Mamici de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

aimee, nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut . dar ma bucur ca ai trecut cu bine de asta. acum stii clar ca trebuie sa stai cuminte. si asa trebuie sa facem toate, chiar daca e greu. pup fata, sa se simta mai bine
cleo, cum e tortul ala?

27+5, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna dimineata fetele
MissParker, nu prea stiu pe cine sa intreb...la fosta dr nu-mi vine sa merg, iti dai seama...ea nici macar nu-mi daduse sa fac aceste analize...asa ca am mai citit si eu pe net si am mai intrebat mamici. Am citit de tratamentul asta 2 pastile la 6 ore, timp de 7 zile, nu 10 ca la mine...am vb cu mamici care au luat si augumentin care e muuult mai puternic decit eritromicina, plus ca eritromicina nu e in grupa de risc pt bb. Sincera sa fiu, daca efectele antibioticului se vor vedea la mine -flora si imunitatea praf n-ar fi o mare problema...mi-e doar teama pt bb...oricum eu nu iau antibiotice sau chiar medicamente pt dureri de cap de dinti , etc... Cred ca din liceu n-am mai luat antibiotic(mint: am fcut o toxiinfectie alimentara imediat dupa ce l-am nascut pe david si am luat antibiotic), dar in principiu sunt destul de rezistenta...Nu stiu, am analizat, ma simt la rascruce, dar acuma deja bb e mare, simbata intru in 8 luni, nu prea mai are ce sa-l afecteze..sper sa fie totul bine
Ma gindesc cum spune si CAMI, sa nu fie mai rau daca nu dau in cap streptococului si ureeaplasmei(am inteles ca asta e mai scirboasa)...
Mi-a dat si ovule sa nu fac candida, dar de astea nu ma tem, ca am pus si la david inainte sa nasc.
Sper, ma rog, sa fie totul bine

David (10 nov 2004) si
Simona 29+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Vad ca sunt prima pe ziua asta asa ca profit de ocazie si va urez o zi frumoasa , plina de soare si numai fericire!
Din pacate insa vad ca ieri am avut parte si de norisori. Aimee, Alexandra n-am cuvinte sa iti explic cat de rau imi pare ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Imi doresc enorm ca pana la termen sa fie ultimul incident si sa nu mai ai parte de asa ceva. Sambata seara cand mi-a fost iar rau si am avut iar ceva dureri numai la asta ma gandeam. Numai gandul ca as putea ajunge la spital ma speria teribil. Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce ai trecut, ce a simtit sufletul tau atunci.
Ma sa fie bine pana la capat! Sa avem toate parte de copii sanatosi!
Multumim ca ai impartasit cu noi prin ce ai trecut si ai sa vezi ca timpul zboara si acusi ajungem la temern. Stai cuminitica , o sa vin sa-ti tin de urat hihihih. Timpul trece mai usor asa nu?

Adriana 28+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

ehehe Simona vad ca mi-ai luat-o inainte... pana m-am miscat eu ca o babutza... a durat un secol sa scriu mesajul , nu e tocmai comfortabil statul in pat si butonatul la calc ... dar invat ahaha
O zi buna si tie! Sper ca o sa le dai de cap la toate , scapi de bau-bau si o sa fie bine .

Adriana 28+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Neata fetelor!

O sa ziceti ca m-am dus cu mintea dar am avut un vis azi-noapte care mi-a infrumusetat ziua.Am visat ca eram cu baietelul meu,ma uitam la fetisoara lui si il alaptam.Doamneeeeeeeeeee........m-am trezit cu o stare de bine (care continua si acum).Cat poate fi de coplesitor sentimentul acesta......am imaginea aceea in ochi.....mmmm....ee,sa stiti ca inca sunt in regula cu capusorul dar vroiam sa va zic ce simt eu de dimineata.Va pupic dulce pe toate si fetelor cu probleme...multa sanatate,calm si optimism si totul o sa fie k...o sa vedeti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vad ca imaginea asta cu bebe care suge si se uita in ochi lui mami va urmareste Adevarul e ca te topeste toata, caut acum prin pozele vechi ca am vreo doua cu Andrei fix in pozitia asta. Nu stiu daca v-ati uitat pe contul nou de poze, am pus cateva pozici cu mine si baietii mei, dar n-am nici una foarte recenta, burtoasa, tre' sa iau masuri

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut mamica frumusica si cu burtica si mai frumusica, Emycor!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

multumim frumos.....dar cred ca toate gravidutele sunt frumoase......cel putin inainte sa raman insarcinata intodeauan intorceam capul dupa gravidute pe strada.......le adoram......si acum e randul nostru.....ce minune!!!!!

emycor27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata,
gabitzam, sar'na pentru noul cont de poze. sunteti tare frumusei toti 3 .
deocamdata am intrat sa va urez o zi buna si sa mai citesc ce ati mai scris. poate ne mai "vedem" mai tarziu

27+6, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burtice!

Sper ca toata lumea e bine, noi suntem doar foarte, foarte obositi, cursul de aseara a durat de la 5.30-8.45, adevarul e ca a fost cel mai important si interesant: ingrijirea bebeului.

Gabita, Emycor m-am uitat la poze, foarte dragute! Gabi vreau si eu un asa baietel dulce, imi vine sa pap tot.

Cleo... o fi fost bun tortul ala???

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput