Vrem week la BRAN... cazare
Am planificat pentru 8 martie o iesire la munte... mai precis, ne-am gandit la BRAN!
Am auzit de complexul Vilele Bran... si din poze alesesem Vila 3... as vrea sa stiu la cele care ati fost pe acolo cum este cazarea? daca se merita in acest complex sau sa cautam o alta vila? recomandari (eventual altceva)?
Specific ca mica iesire va fi de 3 nopti, iar pretul sa fie pana la maxim 120 lei pe camera cu grup sanitar propriu... vrem sa iasa perfect, pentru ca avem si 2 fete cucuite (noi si prietenii) in dotare, nazdravane... eventual loc de masa pe acolo?!
Voi unde ati stat cand ati mers la Bran... poate poze...
Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
Raspunsuri
Luna75 spune:
se poate sa gasiti ceva si la fata locului - sunt foarte multe pensiuni dragute nou-construite foarte moderne
peisajul este foarte frumos iar in legatura cu mancarea nici o grija - sunt multe restaurante de unde puteti alege
Vacanta placuta!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
oana.iat spune:
Noi am stat asta vara la pensiunea 'Le Provence' de 5 margarete. Am platit 1.100.000 pe noapte. Conditii excelente, curatenie exemplara, totul nou. Gasesti date pe site-urile cu cazari in pensiuni agroturistice, nu cred ca pot pune link aici, se considera reclama.
Daca vreti puteti manca acolo, asigura si 3 mese pe zi, in functie de cerere. Noi am mancat numai la ei si aveam si fetita micuta, a fost f. bine, totul proaspat, gatit in acea zi. Au restaurant la parter si bucatarie proprie.
dulcetica spune:
Si noi am stat la o casa ,care avea o curte frumoasa,dar n-as sti sa-ti spun exact.Noi am intrebat pe strada si ne-a indrumat cineva.
anemona spune:
Noi am stat in iunie 2006 la complexul Bran si nu am fost prea incantati. Cel mai tare m-a deranjat faptul ca intreg complexul este in panta si accesul este destul de greu pe jos, chiar si in interiorul complexului (distantele vile-restaurant-spatii de joaca etc), mai ales daca ai in brate un copil (al meu avea nici 2 ani atunci si vroia numai in brate). Este un spatiu destul de mare si in acel moment nu era prea bine intretinut, nu stiu acum daca s-a mai aranjat.