Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(104)
Raspunsuri - Pagina 20
numeioana spune:
Kitzy...
ultima oara am luat o Poiana aerata si nu m-am lasat pana n-am dat-o gata pe toata!
Butucico, vezi cum esti?!
Parca ziceai ca ne iubesti cu adevarat!!![]()
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Olgutz, de la inceputul lui noiembrie, de cand am "cazut la pat/spital"!si n-am fost eu soferita experimentata nici inainte, ca la serviciu merg pe jos, mai mult in weekend conduceam.Acum mi-aer fi mai mult decat utila masina dar...n-am curaj!

Butucela, nici eu n-am zis ca nasti!!
Nu mai zic nimanui nimic, ca-s patita! ![]()
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
sovietica spune:
Cris, ce lucrusoare frumoase!
Da stiu ca aveti cu ce sa o incaltati si voi!! Si caciulitele alea set cu botosei dlagute lau!!
Sper sa ajung si eu la SUUB.
Naty, n-am neaparat pitic contra rozului, dovada ca ne-am facut peretii dormitorului o piersicutza care tot un fel de roz e!
Succes cu condusul!!
Giani... Gianilica.... Gianinutza... haidi bre, o juma de pozica acolo... sa vedem dovada, nu de alta 
Uite deja sunt a 3-a care iti zice ca n-a cobit!
sovi
30+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
kitzy spune:
Ioana si eu mai bag din cand in cand cate o tabla intreaga de cico, in rest is cu batoanele de care nu ma mai pot lasa, zilnic trebuie sa am ceva dulce, cat de putin. Da inainte nu eram asa, si mi ciuda ca mananc atata dulce, ar trebui sa sistez ciocolata, sa pap asa ocazional sa nu fac ceva baiuri de la atata dulce.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
zozela spune:
M-am trezit si eu acum..Imediat fac si capitol nou..
Ela..
in 36+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei
kitzy spune:
Olgutzule sa nu lasi pumnii desfacuti pana plec de la medic, ok?![]()
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
natynic spune:
Ia stati, frate, cine i-a cobit Butucelei de fapt, de avem acum de suferit atatea nevinovate inocente
???
Deea, tu bine zici cu legatul cu lant (si-mi mai daduse cineva ideea asta) dar tare mi-e ca in juma de zi ar fi scandal in tot blocul ca de ce-l las acolo. Ei, si???nu le am io cu asociatiile de locatari si regulile lor, dar chiar nu vad cine mi-ar putea interzice, e spatiul comun, nu? He, he...poate ca asta era raspunsul!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
mstela spune:
inca o data stolul si multumesc mult pentru atatea urari.Dau inca un rand:

Am destule pahare,sa mai cereti.In curand vin si vizitatorii.Primele flori de primavara le-am primit deja de la draga de socrela.
Am fost f emotionata sa vad flori de primavara,gandindu-ma ce putin mai e si pup bebelina.![]()

Naty,am raspuns la PM.Tinem legatura.
Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
Olgutzika spune:
Ramo, si eu l-am facut! M-a durut locul vreo doua zile, atat. Si ma panicasem pentru ca l-am facut fara sa fi vorbit in prealabil cu ginecoloaga mea, dar cand i-am spus, a zis ca nu e nici o problema, si ca din pacate, cine ar trebui sa il faca, femeile de la tara, carora li se rup membranele pe camp in timpul culesului ..etc..nu il fac...si ca pentru noi, care nastem in conditii civilizate, e putin probabil sa se intample ceva rau! L-am facut si eu la 33 de saptamani.
Naty, stii ca de frica asta scapi numai conducand...Eu mi-am infrant-o urcandu-ma singura la volan, in ideea de a nu avea stress suplimentar in dreapta. Dar exista si varianta in care cineva cu experienta langa tine iti poate insufla incredere si siguranta! Sfatul meu este sa conduci, insa nu reincepe la ore aglomerate!!! Deci daca trebuie sa pleci in curand la Iulia, mai bine mergi cu transportul in comun, si eventual maine dimineata dai o tura cu masina prin cartier, pe strazi bine-cunoscute! Portii mici de condus, ca Iulia lapticul, nu
?
Soviii, Gianiiii eee reeeeaaaaa
!!!! Si sa nu ne certi cu "lozul"...suntem mamici de fetitze, crezi ca ne putem abtine!?!? Macar o bluzika, un pantalonas, o shose, ceva...loz...
Apropos, frantuzoaica de matusa a lui Radu ( da, are un unchi la Paris, cu care s-a vazut cand a fost acolo ) ne-a reprosat ca credem in acest obicei barbar de gaurire a urechilor...cu atat mai mult cu cat e vorba de un nou nascut ( in contextul in care Radu intreba unde ar putea gasi bijuterii cu cercei de nou-nascuti..). Reactia ei a fost de sincera mila fata de copil si de oroare fata de noi...nu m-am gandit niciodata ca as chinui-o foarte mult, in plus, unde conditii mai igienice si mana mai usoara decat a unei asistente?!?! Mai bine sa o las pe ea sa ii faca prietena ei cea mai buna cu acul inrosit la flacara brichetei!?!? Eeeeeeeeeee!!!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia