Mamici de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

fetelor nic nu stiti ce bine e sa va am aici si ce mult mi-ati lipsit! Conteaza sa va stiu alaturi. Multumesc tuturor!
Oricum ieri imi luasem laptopul la spital sa vb cu voi, dar mai bie ca sunt acasa.

30+ Luca

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bine ca ai laptop si poti sta usurel in pat si sa fii si aici cu noi. Cred ca mai tot timpul este cineva prin zona.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Alexandra - pentru bb sunt injectii cu surfactant - nu am auzit pina acum de injectiile de care zici tu dar tocmai m-am uitat pe net si am vazut pentru ce sunt. Inca o data, nu te ingrijora, totul va fi bine!

Gabriela 26+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

leeloo iti dai seama ca si pe mine ma macina ganduri din astea...mai ales ca acum o sa am o fetita si mi-am dorit asa mult o fetita...prima data am plans cand am aflat ca e baiat...eram convinsa ca o sa amo fetita! Ma mai gandesc si ca o sa fiu mult mai atenta cu ea pentru ca am trecut prin nenorocitul de episod cu varicela. Mi se sfasie sufletul pentru ca ultimul lucru pe care il doresc e sa fac diferenta intre copii...am vazut la matusa mea ce inseamna asta si nu vreau ca comit asa o greseala. Sper ca Dumnezeu sa ma lumineze si sa-i faca sa inteleaga ca sunt amandoi la fel de importanti si de pretiosi pentru noi!

aimee Doamne prin ce ai trecut! Si ce pe mana cui te dadusesi...pai asta nici la nastere nu ar fi fost de gasit! Sau poate atunci ar fi raspuns...ca trebuia sa-i umpli buzunarul...Nu stiu mai fetelor dar mie medicii astia mi se par iresponsabili...Ce daca era la Bucuresti nu putea sa roage un coleg sa se ocupe de tine! Bine ca ai scapat de ea...acum stai linistita ca bebe o sa mai stea in burtica pana la termen. Te pup! Ai mare grija de tine!

Gabi multumim pentru contul de poze!

Fetele eu va marturisesc ca mi-as fi dorit sa prind iar odiseea de martie-aprilie...O taurita nu prea vroiam, insa nu sunt toate cum vrem noi...Sper ca berbecul meu si cu taurita sa nu organizeze numai coride prin casa...De multe ori rad...ca ce o sa fie la noi...ferma animalelor...cu 2 berbeci si o taurita! Noroc cu tati...ca e varsator...poate mai mediaza el inevitabilele conflicte!

O sa intru si eu pe la mamicile de martie-aprilieca pe unele le cunosc de la aspirante!

Va pup! Vroiam sa va spun ca sunt promotii la carucior Grillo de la Brevi...am vazut ca e la 440 ron...Sa stiti ca noi asta il avemsi imi place f mult...are 3 pozitii si e foarte usor (si de manevrat/carat). Daca stati la bloc e ideal!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

aimee79, saracuta de tine, am citit cu sufletul la gura prin ce cosmar ai trecut!! Acum bine ca totul e ok cu bebe si ti-ai schimbat medicul (Doamne, ca multi neoameni mai exista!!) si cel nou ti-a dat alt tratament, acum sa fii cuminte-cuminte si sa stai pur si simplu degeaba, sa nu mai faci nici un efort!! Sa te menajezi la maximum!! Nici o treaba in casa nu merita spaimele prin care ai trecut! Las-o naibii, sa vina soacra sa te ajute, la o adica, sau sa faca sotul!! Tu trebuie sa stai in repaos total... Ai grija de tine Ne gandim la tine si iti tinem pumnii!!!

Eu azi am dat cu aspiratorul ceva mai voiniceste prin casa si prompt am avut si eu vreo 2 minute niste contractii pe partea dreapta. Ca atare m-am oprit, am lasat aspiratorul in mijlocul casei si o sa termine treaba Bogdanelul, il fac smotruitor sef de azi incolo. Nu-i bai, ne mai ajuta si fosta mea soacra, dar azi ma mustra constiinta, fiindca ea spala prin baie de zor si am zis ca sa nu fiu nesimtita, sa fac si eu ceva. Si uite ca acum am avut si eu pt. prima oara cateva contractii mai neplacute. Asa ca ... stiu eu ce stiu cand ma menajez total. Mai da-o naibii de curatenie, sa fie doar pe unde vede soacra (a mea oricum nu va vedea niciodata )... Ce-i drept, sambata vine moasa pe la noi si mai mult de aceea voiam sa fie cat de cat curat, dar acum am facut asa, mai superficial, si asa am de gand sa las. Ce, imi da cineva vreo medalie?

lcazangiu, si multumesc de sustinere pe topicul cu relatiile extraconjugale! Ai trecut si tu prin multe si, vezi, nu ai ramas blocata in compromis. Asta incerc eu sa le fac si pe celelalte fete/femei sa inteleaga. Dar e greu

Fetelor, si aveti mare grija de voi!! Vreau sa ne regasim cu toate si cu toti bebeii sanatosi la "Ciresicile de mai-iunie 2008"

Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

missParker, da-o incolo de curatenie. Sau mizerie.
Ca o sa faci in urumatorii..muuulti ani. ANi de zile am fo obsedata, acum, totul e un cotet; nimik nu e cum vreau io ordonat, etc dar m-am calmat. Nu mai pot sa le fac pe toate! si femeie, si mama, si gospodina, si job, si sanatoasa. Asha ca... o prioritizare, va rugam!!

P.S. in mai iunie nu ies si capsuni?

30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_omat spune:

Buna Biabaus,

Locul meu e la mamici de iulie dar am observat ( sper sa nu ma insel ) ca ai nascut la Caritas cu Dl Dr Stefan Badea si ca acum in 2008 vei repeta experientacu acelasi domn dr.
Eu de asemenea sunt pacienta dansului si voi naste pe la jumatatea lunii iulie 2008 insa am cateva intrebari legate de multumirea ta vis-a-vis de nasterea asistata de dl dr. As vrea sa stiu de asemenea daca la Caritas acolo e chiar asa cum citesc in toate postarile ( conditii deficitare, mizerie etc ) si daca Dl dr a avut grija de tine inca din momentul inceperii travaliului..intelegi tu,as vrea sa stiu lucruri din astea despre care nu il pot intreba pe dansulSi daca mai ai timp , sa imi spui si mie cam cati bani pregatesti tu pt asistente, doctor, spital...m-ai ajuta foarte mult pt ca nu stiu pe cine sa intreb...te pup si sarcina usoara in continuare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Aimee, Doamne cum vin toate cind te astepti mai putin...Imi amintesc de singerarea mea de la 9 sapt cit de incredibila si ireala mi se parea, parca nu credeam ca mi se intimpla mie...si macar atunci nu aveam burtica, dar tu cu burtica de 30 de saptamini, cu voinicelul miscator in ea...cred ca a fost un cosmar...Ai grija de tine, nu face efort.Desigur eu acum imi promit la fel: nu voi mai face efort, nu-l voi mai ridica pe David, etc,etc..
Sa ma anunti si pe mine dc mai auzi ceva cu bonusul, ti-am spus macar pt faptul ca as vrea sa am dreptate pana la final..

Sincera sa fiu, de cind cu streptococul B si ureaplasma, ma gindesc cu groaza sa nu nasc mai devreme, mai ales ca dr mi-a spus ca Ureaplasma afecteaza placenta...Mi-am luat azi pastilele, de miine incep tratamentul, asa cu sufletul strins. Am de luat 80 de eritromicine. Cit m-am ferit de asa ceva in sarcina si iata-ma cu atitea antibiotice de luat...simt ca innebunesc
Ma gindesc macar sa apuc sa termin tratamentul si sa repet analiza ...Dar am incredere in Dumnezeu ca va fi bine pana la urma...

David (10 nov 2004) si
Simona 29+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

simonacip, nu vreau sa te sperii, dar chiar atatea antibiotice??? Pai iti faci pulbere flora stomacala si in plus iti torpilezi si sistemul imunitar pt. perioada dupa ce le termini.

Nu poti sa mergi sa intrebi de o a doua opinie la altcineva?? Nu stiu, poate totusi gasesti alta solutie.

Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut burtici!!

Chiar fetelor- parca a mai intrebat cineva..(Simona?) nu ar fi cazul sa ne alegem si noi un nume pentru cand trecem la mamici? Cirese de mai-iunie nu se poate ca e deja adjudecat.. si nici capsunele ca si asta e luat..

Cleo la multi, multi ani fericiti alaturi de cei dragi tie si mai ales anul asta un bebe sanatos si nastere usoara!!

Aimee imi pare tare rau ca ai trecut prin asa experienta.. groaznic!! Din cate stiu cel mai bun tratament pentru cazuri cu placenta foarte coborata este repaus total si calm, mult calm. Uite de la noi o , stai cat poti de linistita, cat mai putin efort si sa speram ca bebe mai sta cumintel in burtica o vreme!!

Gabitza multumim pentru contul nou de poze!!

Mihaser ce simpatica ai fost cu berbecii si taurasii!! la noi daca totul merge bine o sa am in casa trei taurasi ..si eu fecioara..

MissParker lasa ca te lecuiesti tu de boala curateniei dupa ce apare bebe. Inainte de Sofia aveam o adevarata fobie cu ordinea, curatenie etc, acum .. nu ca nu mai imi place sa fie curat dar nu mai am asa timp sa smotruiesc iar de ordine nu mai zic (prin toata casa sunt imprastiate jucarii- le strang de cateva ori pe zi, mai strange si tati dar tot nu avem spor.. in fata taifunului Sofia).

Simonacip, draga de tine, o sa fie bine, trebuie sa fie bine.Daca medicul ti-a recomandat asa probabil a luat in calcul eventualele efecte asupra bebelusului si a constatat ca riscurile sa nu iei tratament sunt mai mari.

Cami 28+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput