Leoaicele DC (11)
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Buna ziua si din Oradea insorita !
Incep cu strigatul pt Dodo si Bogdan, unde sunteti, cum sunteti ? 
Ledi, dieta ? Vrei bataita ??? 
Anca, multa sanatate la voi ! 
Eu cu Giulik cred k avem alergie la ceva ... mai tusim oleak insa asa, alela ... o data la 3 zile ... ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
katty spune:
Prezent din Bucuresti!
Lilia, bine ca ai trecut de stomatolog, te mai duci, sau o data si gata??
Daria, normal ca o sa-ti tinem pumnii la oftalmolog, numai sa ne mai amintesti ca "unele stau prost cu memoria, adica eu
!!Dang!Dang!!!" Ptr. alergie ce-i dai Giuliei? Noua ne da Peritol cand mai tuseste alergic Andrei!
Leditia, trage si tu piciorul poate se prinde si de mine nevoia de slabire (adica vointa), ca dorinta am, dar nema putilintza!
Anca, sanatate multa lui Valdut, sper sa fie maine ok sa poti sa-l duci la gradinita!
O zi faina!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Leditia spune:
quote:
Originally posted by katty
Prezent din Bucuresti!
Leditia, trage si tu piciorul poate se prinde si de mine nevoia de slabire (adica vointa), ca dorinta am, dar nema putilintza!
O zi faina!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Ei nah!Azi mi s-a facut subit o pofta de eclere..evident ca am mancat,ca deja mi se facuse rau de pofta..of of,ce ti-e si cu poftele astea...:((
POZE
szivarvany spune:
Buna dimineata !
DODO - unde esti ???
Nu stiti nimic de Dodo si Bogdanel ? Sunt preocupata. 
Daria &
anca_vlad spune:
neata si de la mine si haideti la o cafea si la semnat condica, azi l-am dus pe vlad la gradi era mai bine sper sa nu mai trecem prin astfel de episoade ca ma dau peste cap, va doresc sanatate si o zi faina va doresc!
daca aveti vesti de la bogdabnel si de la dodo....le astept.......
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
szivarvany spune:
Multumesc de invitatie Anca.
Ma bucur ca va gradinariti !!!
Si eu am trimis mandra la gradi, imbracata sexi-pexi (adik pantaloni 3 sferturi si tricou peste bluza ... alegerea ei) .
Daria &
anca_vlad spune:
ei cu fetitele este altfel, la baietei e ceva mai simplu, adidasi un pantalon cu buzunare pe picioare asa mai sic si plover cu tot cu camasa si sosete asortate + adidasi smecheri...eu nu am ce are el in picioare ca deh e nepotelul surosrii mele....si geaca in ton...ziceam ac e mai simplu.......
hai ca vin esi dodo, cat o putea de repede poate a patit si bogdanel ca vlad si atunci e mai dificil....
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
emicris spune:
ehe.. puiul meu nici nu iese din casa daca nu il dau cu "fafum",sau macar putin gel pe par sa-i dau(de regula-i creez impresia ca i-am dat).de la o vreme ma ingrijoreaza cochetaria fiului meu,parca e prea mult la trei ani...insa toti din grupa sunt "sofisticati"
.
mama zmeilor emi si adi
LiliaToma spune:
Salutare
Sunt ocupata dar vroiam sa zic ca am vorbit acuma cu Dodo, ei sunt bine, daca se poate spune asa, dar au probleme cu pc-ul.
REferitor la cataracta lui Bogdanel, se pare ca va putea fi operata decat cand nu va mai vedea deloc.... toate necazurile pe ei.. sa dea Dumnezeu sa scape cat mai repede
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,am absentat din motive de
pt sotz care mi-a sters tot ce continea Pc,si 2 zile am stat fara

si-a
la capul lui.
Bodoganici e bine nu realizeaza ce se intampla.Acum sunt in cautarea altui medic sa-mi confirme diagnosticul si apoi merg la Bucuresti sa vedem ce e de facut,caci ce mi-a spus primul medic(sa astept) nu ma multumeste
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan