Ati optat pt vreun plan financiar pt copii? Care?
Buna fetelor!
As vrea sa stiu daca ati incheiat asigurari copiilor vostri pt ca eu as vrea sa le fac fetelor ( Ilinca Alexandra are 3 ani si 6 luni, Elena Stefania implineste 9 luni acum pe 24 feb) asigurari gen Academica sau ceva asemanator si as vrea sa stiu daca ati incheiat vreo asiguare in acest sens si cum ati procedat. Sunt tentata sa merg la cei de la ING Nederlanden, dar poate voi ma puteti indruma. Multumesc anticipat!
Cornelia
Raspunsuri
viviana spune:
Eu am Academica de la ING. I-am facut fetei mele acum 5 ani cand avea 4 ani.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Koko76 spune:
Academica simpla sau cu plan investitional? Cat dai pe trimestru/an?Si eu tot Academica sunt tentata sa inchei. Am vazut ca au si Debut 18. Cred ca merg astazi la ING ca este la cativa pasi de mine sa vad ce diferente sunt intre cele doua.
Koko76 spune:
Am mai vrut sa merg sa vorbesc, dar de fiecare data erau cateva persoane inaintea mea si trebuia sa astept,iar bebe a mea nu vrea si pace!
viviana spune:
Am academica simpla. Atunci nu era si cea cu plan nvestitional.
Pe an poti plati cat vrei. Si in fiecare an dai cate ceva in plus in functie de indicele de inflatie. Daca platitorul primei pateste ceva, ING preia plata primelor, dar fara a o ajusta dupa inflatie.
Eu platesc pe an in jur de 23 milioane.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Koko76 spune:
Mersi frumos! Astazi bineinteles ca nu am ajuns (din nou) la ING pt ca am luat-o pe Ilinca de la gradinita super maraita si tusind si am venit direct acasa! Poate le las maine pe amandoua cu tanti Flori (ca nu o mai duc pe Ilinca la gradi) si ajung si eu in sfarsit
Koko76 spune:
Ah, inca o intrebare please. Platesti la casierie pur si simplu sau iti trag ei automat banii de pe card?
Koko76 spune:
M-am uitat pe profilul tau si am vazut la ocupatie...turism!!! Super . Avem "pile" acum sa mergem la mare!!!!!!!!!!
asiza spune:
Noi cu Debut 18 de la ING...deocamdata platim doar 100 ron/luna, prima minima de asigurare pana la sf anului trecut.
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
adi_dalma spune:
Eu am ,mrs, pe AIG dar asta pt ca asig mea si a stului sunt la ING.
dAR CEA MAI BUNA DIN PIATA RAMANE ing SI POATE iNTERAMERICAN/
anca_vlad spune:
lui vladut i-am facut de la 4 luni cea de studii pana la 21 de ani major parca ii spunea nu stiu daca i s-a schimbat acum numele ca nu m-am uitat in hartii eu platesc lunar 100 ron este cu plan investitional si cu asigurare medicala!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca