Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 21
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by diwana
Vai de mine am ramas doar eu cu Mary la facut capitol nou? Mary te pricepi?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
dupa cum vezi .....nu ma pricep ,am preferat s-o tai la nani
diwana spune:
-Noapte buna Diwana!Stinge si tu lumina si da un shut daun, vorba lui Andries.
-Executat, sa traiti!
Noapte buna mamici, tatici, bebici, bunici!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
Celia spune:
Roxana , bine ai revenit, sa-ti fie de bine iesirea si multumim ca ne-ai impartasit impresiile din scuurta ta excursie...sa purtati sanatosi noile achizitii.Ma bucur ca sunteti cu totii ok.
Cecilia , mi-a placut ca e liber la desert pentru Cristian.
Maruntzica , felicitari pentru Yannisa.
Erina , lasa gandurile ...Daria e ok .
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Piciulika spune:
Si io care credeam ca mai apuc sa intru ieri, sa-l pup pe Sotz de Sim, pe Tata de Sabinescu si Mama de Maria siii... nu mai stiu... si-am rataaaat!!!
Nu-i nimic, ca-i pup asa, pe neve, nocturn si dupa ce a trecut inghesuiala de pupaturi! La multzi ani si multa sanatate, sa va bucuratzi de toate. (uite-o rama - cu i din a )
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Si daca tot bantui solo pe aici in pag 21: Luy, tu stii ca esti absolut fantastica?! De unde ai atatea idei dragalashe si talent...?!! ...lasa cu matematica, ca nu rasare! Abia astept sa vad vei inventa pentru puiutza ta, jocuri si jucarii. Esti adorabila!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
devylla spune:
Neata.
Va ofer o cafea la prima ora.
Pe fuga,bineinteles.Erika e treaza de azi dimineata,si nici chip sa vrea sa faca nani.
Betty stai linistita,si eu am stat cu mama pana saptamana trecuta...si stiu cat de dtresant poate fi.Din anumite puncte de vedere,acum dupa ce a plecat,ma simt mult mai linistitta si relaxata.Numai ca trebuia sa traduc non-stop si ma obosea peste masura.
Erina lasa ca o sa fie totul bine.
Maruntzica ma bucur tare ca Yannisa e asa bine.Bravo!
Uite ca e cap de 21 pagini.Care stiti parola de pe dc dati-mi un pm...dimineata cand am timp,va pregatesc eu capitol nou
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
adimercedes spune:
Devylla, ma bucur ca esti ok dupa plecarea mamei. Si eu stiu cum e cu plecatul asta. Eu m-am pregatit pt ce e mai greu si parca nu e chiar capat de tara. Cred doar ca ma obisnuisem cu ea si cu ajutorul ei si nu puteam sa imi inchipui cum e fara el.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Multe felicitari pt bunici de dulcetzele si papanashi si de la mine!!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii