice nimic de tortul ala ... a fost bun, nu?

27+5, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

moaaama, sigur la cantarirea de miine dimineatsa o sa am +1kg.
Azi la micul dejun ghiciti ce am mancat?
Ati scapat fetelor, cand sa facem poze la tort...erau bateriile goale in aparat.

30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Missparker, Andreea,, merci mult fetele pt grija voastra
Sincer m-am mai linistit, am vb cu o dr cu care a nascut o colega de-a mea, o tipa fooarte de treaba...Mi-a spus ca tratamentul e foarte bun si sa stau linistita ca acest tratament se face. Am sa incerc sa nu-mi slabesc sistemul imunitar prea tare, mincind portocale si cit pot de sanatos...De altfel oricum asta fac, ma gindesc ca asa cum spunea simonix, fructele sunt cele care ma ingrasa pana la urma, ca maninc si multe, toata ziua...
Mi-a placut ce ai scris tu missparker despre conditiile de acolo, te incurajeaza sa nasti..

David (10 nov 2004) si
Simona 29+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

salutare fetele!

Offffff..ce frumos e afara si eu nu pot iesi...si ce am mai asteptat vremea asta.....
Ce pvesti frumoase spune MissParker despre maternitatea de acolo...la noi parca ar fi lagare. Off...si primaru'nostru construieste fantani cantatoare...ce bine de voi fetelor a nu va mai streseaza si gandul ca veti naste intr-un loc urat si plin de..."profesionsti".
ma bucur sa vad ca va simtiti mai bine, dar aveti grija de voi.
Simona ce nasol cu atatea antibiotice...of...si eu acum cu tratamentul asta....ma cam supar pt. ca am suferit enorm de dureri de cap de la sinuzita si nu am luat nici un paracetamol sa nu fac rau la bb mic si acum....ma gandesc sa nu ii fac rau....

Fetelor cu voi sunt sigura ca va trece timpul mai repede si ami usor.
Abia astept sa treaca sa ajungem cu toate la fnal sa ne tinem bbii sanatosi in brate.

Eu ma simt bine si nu am mai avut sangerari,dar nu scap de stres...e mai greu la capitolul asta.

pupici!

30+ Luca

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Salutare fetelor si burticilor!
Ce mai faceti voi? eu tocmai am terminat de mancat..........nu mai mancasem de mult cartofi prajiti cu salata.......ca sa nu mai zic de. am baut vreo 3 pahare de cola ca nu mai puteam de pofta.
In legatura cu antibioticele..........prin saptamana 12(acum sunt in saptamana 27) am avut infectie cu e.coli si mi-a dat doctorul tratament cu augmentin 1 la 12 h timp de 7 zile..........de trecut a tecut infectia.........dar a aparut candida......asa ca mare grija. si eu eram speriata la inceput ca stiam ca in sarcina se iau doar vitamine, nu si antibiotice si imediat cum am venit de la doctor m-am apucat sa citesc pe net...... Aveti grija sa beti multe lichide in trimestrul 3 ca cica suntem predispuse infectiilor urinare....
Cat despre statul in casa pe o vreme asa frumoasa.......stiu cum e........datorita colului scurtat si mie mi s-a recomandat sa stau mai mult in pat, ba chiar 2 saptamani mi s-a zis sa stau NUMAI IN PAT........a fost groaznic.......acum insa, dupa ce am fost la control marti, mi s-a spus sa stau cumintica si sa ma odihnesc cat mai mult.......de aceea cred ca pot sa mai ies din cand in cand.......

Fetelor care sunteti in aceeasi situatie......cu colul scurtat....nebunii cu sotii vostri mai faceti? Eu am vrut sa o intreb pe doctorita mea, insa cand a inceput sa imi spuna la ce riscuri ma expun daca nu ma odihnesc, daca nu stau in pat....mi-a pierit orice chef de........Cand imi zicea ca la 25 saptamani(atat avea burtica atunci) sunt foarte slabe sanse sa supravietuiasca un copil in Romania.......ce sa mai intreb de sex? Iar cand am fost ultima oara la control, marti, eram asa fericita ca mi-a descoperit ca hipertensiunea mea se datoreaza stresului de spital, dupa ce zile in sir statusem singura in casa si plansesem si citisem pe net dspre eclampsie.........am uitat sa intreb......
Deci......voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Am uitat sa zic ca si noua ne-a spus de peridurala ca se face sub forma ambulatorie (walking PDA) pe care apoi ne-o putem doza noi singure (si are si un mecanism de blocare care asigura ca NU ne putem da vreo supradoza din greseala ).

Ne-a explicat ca inainte se facea doza mare, de-ti amorteau si picioarele, iar acum se face mult mai eficient, ca sa-ti ia doar durerile de contractii, dar tu sa poti in continuare sa mergi, sa te misti pe acolo, ca sa stai cat de comod.

Concomitent iti fac perfuzii, fiindca unul din efectele neplacute ale periduralei este ca iti scade tensiunea masiv, de aceea se compenseaza cu perfuziile... Dar ea a zis ca - indiferent ce analgezice ti se dau (inclusiv Buscopan etc.) - tensiunea tot "iti cade in pivnita" (o expresie nemteasca) si atunci trebuie permanent perfuzii. Ei, asta sa fie baiul, dar sa nu simtim noi durerile alea monstru!

Fetele din Romania (Bacau etc.), va doresc din suflet sa fie si la voi posibil asa ceva, intre timp nu mai e vorba de ceva exotic, ci de standard si rutina in Europa, ce naiba!!

Interesati-va din timp sau eventual mergeti sa nasteti la Bucuresti, unde sa stiti ca sunt anestezisti cu experienta in asa ceva!

Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetelor,

Ce faceti, cum va simtiti? Sper ca bine.
Eu cu bebelina care ma buseste numai pe dreapta in ficat, suntem bine, din cand in cand cu contractii sau cu dureri de spate, dar asta este, ce sa spunem?!
As vrea de pe 3 martie sa intru in medical, voi cand aveti de gand ??
CLEO, cum a fost ieri ? Te-ai distrat? A fost bun tortul??

Pupik de la Onyx si Vlad

30+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

buna, fetelor

Cleo te rog sa primesti urarile mele de "LA MULTI ANI FERICITI!" alaturi de bebe mic si sanatos si toti cei dragi tie. Iertare pt intarziere. Ieri nu am putut sa intru pe forum

Aimee imi pare rau sa aud prin ce treci. Trebuie sa fii optimista. Sunt convinsa ca daca stai cuminte si asculti de dr. totul va fi perfect pana la urma. Priveste jumatatea plina a paharului. Ai acum ocazia sa te odihnesti (macar fizic) cat poate ca nu ai facut-o tare de demult. Profita!

Votez si eu pt o maternitate ca cele descrise de Siminix si MissParker! Stiti fetele ce propun? Sa ne convingem bebeii sa mai stea cativa ani, poate se vor mai destupa si romanasii nostri la cap?! Glumesc, desigur.

In rest noi suntem destul de bine. Bebe Dragos este foarte jucaus. Doar ca pe mine ma doare cam des capul in ultima vreme, desi nu am tensiunea marita.Si cand stau in picioare pe loc, dupa vre-o 10 minute parca nu mai am aer. Daca ma plimb, nu e nici o problema. Voi ati patit asa ceva?

Va rog, imi trimite si mie cineva parola de la contul comun?

25+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

eu as vrea sa-mi iau CO din 10.03 pana in 14.03, apoi din 17.03 sa intru in prenatal. ca tare m-am saturat de serviciu. si parca in ultima vreme apar din ce in ce mai multe trasnai la munca, de nu mai fac fata
plus ca toata lumea e racita/gripata/virusata pe langa mine

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput